cobus

Han är seriöst KUNG PÅ TRUMMOR. Alla drumcovers han gör är bra. killen har talang!

 

 

lämna boet?

Det är en sak jag har tänkt på ett tag nu. och det är att flytta. inte bara hemmifrån. men verkligen hemmifrån. till en annan stad. kanske inte så långt bort som kiruna. men liksom byta miljö. helt och hållet.
men sen tänker jag på alla som bor i halmstad. tillexempel Hanna, min ickebiologiska syster. men sen tänker jag att det som vi har förstörs inte med en flytt. men vet inte. alltså. både ja och nej till flytt till annan stad. vet inte. vart isf?

fan vet inte vad jag pratar om.

hjärta

31 januari

Godmorgon.

Inatt har jag sovit en hel natt utan att vakna. Ganska så jätteskönt. Igår låg vi i sängen och kollade på Trassel. UNDERBAR film. vi båda skrattade mycket, speciellt pga hästen. men seriöst. kolla på den. Den är värd att se och du kommer må bra och få ett gott skratt.


Jag sitter fortfarande i mina festkläder från i lördags. men planerar att gå hem idag.

Fredrik sitter och spelar zombies ensam. Han är ganska duktig faktiskt. han slaktar dom allihopa. Just et. jag kan ju berätta att han ska bygga ihop en monsterspeldata som han ska köpa delar till idag eller imorgon.

Kan även berätta att jag blir faster vilken dag som nu. den är beräknad att komma den 2 februari, men den kan komma när som. SÅ ROLIGT! bebisbebisbebisbebis :) Om ni får gissa, vad tror ni det blir? Så fritt fram att gissa här nu läsare ;) jag vet att det är svårt, men jag vill gärna se fler kommentarer ramla in här. Va inte så anonyma.

Sitter i Fredriks tröja och gosar. funderar på att ta hans täcke också. Får se om jag kan få honom att göra något ännat än spela idag.

söndag

Igår var jag på Hangs födelsedagsfest. Jag hade jätteroligt! Vågade mig på alla lekar som jag annars brukar låsa in mig på toan för att göra. Men det var väldigt roligt. Skönt att komma iväg och tänka på annat ett tag. usch, vill stänga av min hjärna alltså. Tack för en rolig kväll Hang. Hoppas du blev nöjd med din dag!

Vet inte om jag ska till skolan imorgon. allt är fortfarande knas så vet heller inte när jag kommer hem igen. Har varit hemma korta stunder, men alltså. allt är knas.

Idag ska jag försöka få med fredrik till eurostop. vill sitta där med något från espresso house och bara finnas.

Eller så bara ska vi finnas och ligga i en säng hela dagen. alltså, slappedag. får se vad jag kan locka fredrik till.


Vill också bara säga till hela världen att jag älskar Fredrik.

death cab for cutie

i will follow you into the dark

godmorgon

har precis duschat och ätit frukost.

min älskling är lite sjuk idag. yrsel och lite sånt så ska ta hand om honom. om han tillåter mig.

får se när det blir stan idag. måste in till stan. thats for sure. annars får Hang ingen present.

morgondagen

imorgon ska jag sova länge. är fortfarande hos fredrik men var hemma och hämtade mer kläder. har inte varit hemma sedan tisdags.

sen ska jag ta en dusch här. och sen ska jag in till stan med fredrik. ska köpa present till Hang och några baslinnen.

sen kanske jag ska hem. kanske. får se. vet inte. usch.

hade en konstig upplevelse innan idag. gick tidigt från skolan. kunde inte stå så gick in på toan på skolan och satt där ett tag. sen gick jag och pratade med en av mina handledare där och så gick vi ut. skönt att prata med någon. ganska okänd, men ändå att lita på. sen mötte jag fredrik som jag hade ringt. gick igenom hela stan och grät samtidigt. grät smink. men brydde mig inte. det var skönt att inte bry sig.

inser nu att min blogg är så jävla deprimerande just nu. men det ändras nog snart. hoppas jag. orkar inte mer.

på lördag ska jag träffa några av mina gamla klasskompisar från gymnaiset. ska bli skoj :)

..

allt är bara skit. så var vänliga att respektera att jag inte vill någonting.

inte ätit riktigt. åt en macka och 3 pannkakor igår. idag, en macka. ingen matlust. sover ingenting om nätterna

gick hem tidigt från skolan idag och sa att jag inte kommer imorgon.

Får se hur det blir på lördag. födelsedagsfest för hang. får lägga på ett leende för att inte förstöra hennes dag.

jag trodde att allt dåligt var över, men nej.

Längtar tills dagen då allt är bra igen.

onsdag 26 januari

har sovit dåligt. haft min mobil avständ. ingen har ringt. kan lika väl låta den vara avstängd eller bara inte svara. jag vill inte. orkar inte. seriöst.

gårdagen var hemsk. har heller inte sovit något inatt typ. mitt ansikte är svullet.

blir ingen skola för mig idag. pallar inte. vill inte.

vill inte äta. vill inte gå ut. vill inte skriva här egentligen, men här sitter jag och skriver. vill ligga i sängen. ha tv på och kolla på något dåligt program och blanda det med lite sömn. sen vänta till 17.00 när fredrik kommer hem. hoppas han är kramig. jag behöver en kram.

jag kanske inte svarar på mobilen, eller så gör jag det. jag vet inte. jag vet inte vad jag ska göra. eller vad jag gör. vet ingenting längre.

