SÖNDAGSMORGON

åh vilken härlig morgon! 
Vaknade upp med massa energi och glädje. Idag vill jag göra något roligt! 
 
När jag vaknade (för någon timme sedan) så började jag direkt skriva ner lite saker på hemtentan så jag har verkligen kommit igång. Känner dock att jag har lite för mycket myror i benen för att kunna fokusera och skriva färdigt det just nu. Vill ut och ta vara på dagen! 
Så eftersom jag kommit igång och vet vad jag ska skriva så känner jag att jag får göra något idag. Har ju trots allt kvällen och hela morgondagen på mig. (skjuter upp det ja, men känner verkligen att jag ligger i fas och att det inte kommer bli några problem)
 
Hann också med att fixa och diska i köket så njöt av en tråkig frukost till musiken från radion. 
 
Jag är på så bra humör just nu att jag inte tänker låta tvätthögen förstöra dagen. Har typ ingenting att ha på mig som passar mitt humör men det skiter jag i! Jag hittar nog något, annars får jag åka och köpa något nytt. Haha, en anledning att köpa något, men nya jeans behöver jag faktiskt eftersom jeansen slits ganska mycket på jobbet. Speciellt om man har på sig svarta jeans så får man vita partier vid knä och så efter man varit på golvet och fixat. Inte sådär jättesnyggt.  
 
Vill ut nu nu nu. Är sugen på typ loppisrunda eller något. Övningsköra kanske? Något kul i alla fall!

SOMMARKÄNSLOR

Eller i alla fall vårkänslor. Det beskriver dagen idag.
 
Jag cyklade till jobbet med skinnjacka och solbrillor utan att frysa och kände att det här ska bli en fantastisk dag. Och jag kan nog inte klaga så mycket på dagen. Alla som kom in på jobbet var väldigt glada och goa och hela atmosfären var härlig. 
Jobbade väldigt mycket på golvet med att bära och slita och så, så jag har faktiskt lite ont i kroppen. Men alla goa kunder gjorde det värt det! 
 
När jag cyklade hem och var sådär lagom trött så att man cyklar ganska långsamt (brukar vara snabb som blixten annars) så passade jag på att njuta lite. Kände solen, luktade på luften som ena stunden luktade nyklippt gräs, andra stunden grillat. Var ganska nöjd med tillvaron just då.
 
Nu sitter jag och slappnar av lite, ska snart lägga mig i sängen och titta lite på vänner innan jag somnar. Är snart färdig med boken och börjat skriva på hemtentan med så det känns bra. Kommer förhoppningsvis komma på massa nya saker imorgon när jag sovit. Hoppas den blir klar imorgon så jag kan finslipa den på måndag. Imorgon måste jag ju med finslipa på inlämningsuppgiften, men jag tror det kommer gå ganska bra. Blir det lika fint väder som idag så kommer jag ju definitivt satsa på att bli klar tidigt så jag kan njuta lite av dagen.
 
Hoppas på fint väder imorgon och hoppas ni njutit av det fina vädret idag! 
 
 

MORGON

Godmorgon! 
 
Blev väckt av ett litet papper som någon kände att vi skulle ha 06.30 som lät som en lagbok när den kastades in genom brevinkastet. Men vi säger att jag blev väckt av solens strålar i ansiktet.
 
Igår kom jag faktiskt inte så långt i boken om jag ska vara helt ärlig. La mig i sängen och försökte läsa men vi alla vet att man somnar ganska lätt då om det inte är en bok som slukar upp en av spänning, typ. Men jag vaknade pigg och utvilad (lite irriterad på den som ville ge oss ett 10kg tungt papper dock) och ser fram emot en rolig dag på jobbet. Det är ju lönehelg och fint väder så jag tror det kommer hända mycket. Och det är ju sådana dagar på jobbet som är bäst.
 
Har läst ett till kapitel nu på morgonen och tänkte fortsätta att läsa tills jag ska cykla mot jobbet. Och jag kan nog säga att idag blir den färdigläst! 
 
Nu blir det frukost!

FREDAG UTAN FREDAGSKÄNSLAN

Ja lite så känner jag just nu. Det är inte riktigt helg för min ännu eftersom jag jobbar imorgon också. Och sen också att jag är ensam hemma nu och måste läsa typ hela boken. Men men, har det ganska mysigt ändå. Jag hämtade precis täcket och sitter redo i cozy corner för en pluggkväll. 
 
