Top

Fredag!

Godmorgon folket!
Det är ingen vidare fin morgon, grått och trist väder, men känner mig ändå rätt så glad. Är som vanligt supertrött och har ont i huvudet. Standard för mig typ.
Igår var jag på bio! Vet inte vad som var fel, men blev faktiskt lite besviken. Den var inte mitt i prick liksom, men klart det fanns stunder då det verkligen var ASBRA. Är nöjd med hela kvällen. Hade lockat håret och sminkat mig annorlunda så kände mig fin.
 
Idag är det FREDAG! Har en föreläsning 13-17 tror jag, men sen är det helg! Har en del att ta igen i skolan så tänkte komma ifatt nu i helgen. Dock inte på lördag för då ska jag och Fredrik ha heldag med hans familj. Först hans mamma och sen hans pappa. Lite födelsedagar som ska firas och träffa familjemedlemmar som inte bott hemma på länge. Så det ska bli mysigt!
 
Söndag är inget planerat så då tänker jag sitta och plugga det mesta av dagen. inte världens roligare syssla, men det kommer kännas så mycket skönare efter. Man känner sig nöjd och kan ge sig själv en klapp på axeln.
 
Nu ska jag gå och väcka Fredrik, hans föreläsning börjar 09 och han ligger och snarkar!
 
Njut av fredagen och helgen!
 

ring

Shopping!

Måste bara säga att mycket av det inte kan fångas riktigt på bild. Väskan t.ex. sådär-snygg på bild men VRÅLSNYGG i verkligheten.
 
 
Sämsta bilden, jag vet. Men det är såna små ringar man ska ha högre upp på fingret.
 
Body scrub i doften moringa. Har ju den i body butter så kände jag ville ha den i scrub med
 
 
Köpte också ett vitt vanligt linne för 50-lappen på H&m men kände inte att det var så roligt att lägga upp här.

Plugg och mys

Sitter just nu på Espresso House i stan med laptopen framför mig. Har förberett mig för en intervju jag ska ha snart. Shoppade lite innan med. Kunde inte hjälpa det!!
 
Ikväll ska jag ju på bio och jag ser väldigt mycket fram emot det! Iron man 3 liksom! Såg 2an igår och ettan dagen innan det. Så jag är redo för vad som kommer!
 
Nu ska jag fortsätta pluggandet! Ha en fin kväll!

Ny design!

Ny och fräsch design!! Vad tycker ni?
 
Idag fick jag reda på hur husbyggnadstentan gick. Och jag klarade den!! Känns skönt att klara två av tentorna som jagade mig. Nu är det bara att ta tag i dom andra som jagar mig nu. Haha! Är fortfarande inte riktigt van vid att studera på högskolenivå.
 
Snart ska jag till högskolebiblioteket och möta en klasskompis. Vi ska skriva lite på ett projektarbete och sen skriva på våra egna hemtentor. Känns skönt att komma bort från lägenheten så man kan plugga ordentligt. Imorgon hade jag tänkt sätta mig på Espresso House och plugga där. Ska också ha en intervju till hemtentan och tänkte ta den där över en fika. Vill verkligen komma in i pluggandet ordentligt så att man inte känner sån tyngd på axlarna. Men snart så!
 
Just det! Vi ska på bio imorgon igen! Vi ska se IRON MAN 3! Alltså, jag är helt galen i dom filmerna. Iron man och transformers! Och fast and furious filmerna! Och det känns som jag kan fortsätta hur mycket som helst. Älskar när huvudpersonerna är som Tony Stark i Iron man filmerna, eller som Sherlock Holmes. (Samma skådespelare, så man kan väl säga att jag älskar Robert Downey Jr). Sen så är det ju action, bilar och brudar som gäller! Och GRYM filmmusik så man riktigt känner känslan typ. Haha, kan typ inte förklara, men kan försöka förklara känslan en annan dag.
Nu måste jag sminka mig lite och hoppa ur mjukisarna!
 
Ha en fin dag!
 

Helgen i bilder

Den godaste plankan i stan!
 
Karusell som såg jätterolig ut, men Fredrik ville inte åka så ville inte åka den själv
 
 
Nallarna som fick följa med oss hem
 
 
Chillar efter att ha städat
 
 
Pannkakor på g!
 

Helgen i text

Jag har haft en väldigt bra helg!
Den började i fredags på en föreläsning. Fick mail om att jag klarat organisationstentan som jag verkligen inte trodde jag skulle klara, så jag tog helg mitt på föreläsningen (i mitt huvud då alltså). Sa till Fredrik att det skulle firas, och det gjorde vi. Fredrik, Calle och jag åkte till min favoritrestaurang (när det gäller att plankor), Norre port. Åt såklart fläskfile plankan! Så sjukt god och mättande. Var ganska så nöjd efter maten och tanken av att jag klarade tentan. När vi varit i matkoma ett tag på restaurangen så åkte vi hem och hade myskväll här hemma. Vi tittade på Pi och åt glass.
 