Ett stort grattis till Niklas Ek som fyller hela 20 år idag. Grattis grattis vännen !

orkar inte mer

jag orkar inte. jag vill inte se dig såhär. och att du försöker gömma det gör det bara mer synligt.

vet inte om du läser min blogg ens. men seriöst. skärp dig. ska jag behöva gråta för detta? ska jag behöva se dig såhär?


om du fortsätter såhär så försvinner jag. på riktigt. och kommer inte tillbaka förens du skärpt dig. 

fy fan 

tl´fon

Hej allihopa :) sitter just nu och pratar med Fredrik i telefon. Härligt att höra hans röst :) Han snackade på massa och sa frågade varför jag inte var hos honom. så sa jag att jag ska bara hoppa in i duschen och sen äta med pappa sen så kommer jag. Så jag ska hem till Fredrik ikväll. Myspys. Jag älskar den killen.

Bjuder på en bild från imorse innan skolan. hann ta en bild. Tyvärr glömde jag fota mina nyköpta leggings. smart. nej , men ni får nog se dom snart.


Jag vill vara smal. nununununu!

regn

tisdag morgon. vaknade ganska pigg efter att ha snoozat lite. upp och på med kläder, smink och lite hårspray. äta frukost och sen iväg ut i regnet till skolan. det regnade som ni kanske förstod. det var så segt. hade en sten i skon som var riktigt jävla jobbig. men det var ändå ganska skönt att gå imorse. det var sånt konstigt ljus. sånt som är precis innan det blir ljust men det blir aldrig ljust för det är så grått och molnigt. haha, konstig förklaring. nu sitter jag här med en dator. ganska trist eftersom det finns roligare saker att göra. men men. söka jobb på cubus nu som butiksdekoratör.

ska hem och betala räkningar. 1700 ska jag betala. alltså kommer jag bli fattig. nej, men kommer ha ca. en tusenlapp kvar , men om jag ska vara ärlig så är tusen kronor inte mycket pengar. kommer nog spendera en hel del den 14 februari då det är min och fredriks månadsdag plus att det är alla hjärtans dag. så vi ska nog göra något speciellt då :)

känner att alla hittar på massa äventyr förutom mig. men just nu är min känsla att jag inte är så äventyrlig av mig. jag gillar detta lugna som är nu.

snart till banken !


ha det bra!

jag älskar dig

just whip it, whip it real good

JUST DET!

:]

sånt leende har jag nu. kollade in på rummet. två kassar. jag har rea- fyndat! ska visa er allt imorgon. sammanlagt handlade jag för 125 kronor och jag fick ett par leggings, en skjorta och en kofta.

HEJJA MY SOM ÄR BÄST PÅ ATT FYNDA! lindex och h&m var ställena jag hittade mina diamanter!

heeeell yeaaah

en tanke



Jag tänker på Dindar. Min vän. Jag saknar dig. Hoppas du läser detta och ser att jag tänker på dig. Men hoppas du vet det ändå. :) var stark !

Jag tänker på Jacob och Jenny. Dom blir när som helst föräldrar! Jag blir faster. en bebis. så underbart!

Jag tänker på Fredrik som är hemma efter en jobbig arbetsdag.

Jag tänker på Otto som sitter uppe i Nässjö och äter kvällsmat just nu.

Jag tänker på Hanna. Har en grej till henne.

Jag tänker på mina gamla klasskompisar. Layla i Malmö, Hang som pluggar i Varberg. Erika som jobbar på regnbågen. Sara som är i Göteborg. Sandra som jobbar i baren på the corner.

Jag tänker på Björn. han är för go han!

huvudvärk botas med choklad och musik

Sitter just nu med en himla jobbig huvudvärk! Tror det är för alla spänningar har släppt nu efter intervjun. hoppas det. skola imon, vill inte vara sjuk.

Sitter med en jobbig huvudvärk och äter choklad, OCH lyssnar på hög musik. jag vet, inte det bästa. men va fan. jag var på min första intervju idag. skål på det! jag är glad för att jag ens klarade det. fick bra respons efteråt så när jag lämnade veromoda kändes det bra. men sen kom jag hem. tänkte på det. många sökte. jag är en i mängden. så ju mer jag tänker på det, desto mer sjunker mina tankar om mig själv. tyvärr är det så. inte bra inte bra. men men . har blivit en erfaranhet rikare! är glad för det. och är glad för att människorna på veromoda är så bra som dom är. bästa servicen och dom utstrålar positiv energi så det lyser om dom. jag blir glad bara när jag tänker på det. hejja veromoda!

på lördag är hangs 20 års fest. sommertema. Haha, gissa om jag har problem med klädseln eller? typ, öppna garderoben; HEJ SVARTA PLAGG! nej, men har några kanditater, tror jag. om jag känner mig smal så att säga. haha. konstig jag är?

Får snart panik för present till Hang. vad ska man köpa?

färdig inför intervju



Nu kör vi!

happyface



Yeapp. för att få ett leende och för att bli taggad lyssnar jag på NEVERSHOUTNEVER :D så söt musik

jadu en frågeställare det

*_:?



Alltså, jag tror vår hyresvärd har gjort något med internet. det är så segt. kan inte lägga upp bilder ju :s skitockså! men men.