När jag åt kvällsmat innan (knäckebröd, jättespännande!) så sträckte jag mig efter något, osten tror jag, och min rygg typ rör sig skumt. Eller.. hmm.. Man kände att något hoppade/rörde sig väldigt mycket och intensivt typ (?) och direkt efter får jag världens huvudvärk. Så nu har jag ont i huvud och rygg. Ser inte fram emot att jobba om jag mår lika dåligt imorgon, men har ju en natt på mig att bli bättre. Kommer ju säkert sova riktigt bra eftersom hela kvällen kommer bestå av läsning.
 
Jaha, ville bara dela med mig lite. Hoppas ni har haft en bra fredag och får en bra fredagskväll! 

BOKEN I HANDEN

Har just nu boken i min hand och känner mig lugn. Har inte börjat läsa ännu, men tror det går ganska snabbt om jag bara börjar. Tentan ska ju in på tisdag så har ett tag på mig att skriva. Planerar att läsa idag och imorgon och vara klar imorgon innan läggdags så jag kan fokusera på att skriva fram till tisdag. Är ju nästan färdig med den uppgiften som ska lämnas in på måndag så fokus ligger på hemtentan. 
 
Är väldigt taggad att göra bra ifrån mig på alla dessa inlämningar och hemtentor.

PLUGGLIVET

Sitter just nu på skolan bibliotek och ska plugga på hemtentan. Dock är boken jag behöver utlånad och den som alltid ska hinnas på biblioteket är gömd. Och hemtentan ska in på tisdag. Böckerna jag beställt har inte ens skickats ännu. KUL. Inte alls stressad, nej nej. 
Men träffade en klasskompis och hon sa att hon var färdig med en som hon lånat så jag fick gärna låna den direkt efter henne. Så förhoppningsvis har jag boken i eftermiddag så jag kan börja läsa. Så är lite lugnare nu. 
 
Imorgon och lördag jobbar jag så kommer sitta hela söndag och måndag med hemtentan. Men det ska bli skönt att jobba och byta ut skolböckerna till alla underbara kunder! 
 
Men måste varna er, dessa kurserna jag läser nu är väldigt tidskrävande så jag kommer inte riktigt kunna göra lika mycket spontana grejer som innan. Men en sak som inte kommer bli lidande är träningen, (och jobbet. Måste jobba och tjäna pengar). 
 
Just det! Har nästan fått reda på sommaren och jobb. Och troligen kommer jag få jobba väldigt mycket!!! Är skitglad för det. Och Fredrik har ju väldigt mycket jobb han med så det kommer bli super. Då kanske vi får råd till en ny säng med. Det hade varit underbart!! Är astaggad för att jobba häcken av mig i sommar, speciellt om vi bestämmer oss för att spara till en ny säng! TAGGA TAGGA TAGGA, vill sova på moln.
 
Nej nu ska jag fortsätta plugga, ha en bra torsdag! 

Våffeldagen

Jag är mätt! 
 
 
Har precis kommit hem från en från jobbet som hade bjudit hem lagerhausgänget på lite våfflor eftersom det är våffeldagen idag. Vi har en tendens att bara prata på så vi knappt märker att tiden bara flyger iväg. Känner att sådana här träffar ger mig massa energi och glädje. Kan bero på att det är sådana fantastiska människor jag arbetar med. 
 
Jag är ledig hela morgondagen och torsdag så planerar att skriva lite på uppgiften som ska in på måndag. Väntar ivrigt på mina beställda böcker så jag kan börja läsa dom och sen skriva hemtenta på dom (ja, alla fyra). Börjar känna mig stressad eftersom det verkligen inte finns något att göra innan jag fått böckerna, panik! 
Så morgondagen kommer bestå av avslappning, plugg och lite småplock hemma. 
 

LAGOM KUL FÖR PLÅNBOKEN

Beställde precis böcker för ungefär 1500:- och då är inte alla köpta ännu...

NYA KURSER

Tänkte berätta om dom nya kurserna som började idag. 
 
På morgonen var det introduktion för kursen Ledning av människor. Och när vår examinator först berättade att vi själva skulle ha föreläsningar för varandra och prata framför klassen i 45 minuter vid hela 3 tillfällen så kände jag mitt hjärta i halsen. På riktigt, kände på halsen och pulsen slog jättehårt. Så jag höll ju på att få en panikattack, men kunde lugna ner mig själv. Ju mer hon förklarade och berättade saker så kände jag mig mer och mer lugn. Många elever är rädda för denna läraren för att hon tänker på ett annat sätt och gör saker lite annorlunda, och jag måste säga att jag var det först. Men sen efter ett tag så känner jag bara mer att hon kommer hjälpa mig. Och att hon vill hjälpa mig. Detta är inte en lärare som försöker sätta dit en utan detta är en lärare som verkligen vill ge oss något och vill lära känna varje individuell student så att alla kan lyckas och göra bra ifrån sig. 
Efter idag kommer jag nog mer se henne som en mentor med att prata framför andra och mycket mer. Känner en slags trygghet, typ att hon kommer stötta och hjälpa mig genom darriga redovisningar. 
 