Sen var det lördag och gymmet var det första som skulle bockas av på dagen. Ingen av oss var riktigt supertaggade, men vi åkte dit och körde lite iaf. Jag var sugen på äventyr som vanligt efter träning och på helgerna, så vi åkte till stadsbondgården. Det var sådär. Killarna var inte så roliga att ha med dit, men fick klappat en häst iaf. Haha! Vi var hungriga och bestämde oss att laga egna hamburgare. Oh herregud! Var i mathimmeln då igen! Så sjukt gott!
På kvällen hade jag och Fredrik ett snack om vår lägenhet som alltid är stökig i något rum och sa att vi skulle städa söndag morgon. Så det gjorde vi. Eller jag gjorde. Fredrik sov till typ 13.00 för han hade suttit uppe och spelat till 04.00 !! Inte okej! Men jag fick städat lite iaf och det gjorde Fredrik glad. Jag tvingade honom att ta med mig till tivolit som var i stan. Fick med mig två nallar hem. När vi kom hem fixade vi lite mer här hemma. Fredrik fixade pannkakor till mig på kvällen och vi hade det väldigt mysigt.
 
 

Helg

Godmorgon!
Blev väckt av solen för några timmar sedan. Så himla skönt att vakna upp till fint väder! De senaste dagarna har det varit grått ute och regnat. Jag älskar regn, men våren och värmen får gärna komma nu.
 
Idag är det söndag och det enda som är planerat är att vi ska på bio ikväll. Vi ska se Oblivion eller vad den heter. Ska bli roligt att gå på bio. Tycker det är riktigt mysigt plus att biopopcorn är det godaste som finns typ.
 
Hur har helgen varit då?
I fredags var det Fredriks 22 års födelsedag, och det skulle självklart firas! Jag har fixat massa presenter till honom och skulle överraska honom när han kom hem från skolan. Dock så kom han hem tidigt och förstörde överraskningen lite. På morgonen fick han frukost på sängen och två små paket. En parfym och ett par träningsshorts. Sen på eftermiddagen fick han lite större paket. En skrykbräda och ett strykjärn!! Vi behövde det och tänkte att det kunde vara lite roligt att ge honom bara för att se hans min när han öppnar det. Sen fick han en lite mer seriös present, nämligen en kavaj. Sjukt snyggt med kavaj alltså! Hoppas han blev nöjd med alla presenter han fick av mig!
Vi blev hämade av Fredriks mamma och familj runt 18-tiden och åkte ut till Heagård. En jättefin restaurang i lantlig stil typ! Där var det tre rätters och konsert! Riktigt mysigt!
 
Igår så tog jag Matildas pass på jobbet och jobbade 10-16. Det var roligt, men var sjukt trött efter så jag somnade i soffan medan Fredrik lagade mat (!!!!!!). Spagetti och köttfärssås. Det var gott och hur najs som helst att jag slapp laga det! Önskar att han gör det lite oftare ;)
 
Nu ska jag försöka få bort locket jag har för högra öra. Är lite snuvig så det är ju ett tecken på en förkylning. För mig så sätter förkylningen sig alltid på öronen, sjukt jobbigt! Så hoppas det inte är en förkylning!
 
Ha en fin dag och njut av solen!

Fika!

Har precis fikat med Fredrik på Espresso House! Tog kyckling mozzarella mackan. Favoriten! Nu sitter jag hos frisören och väntar på Fredrik som klipper sig. Blir så sjukt sugen på att göra något med håret själv. Ni vet ju hur jag är med mitt hår, haha!!

Sen ikväll blir det mys!

Sommarmat

Detta åt jag igår. Så himla gott! Marinerade fläskfilén, kokade färskpotatis (som blev helt perfekta!!), gjorde en stor oh god sallad till det med isberg, gurka, majs, paprika, tomat och feta. Till detta kalaset gjorde jag svampsås. Det smakade sommar!!

Måndag

Godmorgon världen!
Solen skiner, jag vaknade till alarmet jag hade satt klockan 9. Vilket för mig är jättekul eftersom jag brukar sova till max 6 typ. Dock så kan det ju bero på att Fredrik råkade väcka mig när han skulle gå och lägga sig så jag blev pigg. Sen när han skulle somna så kunde inte jag så jag terroriserade honom lite. Så vi var vakna till kanske 3 halv 4 i natt. Så det kan ju vara därför jag kunde sova så länge.
 