Har varit vaken i 2 timmar nu. anledning? vaknade hos fredrik som skulle jobba. gå hem, äta, kolla tv och slappa i soffan. nu sitter jag här. har precis tagit fram kläderna för intervjun klockan 14.00. Intervju på veromoda. fan va najs. hon valde ut mig av flera människor. bl.a. min kompis christel. hon fick inte en intervju :/ tråkigt. men jag känner mig speciell. trots att jag lämnade in mina papper när pappret som var i deras fönster var borta läste hon mina papper och ringde mig nästa arbetsdag. en av kanske 5 tjejer? vet inte. känns bra att bara ha kommit såhär långt. jag måste ju ha något på mina papper som gör mig intressant. är glad. men nervös. egentligen inte. tror jag är nervös för att jag borde vara det. när jag lämnade mina papper så var hon så glad och strålande av positiv energi, så jag tror att det kommer gå bra. ska försöka se detta som ett samtal. inte förhör. men frågan är om jag kommer se det så när jag står och väntar. får se. det kommer gå bra. Ska nog visa er mina kläder så ni kan säga vad ni tycker. om det är något jag ska ha eller inte. men jag tror jag ska ha det. känns fint, men inte för fint om ni förstår. ska också ta reda på min sminkning. inte för mycket. ska se fräsch ut. och håret. Ja, för fan My. du ska på intervju! GÖÖÖÖÖÖÖTT . 


taggad ! 

istid




FANIHELVETERÖV OCKSÅ! jag ger upp. internet är för seeeegt för att lägga upp bilderna. inte ens dom bästa bilderna :/ det får ni en annan dag.

Nu ska jag snart ner och äta (förhoppningsvis) och sen hem till min älskling som jobbat idag. har en liten överraskning till honom. hoppas han blir glad :)
imorgon är det lördag. helg. skönt.

nu ska jag ner och säga åt maten att bli klart för jag är rastlös. vi hörs och vill bara säga att jag hoppas Hanna och Otto har det bra i Nässjö. och Hanna, när kommer du hem? jag har en sak till dig :)

pusshej

(värst va centrerat det blev idag, vet inte om jag gillar det. hmm. får duga.)

den är ju underbar

uppe med tuppen på en ledig dag

Ni får ursäkta mitt senaste inlägg. jag fick en konstig gråt/panikattack :s hah, sånt kan hända.

Igår var jag på skolan, fick tips inför måndagens intervju hos Veromoda och så kollade vi på en väldigt peppade film. Tror den hette jag AB och om ni för möjlighetså tycker jag absolut ni ska se den! Han har rolig dialekt plus att han har nog lite amerikansk brytning och pratar 1800 ord/minuten. men det är värd att se! så försök på fingrarna på den, den kan hjälpa många.

ringde min underbara pojkvän som tydligen precis hade gått ut ur duschen. jag sa: stanna där du är, gör ingenting. Jag kommer! sen sa han att han skulle laga mat och att jag skulle komma. stressade hem, packade väskan och gick till honom. vi lagade god mat och spenderade resten av kvällen i varandras armar och kollade på en film.

miihi, pivo sitter i mitt knä så det är svårt at skriva nu.

inatt hade jag en hemsk dröm. drömde att fredrik ignorerade mig och valde hans dator och iphone före mig. och att han inte ville hålla om mig :( sen när jag vaknade lite imorse så ville jag ha lite närhet, men han sov. Så jag tänkte att drömmen var verklighet. men det var ju inte alls så.

nu har han åkt till jobbet och jag gick hem. ville inte vara hemma hos honom ensam till 17.00 , men tanken om att hans bröder kunde komma in på rummet för att spela xbox och så är jag där och skrämmer skiten ur dom. njae, sa att vi skulle höras efter jobbet istället.

Så nu sitter jag här. ingen annan är vaken. med en katt i knät som är hur gosig som helst och funderar vad jag ska hitta på idag. tänker börja med att lägga över lite bilder från kameran, sen dusch, sen fixa och sånt, därefter kanske fråga min mor om hon ska göra något. kanske göra något med henne. vi får se.

såhär var jag klädd igår och fredrik älskade det! vet inte om det är för att linnet är så tajt eller för att det är mer färg än vanligt. men denna enkla outfiten var en succé !

nu brister det

kan inte hjälpa det. tårarna rinner nu. fanfanfan

på skolan

Sitter just nu på skolan. sitter i datasalen som ni kansk kan räkna ut. en liten sak som gjorde min dag var att föreläsaren idag hade en svampbob fyrkant t-shirt på sig. SVAMPBOB <3 så underbart.

Ska försöka samla på mig så mycket tips som möjligt inför måndag, då intervjun är. Jag vill ha detta jobb alltså! bara det att jag var utvald till intervju gör mig sjukt glad. hoppas det går bra och hoppas ni alla håller tummarna :) värst va jag tjatar om att hålla tummarna. men men, ni får stå ut med det tills på måndag.

kanske inte blir träning med christel idag, hon kanske inte hinner. så nu vet jag inte riktigt vad som händer, men vet iaf att jag måste säga till här på skolan att jag inte kommer imorgon. Jag ska prata med någon. haha, ni som känner mig vet vad jag pratar om.

klädsel till intervju har jag tänkt på. funderar på jeans och tunika i silke med halsbandet jag fick av Fredrik. neutralt men ändå fint. lite lockar i håret och mascara och sen är jag nog redo för det. tror jag. eller vad tycker ni? har ni några tips på vad jag kan ha på mig? fått tips om att ha kavaj, men vet inte riktigt. 