Förstår inte varför jag blivit så nervös, darrig och allmänt dålig på redovisningar och retorik. Var ju grym på det förr, men kan tänka mig att sjukdomen (som gör mig trögtänkt och så att jag inte kan formulera mig) gör mig osäker och rädd. Men jag kommer verkligen kämpa för att komma över det och hitta säkerheten igen med denna kursen. För om det är någon gång det är bra tid att göra det så är det nu med denna läraren. 
 
I denna kurs kommer vi ha 4 hemtentor (!) och så hålla i egna föreläsningar och sånt. Mycket eget arbete vilket kan vara skönt. Måste bara beställa böckerna för första tentan ska vara inne på tisdag! 
Tills på måndag har jag en liten uppgift att göra bara. Jag ska skriva en A4 om vad jag anser utmärker en bra ledare. Och det blir nog inga problem. Har redan massa idéer och tankar kring det. Tror det svåra blir att begränsa mig till bara en sida. 
 
Den andra kursen heter Verksamhetsplanering med miljö och kvalitetsledning. Och om jag ska vara ärlig så var det nästan bara massa kladd och ludd idag. Läraren var väldigt snabb och skrev typ förkortningar som man inte hann uppfatta. Men det som är bra i den kursen är att lärarens föreläsningar finns på Blackboard så man kan läsa in sig lite och förbereda sig så man har en chans att hänga med på föreläsningarna. Hoppas kommande föreläsningar blir lite lättare att hänga med på. 
 
I denna kurs blir vi examinerade med både 3 case (typ hemtentor i grupper om 3) och en tenta. Så det kommer bli väldigt mycket plugg hela tiden med dessa kurserna. Men måste säga att det är skönt att slippa sån intensiv tentaångest och att det är mer utspritt. 
 
Och OJ vad jag skrivit på. Har inte ens nämnt dom roligaste sakerna jag hade och berätta! Men det får bli en annan gång för mina inlägg blir så brutalt långa nuförtiden. 
 
Nu ska jag ta och laga lite mat! 
 
 

Helgen

Nu är helgen snart slut. Är faktiskt ganska trött trots att jag varken jobbat eller pluggat. 
Jag har varit hos Jacob, Jenny och Jason tillsammans med mamma, pappa, mormor, morfar och två av familjens vänner. Vi skulle fira lite olika födelsedagar som varit eller kommer inom kort. Mormor, Jacob och Jason har fyllt år för inte alls länge sen och Jenny fyller snart år. Det blir väldigt god mat och massa bus och lek med Jason. 
 
Lagade och åt en god middag precis och sitter just nu i hörnan på soffan och tittar lite halvt på något sånt roliga klipp- program. Har tänt lite ljus och stämningen är mysig med trött. 
 
Trots att jag varken jobbat eller pluggat massa så har helgen ändå varit intensiv. Kan nog bli så när man har varit i en annan miljö, med andra ljud (och volymer) och sen inte sovit i sin egen säng. Så just nu längtar jag till jag ska gå och lägga mig, men ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Går alltid och lägger mig såhär tidigt känns det som och så vaknar jag 6 på morgonen och är superpigg, men kan inte riktigt göra något för att alla sover och man vill inte väcka dom med massa ljud eller så. 
 
Planerar att sova riktigt bra inatt för morgondagen kommer bli ganska lång. Kommer vara i skolan från 8 till 17 enligt schemat med nya kurser och så. Hoppas jag inte är helt slutkörd efter så man kanske kan få gjort en tvätt eller två. 
 
Kommer somna snart..

Rosor

Skriver inte så fint, försökte men tappade tålamodet så blev såhär! Skulle kunna betala någon för att skriva fint på tavlan... 

FREDAG

När ni läser detta så sitter jag på jobbet i ett litet morgonmöte/frukoststund. 
 
Det är fredag och jag har inga planer på dagen, men sen på kvällen så ska jag och Fredrik hem till Ankan och Becca för lite mys. Längtar som bara den! 
 
Funderar på att boka tvättid 12-16 så det blir gjort typ. Får se hur det blir...
 