Har precis ätit frukost, äggmacka, och funderar på att gå ut och promenera lite. Laddade ner runkeeper för längesen, men aldrig riktigt testat den, så tänkte göra det nu. Ska inte gå så långt idag, vill mest bara komma ut i den friska luften.
 
Har föreläsning vid 13 som håller på till 17. Får se om jag klarar av en så lång eftermiddag i skolan. Kanske får ta med mig en banan eller något för att hålla mig vid liv. Måste faktiskt säga att det är skönt att det är måndag igen. Gillar veckodagarna då man kommer ut och träffar folk typ. Man är sysselsatt. Annars blir det lätt att man sitter hemma och tittar på tv och kommer endast ut när man ska till gymmet. Inte ritkigt det ultimata om man säger så.
 
Nä nu ska jag ut! Ha en fin dag!

Jackan med päls

Dagens

Lite hem

Lite blandade bilder på detaljer i vårt hem
 

Goooodmorgon!

Vaknade precis och är hur trött som helst! Men måste piggna till snart för jag måste få i mig frukost eftersom jag ska till gymmet runt 09.00! Tänkte starta dagen med ett ordentligt pass på gymmet. Härligt! så har man det gjort liksom plus att man blir mycket piggare under dagen!
Hoppas solen skiner där ni är för den skiner här! Blir så glad av solen! Hejs

Godisglassen

Nu ligger jag nog och sover, men var så snäll att jag förberett ett tidsinställt inlägg till er! Och vad ska jag skriva om här nu då. När många redan ligger och sover så sött. Så nämligen något som både jag och min far tyckte om att äta nu framåt natten. Nämligen glass! Och inte vilken som helst glass utan en färgglad, barnslig och helt underbar Godis-glass! Hittade denna och en från samma märke (Sia) som hette skumbanan. Båda var nyheter så jag var ju tvungen att smyga ner båda i min korg. Jag är inte ett så stort fan av chokladglass, och skumbanan hade en "maffig" smak precis som choklad, så det var inte min favorit. Den var god, tro inte annat, bara det att jag föredrar fruktsmaker. Och godissmaken var verkligen något för mig. Behöver nog inte skriva så mycket om den, för jag tycker ni ska prova den och själva inse hur god den är!
Jag åt den med maränger och strössel efter mitt bad för jag verkligen kände att jag ville unna mig ikväll.
Åh va god den är! Hoppas den är här för att stanna!!
 

Lite My-tid

Nu är jag ren och len! Hela min kropp är som en bebisrumpa och jag doftar ljuvligt!!
 
Det blev förresten inte att jag bakade innan. Orkade inte. Men lagade riktigt god pasta Carbonara! Jag var riktigt nöjd med den, men Fredrik kunde bara äta några få tuggor så fick inte någon kritik där. Det var första gången jag lagade det, så ville höra lite bra och dåligt. Men men, jag är nöjd och det är väl det som räknas eftersom jag var den enda som åt.
 
Det blev en myskväll för mig själv. Jag vill inte vara nära Fredrik, dels för att han är sjuk och dels för att han är så galet het! Het som i varm då alltså! Så jag bestämde mig för ett varmt bad. Med allt vad det innebär. Hårinpackning (vilket jag inte gjort på år och dagar), raka ben, scrub, body butter, hårolja och allt det där ni vet! Så härligt att bara ligga i det varma badet och låta tankarna komma.
Dom som känner mig och vet vad som gömmer sig i mitt badrumsskåp vet ju att det är proppat med produkter från bodyshop. Sjukt bra grejer, men ikväll körde jag på min favorit. Inget slår denna!
 
 
Coconut lime! Från självaste H&M. Hör och häpna! Denna doft hittade jag av en slump på en rea. PÅ EN REA! Halva priset på H&Ms redan billiga priser. Var helt överlycklig när jag kom hem för jag visste vilket kap det var. Men sen slog det mig, den var på rea för den är utgående. Dom har ju olika serier som kommer in med jämna mellanrum med olika dofter och produkter. Och denna godingen kommer jag nog aldrig mer att få se! Är verkligen jätteledsen för den kombinationen är så underbar att jag vill sniffa på den hela tiden. Och just pga att den verkligen är så god och jag inte vet om jag kommer hitta den igen (eller liknande) så väljer jag att kalla den min lyxprodukt! Använder den sällan så när jag väl gör det så njuter jag till max!
 