Vad tycker ni?  

tisdagsmorgon

Godmorgon allihopa! eller, god förmiddag :) Jag har precis stigit upp ur fredriks säng. ensam. han åkte i morseör att jobba där hans pappa jobbar. fick ingen hejdå puss :/ minns bara att han klädde på sig, la sig på mig och sen gick :)

Idag ska jag till skolan vid 13.00 och därefter ska jag träna med en viss Christel :) efter det blir det massa tjejsaker, bastu, hårinpackning, ansikts och kropps peeling. you name it ;)

Jag är hungrig men vågar inte gå ner och äta. haha, väntar på min älskling ska komma och rädda mig.

har inget batteri på mobilen så jag undrar hur denna dagen ska gå :s

spinning

måndag

Ja, då var det måndag igen. en vecka med massa skola. men även en vecka där jag kommer vara supernervös och hoppa runt som en galning. det är nämligen såhär att jag idag fick ett samtal från Veromoda. Jag ska på intervju på måndag! det hade verkligen varit en dröm att få arbeta där. dom kommer inte ångra det, jag skulle ge järnet och vara den bästa :) haha, lite väl höga tankar om mig själ där ja. Nej, men jag hoppas och håller tummarna att det går bra. om jag inte får jobbet, så får jag åtminstonde erfarenhet av jobbintervjuer. riktiga jobbintervjuer. så jag vinner på det i båda fallen. men ärligt talat hade det varit underbart att få jobba där. det är typ.. drömjobbet.

Men men , nu ska jag inte drömma för mycket så att jag blir förstörd om det inte går som jag vill. Nu ska jag göra rent på mitt rum lite och sen hade jag tänkt fota lite. kanske. får se. haha. kan inte bestämma mig. Vill så himla gärna visa massa bilder för er, men det kräver ju också att jag tar lite bilder. hmm, smart där My!

Om ni inte redan har ett leende på läpparna så kommer ni nog få det när jag berättat detta.
Jag, My Hansen, gjorde en klassisk halkning påväg till skolan idag. Jag gick i min egna värld och och på ett ställe var isen ojämn och sen låg jag där, i en vattenpöl, med fötterna i vädret. Jag skrattade. fy va jag skrattade. haha, skrattar fortfarande. så hoppas detta fick ett litet leende att växa på era läppar, för det sägs ju att skadeglädjen är den bästa. (varför skrattar jag åt min egen skada?)

nåja, dammsugaren kallar. måste städa innan dammråttorna tar över världen! Ha det bra så hörs vi nog sen ;)

lördagsmys

nu ska jag snart gå hem till Hanna. där blir det lördagsmys och sedan ska jag hem till fredrik för att sova där. älskar sova med honom. trygghet. bli omfamnad. känna han andas i min nacke. pussa mig i sömnen. jo, jag gillar det.

Bjuder inte på bild. men tar med mig kamera till hanna så får se om det blir några bilder. 


pusshej

bild från torsdag

oj oj oj, en fredag alltså!

suuuck. fredagen alltså. wow. vaknade här hemma med en älskling som snarkade (när började han snarka? GULLIGT) Gulligt, men inte om man vill somna om. och inte om man säger till honom, slår armbågen lite försiktigt på honom. haha, gick ut. åt frukost. förberedde mig inför min intervju på skolan. varför skulle dom anställa mig och massa sånt gick i mitt huvud hela morgonen. iväg till skolan för att klara intervjun med älsklingen i hälarna och som stöd. ville heller inte lämna honom . det var ju vår dag. 8 månader! underbart <3

Intervjun gick ASBRA, så jag var tvungen att gå med bestämmda steg in på vero moda, skaka tass, le och se glad och arbetsvillig ut och räcka över mina papper. SUCCÉ! nä, men hon var väldigt glad och positiv mot mig så nu sitter jag här hemma och hoppas på det bästa. det hade ju varit drömmen att få jobba där. WIIHOO. håll tummarna för mig är ni snälla. häller dom själv så hårt att jag nästan får ont.

Hahah. en liten parantes att tilllägga är ju att påväg till stan från skolan pratade jag och fredrik om att jag skulle halka utanför affären och sen inne typ framför henne. och just när vi pratar om det. SÅ HALKAR JAG. ni fattar. ramlar ner och sitter i snön. tur att det hände utanför skolan och inte i stan. hahah, snacka om läskigt. sen resten av vägen hade jag ont i mina fingrar som tog smällen och pratade om att jag skulle få en tusenlapp i ansiktet som vinden hade fört med sig. tänkte att det kanske funkade, men icke!

Sen hem till fredrik där vi gjorde goda varma mackor! GOOOTT. hmm, vad gjorde vi sen? hahah.

Sen ringde vi hans pappa så att han kunde köpa allt v behövde till att göra våra kända flygande jacob. eller.. fredrik stekte, jag gjorde allt annat. Men gott blev det. hans pappa blev intresserad och sa att jag kan laga mat!! (GLAD!) och sen ville hans bror också ha. han sa det var jättegott (Weeii) . Ni kan inte gissa vad klockan hann bli när vi satte oss och åt. 23.00 åt vi kvällsmat. hälsosamt? NEJ! Sen somnade jag typ direkt och Fredrik satt vid datorn. sov underbart inatt. hmm. har säkert massa mer och berätta om gårdagen, men inget som jag kommer på just nu. hmm, ska se om jag har några bilder på kameran som jag kan dela med mig här. sålänge får ni ha det bra!

(jag tror jag har bestämt mig för tattoooooo)

feelin´ down

Är lite nedstämd just nu. kan bero på att jag hade en hemsk. och jag menar hemsk, mardröm. eller att jag känner mig tjock. eller att jag känner att en människa inte trivs hemma hos mig. jag är bara lite ledsen.

har fortfarande inte sminkat mig. har borstat tänderna, men inte sminkat mig.

fix you

Mahah, ni trodde ni skulle få en dagens? N.E.J. haha, känner mig som en flodhääst så någon dagens blir det nog inte. kanske senare om min hjärna vill släppa alla fetto- tankar jag har.

(en liten parantes är att jag imorgon 8.30 ska prata. prata med en psykolog. typ läskigt. typ "hej min hjärna lever sitt egna liv och gör mitt liv miserable". nej, men ska se om det är någon som kan hjälpa mig. har tänkt på att jag inte lever som man borde leva. jag hindras från så otroligt mycket pga mitt tankesätt och ångest. ska bli kul och se om jag kan leva resten av mitt liv utan att bli hindrad och känna att hela världens öppnas. dock är det skrämmande eftersom jag alltid levt mitt liv såhär. tjejen som inte vågar stå upp för sig själv och säga vad hon tycker. jag vet inte hur man säger ifrån riktigt. jag vet inte hur det är att säga nej till en kompis när den frågar om man ska hitta på något, utan att få panikångest och gråta och inte veta vad man ska göra. det är en helt annan värld för mig. den världen som ni flesta lever, är inte en värld för mig. säger inte att ni inte har problem och så själva, men säger bara att jag inte vet hur det är att leva med en frisk hjärna. fy va hemskt det låter. och att jag ens delar detta på min blogg. men ändå. jag mår psykiskt dåligt och det har jag gjort länge. det är ingens fel. så nu är det dags att ta tag i det och se om jag kan bli av med lite av de besvären jag har. förväntar mig inte ett mirakel efter en timmes terapi. förväntar mig ingenting faktiskt. men det finns ändå lite hopp i mig. jag vill bli frisk och nu har jag äntligen söka hjälp. tack till er som stöttat mig. och hoppas ni fortsätter stötta mig, då tror jag att det kanske blir lite lättare att tillfriskna. om man säger så. skulle bli glad av några snälla kommentarer.)

Ha det bra allihopa. nu ska jag borsta tänderna och sminka mig lite.

en fråga innan duschen.

Är det någon här som läst Elsas mode? boken om en tjej som blir modebloggare. jag läser den just nu och jag är helt fast. jag måste erkänna att jag önskade att jag var som hon. och att min blogg också helt plötsligt hade ökat med sisådär 1000 läsare. ni måste läsa den om ni gillar såna "tjej-böcker". den finns att låna av mig så bara hör av er om ni vill försvinna in i Elsas värld. jag vet att den funnits länge, men har inte riktigt tagit mig samman och köpt första boken. men när jag fick andra boken i julklapp så var jag tvungen att ha första boken. och nu är jag fast.


riktigt snyggt cover också!

god förmiddag!

haha , konstig morgon idag alltså. blev väckt av mobilen som ringer. Dom ringer för att ändra tiden på min intervju imorgon. från 11.30 till 13.00. tror jag. halv sov och lät som jag vet inte vad. om det ens kom ut ljud ur min mun. var sjukt hes och ont i halsen. haha. dom måste tro jag festat sönder igår eller något. lät nog hemskt. är lite bättre nu, men ibland kan man tro jag är en liten kille som kommit i målbrottet. så feminint. nej. hemskt.

Jag känner mig ganska så ofräsh så jag ska hoppa in i duschen. brukar också alltid må bättre om man duscha. känna sig mindre sjuk. brukar funka har jag för mig. sen blir det att fixa sig och jag känner nog också för att lägga upp en dagens! känner att min blogg ser så tråkig ut och att jag borde göra den mer tjejig. Är det så? Vad vill ni läsare ha? mer kläder, mer konstiga inlägg som bara min hjärna kan skapa? hhah, tell mee .


fredrik lekte med kameran en dag. jag sminkade mig. kan fan inte hitta var han satt fokus på denna bild, men den är fin ändå. kanske kan få honom att öka sitt intresse för foto? man kan ju hoppas och drömma :)

new shoes


dessa blev det. tror jag är nöjd. har i princip inget annat val eftersom jag måste ha skor. :)

halsbandet av Fredrik

kanske ser tråkigt ut på bild och så. men skitsnyggt på! verkligen, är riktigt glad för det :)

skojakt

Alltså, att jag inte kan hitta ett par skor! så sjukt irriterande. har inte alla pengar i världen just nu så de måste vara billiga, men alla billiga jag sett som var okej var varit konstiga i storlekarna. nu räcker det! jag går till stan nu med mamma och jag ska komma hem med ett par ersättningsskor till mina converse, vare sig dom är fula eller fina! jag får leva med det helt enkelt.

direkt efter är det fika så vi hörs kanske ikväll. om inte, ha det bra :)

saknar värmen

O´boy

hejochhå allihopa. eller något sånt.

idag är det onsdag. kan berätta att jag inte sovit bra inatt alls. först var det min hals, sen var det att Fredrik klämde mig in mot väggen. när jag sedan sa åt honom flyttade han sig ca. 5 cm. haha. men får skylla mig själv eftersom jag inte vågar säga ifrån en sovande människa.

nu sitter fredrik och spelar piano. jag sitter här. ska snart åka med mamma ut till flygstaden. måste se om jag kan hitta ett par skor. tygskor funkar liksom inte. har haft det fram till nu, men jag står inte ut länge med blöta fötter.