Nog om detta! Mitt hår ska torka och sen blir det sängen med en bra film att somna till. Godnatt på er!

april, 2

Hade första föreläsningen på en av dom nya kurserna i förmiddags. Ekonomistyring. Tror det kan bli en ganska tung kurs, men föreläsaren var tydlig och försökte göra det så roligt som möjligt så tror jag nog kan ta mig igenom den. Säger som jag gjort i början av alla kurser, denna gången ska jag ligga i fas med utbildningen. plugga lite varje dag typ. Men jag tror vi alla vet att det inte kommer bli så. Tyvärr.
Innan satt jag lite på balkongen. Haha kändes så konstigt för jag satt där med fettigt hår i en toffs, rosa fula pyjamasbyxor och satt och lyssnade på hårdrock typ. Och inte nog med detta, så satt jag bland allt skräp vi har där. Vi borde egentligen åka till soptippen med det, men det har inte blivit av. Sen har det ju varit vinter så man har inte tänkt på det. Men eftersom det är dags för finare väder så kommer det nog försvinna inom kort! Men att sitta där med alla dessa blandningar gjorde att jag typ satt och skrattade åt mig själv.
 
Ska snart laga lite mat till min lilla sjukling här hemma. Fredrik var skållhet inatt/morse så han har varit hemma hela dagen med feber, huvudvärk och halsont. Stackaren! Tycker om att ta hand om honom och önskar att han gör samma sak när jag blir sjuk. Kanske ska baka bullar med. Frukostbullar. Ska träna imorgonbitti med Calle och vill belöna mig med något riktigt gott imorgon efter jag kört fullt ut på gymmet! Plus att Fredrik älskar dom så får han säkert i sig massa imorgon med!
 
Ha en fortsatt fin dag! Eller, det blir ju kväll nu. Så, Ha en fin kväll!

Jackan

1 april

Godmorgon!
Ni glömde väl inte att ställa fram klockan igår?
Har precis väckt hela huset här hemma (Fredrik och Calle) och ser att det är 8 grader ute och klockan är bara 10. Det är ju helt fantastiskt! Blir så glad av sånt här. Har tagit fram min fina jacka från mango som jag hade tänkt jag snart skulle inviga. Den är så fin. Bild kommer troligtvis upp här så fort jag tar på mig den.
 
Igår kom några kompisar hem till oss, Ankan och Rebecca, och vi gick först ut på en promenad i det fina vädret. Jätteskönt att få komma ut och röra på sig. Sen så tyckte jag att vi skulle äta påskmiddag, så vi handlade till det. Och shit så mycket mat jag gjorde! Det var köttbullar, prinskorv, potatisgratäng, ägg, en stor sallad, kotletter och bacon. Inte helt traditionellt, men en viss Anka ville ha kotletter. Haha, var så sjukt mätt och sån mat är ju så sjukt god! Älskar det svenska julbordet och påskmaten. Vi borde kanske gått en promenad efter maten med! Men vi hamnade i soffan och tittade på Catfish. Det går ju en serie på MTV som heter Catfish och den handlar om folk som pratar med andra online, men aldrig kanske pratat via skype eller med webcamera. Så är dom oroliga att dom som dom pratar med inte är den dom säger att dom är. Och många är typ kära och har statusen "i ett förhållande" på facebook med den här personen. Ofta i serien så är det en annan människa som skriver, så dom blir sårade. Vilket är hemskt. I filmen så handlar det om Nev, programledaren i serien. Hans kontakt med en hel familj som hade ett utbyte av konst typ. Han var fotograf och så målade (det han trodde) lilla Abby på 8 år en tavla och skickade till honom på just det han fotat. Han lär känna hela "familjen", och märkte mer och mer att sakerna inte stämde ihop. Så han bestämde sig för att köra dit på Abby's födelsedag och överraska dom. Till en början spelade han med och så men sen sa han att han visste typ. Och då kommer det fram att det var mamman som var alla i familjen. Hon hade gjort facebook profiler till alla i familjen och vänner till familjen som kunna skriva på deras grejer på facebook för att det skulle se riktigt ut. Allt var fake. Sån sjuk historia. Men i slutet så blev han vän då med mamman, trots allt detta. Nu har jag typ spoilat hela filmen känns det som, men den är värd att se. För på internet kan man vara precis vem man vill och man kan lätt bli lurad. Den var lite seg att titta på, men tog mig igenom den utan att somna (vilket jag typ alltid gör annars).
 
Ojj, vilken text! haha jag blir så inne i det och bara skriver!
Idag är det första april och undrar om man kommer bli lurad. Jag kommer nog lura någon iaf. Ska ut och övningsköra med mamma idag någongång så känner inte riktigt att jag ska luras där. Kan gå helt åt skogen då!
 
Ha en riktigt fin dag!