Igår fick jag min födelse/julklapp av Fredrik . O´boy va glad jag blev. ett dyrt halsband. jag menar. woooaaw . Ska visa bild sen när jag är hemma med min kamera. en lånemobilkamera kan inte riktigt visa hur fint det är. är riktigt glad för det. dock hade jag problem att öppna det. kan inte öppna presenter framför dem som gett det. det sägs ju att kroppsspråket visar minsta lilla sak, så därför är jag rädd att min kropp ska visa annat än det jag känner. men det var en riktigt bra present. och bara det att han valde ut den själv, till mig, det är helt underbart.

uppdaterar nog mer senare. ska till flygstaden som sagt, kanske hinner lite efter det, innan jag ska fika med bla Hanna och Jessie. Ha det bra!

Pusshej

i brist på text



nevershoutnever

ursäkta min dåliga uppdatering, har väl ingen riktig ursäkt, utan jag har bara inte orkat ta mig till en dator och skriva.

jag har haft lite ont i hals och kropp, så har inte gjort så mycket. kan berätta en sak.
igår fick jag typ världens sämsta start på dagen.

vaknade tidigt på morgonen, runt 6, för fredrik vaknade och gick ner och drack typ 6 glas oboy. skulle kolla min mobil vad klockan var och den bara var död. fick inte liv i den trots att den hade fullt batteri igår och helt normal. tänkte att jag laddar den, då kanske den lever. men nej. stendöd. så det var ren tur att fredrik vaknade tidigt annars hade jag försovit mig till skolan. hade tänk att inte gå till skolan pga min hals, men var nu tvungen för hade ingen mobil så jag kunde meddela dom och inte deras nummer heller. gick till skolan. från fredrik. det var halt. jag hade inte ätit frukost. lite tjurig var jag. var på en tråkig föreläsning som var mer som ett sömnpiller. gick till stan för att möta upp fredrik. gick till 3. fick lånemobil. inga nummer, trots att jag hade sparat de flesta av mina kontakter på sim-kortet. panik. sen posta brev. sen hem till fredrik och äta frukost. klockan 15.00. ganska lång tid att vänta på mat om man varit vaken sedan 6 på morgonen. sen fixa med fredriks papper och sen somnade jag lite på hans axel i sängen. mysigt. sen hem till hanna en stund. trevligt. sen hem. sova och nu är det morgon. sitter på skolan och fixar cv och personligt brev, alltså bloggar jag :) haha, nej men ska fixa det nu. har inte så mycket kvar. lika bra att ha det gjort. tog en paus från det nu bara. det är fint väder idag så ska fråga fredrik om han vill fota lite. hoppas hoppas hoppas. han ska till tandläkaren nu. jag hatar tandläkaren, så jag tycker synd om honom.

nu ska jag fortsätta detta.


musik: nevershoutnever . så freaking najs. gillar alla låtar typ.

Så jävla ont i hals och inte en halstablet...

Så jävla ont i hals och inte en halstablett i sikte

pivo


god förmiddag!

Vaknade tidigt idag. redan 09.00 var jag uppe trots att jag var ute till 03.00 igår. det var roligt igår, men jag är ingen festmänniska. inte längre. kul att vara ute emd vänner och så och att träffa massa människor ute och vara social. men det är inte min grej. jag känner mig så fel. ful. fet. fattig. bara helt fel. så det är sällan jag går ut och festar. men men. det var kul igår.

snart kommer jag bjuda på lite ful-bilder på pivo och jag.

alla kanske inte vet att jag har två katter. pivo och pjuske heter dom. pjuske har ni sett i något av mina senaste inlägg här nedan. men nu kommer bilder på min andra katt. pivo. om det har någon betydelse för er, jag tycker det är lite roligt faktiskt, men pivo betyder öl på .. hmm. tjeckiska tror jag. "öööööl. kom då! ja kom och gosa."

idag blir det inte att träffa hanna och fota. nej. jag mår inte så jättebra idag. inte bakis. utan mer ont i hals och kroppen. förkylning på väg? hell no! NEVER! hoppas jag iallafall. haha, råkade nyss trycka så att åäö inte funkade. fick panik och googlade. Google <3 Alt+ shift är det om ni någonsin gör det . jag har gjort det hundra gånger och blir lika nervös varje gång för att jag aldrig kan komma ihåg hur jag ska få tillbaka det till vanligt. tööönt.

nu ska jag se om min käre pojkvän vill ta hand om mig. typ, hmm, hämta vatten till mig, fixa disney film och bara allmänt ta hand om mig. Hanna ska inte få halvsjuke-my hon ska få astaggade glada my så det får bli en annan dag :) hoppas inte hon skär sönder min hals.

nyduschad

och len som en bebis. nu ska jag ner och föna håret och slänga på lite mascara och därefter få tag på min man och fråga om han ska äta middag med oss :) hoppas hoppas hoppas.

lyssnar just nu på jack johnson. mys

pjuske.



Sista bilden blev inte så bra. eller. ingen blev sådär jättebra. men han är iaf söt. nu ska jag göra det som han gör på sista bilden. inte slicka mig själv mellan benen, men tvätta mig = duscha. lång dusch med peeling och ansiktsmasker och sen återfuktande efteråt. så skönt det ska bli :)

tagna med mobilkameran.




Visst är han söt?

jag älskar den pojken!

genesis justice

volymen är maxad och jag städar rummet dansandes. grryyyymt.


gårdagen var underbar. busade med fredrik ute i snön. det var kallt med snö som hamnade innanför byxorna men vi gjorde fina snöänglar och puttade varandra :) bilder kommer.

ikväll kommer Jacob och Jenny på middag. vi ska typ göra raclette. om ni vet vad det är ? kan förklara sen. vi kan jag inte stå still längre.


Kommer ni ihåg Fedde le grand? Lyssnar nu på rockin' High .

typ "wooho, det här svänger" men är inte så taggad. lite.

pusshej

fredag

hmm. vad händer idag. fick sms i morse av jessie. ska kanske hem till henne ikväll.. mys! sen fick jag sms av otto som leker pluggis på bibblan just nu och hon ville fota lite. så det är kanske vad som står på schemat. försökte få tag på hanna innan. igår. men hon svarade inte. så nu blir det kanske foto med otto istället idag.

imorgon kommer jacob och jenny. vi ska äta god mat och förhoppningsvis är dom hemma hos oss ett tag iaf. dom är aldrig hemma och umgås bara :/

men men. nu sk jag pussa fredrik och sen händer det nog något kul  :)

hejsvej!

fototime? nej.

Haha, gick ut. tog några få bilder, men sen in igen. ångrade mig. kallt om fingrarna. ville in och värma mig. mamma fotade mig lite, men denna bild tog jag själv. (ovanligt) ska kolla mammas bilder sen. men nu ska jag nog ta och kolla lite tv. eller något. jo. tv. om jag får för pappa. han är boss när det gäller fjärrkontrollen. och pappa, det är inte varje dag man vill kolla på cops och mythbusters. tänk på oss andra också.


ojoj

måste bara dela med mig och något som jag nyss upptäcke. Fått fler läsare! VÄLKOMNA.

Sen vill jag också bara påpeka att små kommentarer taggar mig till att skriva ännu mer. Så BRING IT ON ! :) inget måste, men hade varit kul och se vilka som läser mina konstiga tankar och medelmåttiga bilder jag lägger upp. mestadels på mig. fan. ego? vette fan. töntig jag är.

just det. FOTOTIME var det :)

hör gärna av er. jag bits inte

tråkigt väder, fota ändå?

Batteriet är nu maxat och jag funderar på att gå ut och fota trots detta äckliga grå ljus. hmm. har inget bättre för mig så. FOTOTIME! :)

skriv en rubrik här

fckyu

alltså, jag funderar på .. jag har många kläder som jag aldrig använder. varför gör jag inte det? gaah. kan man ens få ångest för garderoben? skitockså!

dålig start

ohja, dålig start på dagen. eller kanske redan igårkväll var det de hela började. huvudvärk. en sån huvudvärk. hatar ha ont i huvudet. typ 9 kilos melon . är hellre utan känslan om man säger så. vaknade, huvudväk. tog panodil. försökte sova men fredrik försökte putta ut mig med hans rumpa. inte okej. haha, ne , men kunde inte somna om. hörde och kände typ min egna puls så fokuserade på det och kunde därmed inte sova. helvetesstart på dagen.

men men . tur att jag hade min underbara pojkvän vid min sida, annars hade jag inte gått upp ut sängen idag kan jag säga!

nu sitter jag här med fina naglar och är trött som attan. sova, ja! Imorgon kommer kanske jacob och jenny. + bebis i mage. hoppas dom stannar lite hos oss så man får umgås med dom. har typ inte träffat och UMGÅTTS med dom på flera år känns det som. dom har alltid fullt schema när dom är i halmstad.synd, för jag vill gärna vara med dom. jag erkänner att jag ibland kan sakna min bror. han som jag alltid bråkade med och skyllde saker på. men han som ändå alltid fanns som man kunde prata med. ni vet, som en bror är. lite beskyddande och ja, Brorig av sig.

hejdå bloggen. hej sängen!

urdrag ur min lilla blå bok

Detta är urdrag ur min lilla blå bok som jag alltid har brevid min säng.

Såhär skrev jag om 2011, alltså mina mål detta året

* Påbörja ett efterlängtat körkort
* Få mer ut av dagarna, alltså sova till MAX 10.00 dagarna då jag är ledig
* Vara hälsosam, äta nyttigt och röra på mig mer ( nu går vart jag än ska, så det är bra, men även ta promenader som jag brukade göra, kan bero på det kalla vädret och hala marken, men ändå. bita ihop och bara göra det)
* Bli av med all ångest och skuldkänslor
* Vara en bra flickvän/vän/dotter/syster/blivande faster. Alltså en bra människa!
* Lära mig forografera ännu bättre.
* VÅGA MER!!
* Sätta mig själv först och alltid lyssna på vad jag själv vill och inte vill. inte följa med strömmen för att man inte vågar säga ifrån.
* Våga prata med någon om mina problem

Många mål jag har. får se hur det kommer gå. Vissa är ju väldigt långsiktiga. jag menar, ångest och skuld är inget som försvinner över en natt. men men.

Har ni några mål? isåfall, vilka?

äta hår

tjena slarvig mittbena!

stuvade makaroner och köttbullar

Jag ska äta så god mat ikväll att jag dreglar. okej, kanske inte dreglar. Men stuvade makaroner och köttbullar. stekta så att dom är sådär knapriga och riktigt goda. åh jag gillar det. nej, jag älskar det. mat. alltså. det är gott och det bästa av allt är att man MÅSTE äta mat för att överleva. nemen visst! GOTT MED MAT.

Idag har jag varit på h&m och klagat . mahaha, nej , snarare mihihi. inte så farligt aggresiv var jag för jag vågar typ inte skapa konfliker eller vara arg på någon och visa det. Men hon fick nog reda på vad jag tyckte ! Mihih.

Köpte även en kofta som är helt och hållet underbar. jag bara älskar den. så snygg. ska nog fixa bild sen. om jag inte känner mig fet och äcklig efter all mat som jag tryckt i mig. Usch, hur äcklig lät jag inte där. typ sån fet kvinna med äcklig sås runt munnen som sitter på en stol så att allt fett hänger ut på sidorna och framför och bakom och överallt.

Just det. kan visa min nya klocka också. den har jag bild på :)

ursäkta för dålig bild, men det är allt jag har.

klassisk, enkel men ack så snygg om jag får säga det själv!

nytt utseende

Ny header. men vet inte om jag är riktigt nöjd. kommer nog byta imon kort. eller vad tycker ni? byta eller inte byta? och isåfall, till vad som sorts bild?

vore tacksam för svar

Ligger i sängen med en bok, en kopp chokla...

Ligger i sängen med en bok, en kopp choklad och en katt. Detta kallas för mys.

just det

tänkte också på det, borde jag kanske byta header ? isf, till vad?

Otto, jag känner att du kanske har några förslag så bara släng dom på mig :):)

hejhejhallå

Måndag, jag sitter på medborgarskolan. gårdagen blev mysig. städade först lite hemma och sen gick jag hem till fredrik och kollade på arn, andra filmen. sjukt bra. brukar inte gilla svensk film, men arn-filmerna är grymt bra måste jag säga. sen var det massa mys och härlig sömn. sov riktigt gott inatt av någon anledning. vaknade glad, men lite trött i ögonen. fredrik och jag låg i sängen lääääänge innan vi orkade ta oss till duschen. är man trött så är man! sen var det frukost/lunch, alltså typ brunch tror jag det heter?
Fick skjuts av Fredrik till skolan och här sitter jag nu.

Jag tror även att Fredrik har lite fuffens för sig idag. Fick ju varken födelsedagspresent eller julklapp så jag tror han smider planer. TÄNK OM JAG FÅR PRESENT LIKSOM :D presenter är så himla roliga att få. OCH GE. nu väntar jag bara på att tiden kan gå så jag kan komma hem och slänga mig i soffan med en kopp varm choklad. jag blev suger på det just för en sekund sedan.

Imorgon ska jag kanske ta en fika med Niklas Ek. NIKLAS EK :o vi ska typ prata och skratta tror jag. saknar gamla gänget. att träffas och typ koll film och prata. men men, får se om det blir någon fika eller inte. om det blir, så ser jag fram emot det. :) han är en mycket god vän

dagens köp


Grått lakan, alltid bra att ha! Boken Elsas mode, sminkborttagning, viktig sak må jag säga! tandborste, tänder är ju bra att ha kan man tycka. trosor, ja, det är ju trosor, tuggummi, alltid gott att tugga på, röd tajt kjol, bara för att jag inte har färger i min garderob och för att den dessutom är skithet till svartlinne och killer heels, och sist, men inte minst, hörlurar. fick mp3 spelare av min kära bror så måste ju ha hörlurar till. annars är det ju lite, hmm, typ, meningslöst? 

 
Nu till sminket. först måste jag bara säga att dem har bra smink på gekås. eller, bra till det priset liksom.
Här ser ni puder, flytande eyeliner, vanlig eyeliner, RÖTT läppstift (ja ni läste rätt, my hansen köpte rött läppstift, och hon hoppas kunna bli en sån tjej som har röda läppar) ett rosa läppstift och en foundation som äger! bästa jag haft om jag ska vara ärlig.

Jahapp, detta var mina köp. Såg Ottos vagn. kaffefilter och fryspåsar. hon är vuxen typ. kan inte låta bli att vara avundsjuk på henne som flyttat hemmifrån och som kan köpa såna saker. jag bara väntar på den dagen då jag typ ska ut och köpa toapapper för att det är slut. hah, ni fattar?

söndag, söndagsmys kanske? nej, eller jo, men sen

hej allihopa! kom nyss hem från gekås. åkte dit med mamma och pappa idag. väldigt trevligt, dock så var jag inte riktigt heeeeeelt sugen. men det blev bra ändå. nu sitter jag och väntar på maten. jag sa att vi skulle ha lasagne innan när jag var vrålhungrig utan att riktigt tänka på att det tar typ 1-1,5 h att laga det. men gott är det så jag får stå ut helt enkelt.

nu väntar att packa upp allt man köpt och sen städning på rummet. dom dammråttorna är stammisar hos mig. inte så konstigt, är ju aldrig hemma så kan ju aldrig städa eller dammsuga. men men , ikväll blir det söndagsmys med film och gos med älsklingen.

bild kommer på saker jag köpt. tror jag. om jag orkar. hmm. ja.

VÄNTA LITE HÄR NU VA!? glömde berätta att jag träffade Otto, Niklas, Ottos syster och systers pojkvän på gekås. typ sammanträffande där eller vad. Haha, men nu var det städning som står på schemat.

vi hörs sen

bilder från idag