Ha en fin fredag! 
 
 

TORSDAG

Har lite saker planerade idag, men ändå inte typ. Har inga tider att passa riktigt så känns väldigt fritt
 
  • Ska ha en skypefikadejt med Otto idag på morgonen/förmiddagen som jag ser fram emot väldigt mycket! Så ska strax gå och fixa mig och klä på mig så jag inte ser ut som ett blekt lik.
  • Ska in till jobbet och ha målsamtal tror jag. Sen blir det nog prat om lite andra saker.
  • Kanske ska fixa ny mobil idag!! Tror faktiskt jag kan slå till på en stor mobil som jag varit sugen på ett tag. Samsung Note 3 heter den. Det är en sån som har en pinne och har många verktyg för typ skolan och när man vill ha det organiserat och sånt. Den är väldigt stor, men tänkte kanske nästan att den ska ersätta min ipad (och vara mobil då såklart). Så kanske säljer min ipad! 
  • Beroende på hur jag mår sen så kanske jag storstädar och rensar lite. Det är verkligen som terapi för mig. 
 
 

Frihetskänslan kommer snart

Nu är tentorna över! 
 
Skrev sista igår och det var statistiken. Den kändes faktiskt helt okej, i alla fall jämfört med byggprojektstyrning som vi hade i tisdags. Kände mig riktigt dålig och ville hoppa av skolan efter den. Men nog om en kommande känslomässig svacka. Eller något sånt.
Frihetskänslan är inte så total ännu av någon anledning, kanske för att jag är lite nere. Men snart så kommer den nog. Kanske är det löning som behövs för att känna den där totala friheten. Vet inte.
 
Efter tentan igår så skulle jag ju träna sönder mig, men kom inte så långt. Skulle värma upp på crosstrainern och blinkade (som man brukar), bara det att det svartande typ länge och jag kände hur jag började falla ihop (mot crosstrainern bredvid som användes av en kvinna). Men jag hann inse vad som hände och greppade tag i crosstrainern innan jag ramlade av. Sjukt pinsamt för gymmet var typ fullt. Sen blev jag väldigt rädd med för jag fattade inte vad som hände. Dumt nog så fortsatte jag träna och gjorde saker som att tappa telefonen ( fick inte grepp om den typ) och kunde stå still och bara tappa balansen. Gjorde i alla fall mina benövningar och sen cyklade jag hem där jag hamnade i soffan och kunde/ville inte röra mig. Fick massa huvudvärk och ville bara sova. 
 
Kan bero på att jag inte ätit mycket på senaste alls. Har ju varit väldigt upptagen med allt pluggande så kännt mig väldigt oengagerad när det kommer till matlagning. Så vissa dagar åt jag inte kvällsmat (kom på det dagen efter att jag glömde äta).
Eller så kan det bero på tentaperioden som varit väldigt tuff. Vet inte, men väldigt skrämmande när sånt händer.
 
Vad tror ni?
 
 

Tog med gott bröd hem från Varberg

Nu har jag kommit hem från tentaskrivningen som var i Varberg. Efter tentan tog jag och en vän en liten fika på ett litet café alldeles intill campus! Kustbageriet hette det och hade massa gott bakat på surdeg! Mums! Köpte hem en fullkornsbaguette och Fredriks favoriter, ostfrallor! 


WORKWORKWORK

Hade ni en bra fredag? 
Det hade jag trots det nästan bara var massa plugg. Har ju tre tentor och det är lite svårt att veta vad man ska plugga på först och få till det så man pluggar ungefär lika mycket till varje tenta. Men det känns som det går bra. Tar lite på ena och sen byter ämne, tror det kan vara bra för då får man en slags paus från föregående och kan sen se det med nya ögon. Det känns bra iaf! Hoppas jag kan sätta dessa tentorna nu! Har satsat stenhårt på dom och kommer kötta in i det sista! Jag hoppas ni håller tummarna för mig. 
 
Idag är det lördag och jag ska jobba! Ska bli skönt att komma bort till mitt andra hem och bara göra det jag älskar mest typ. Men sen blir det direkt hem så jag kan fortsätta plugga! Det blir inget gym för mig eftersom gymmet stänger 17 på lördagar och jag jobbar till 16. Hade jag inte haft tentor så hade jag nog tränat nu innan, men valde att plugga hela två kapitel istället. 
 
Imorgon däremot! Då ska jag nog träna. Beror lite på hur allt känns med plugget. Men eftersom jag har tentor i tre dagar så hinner jag nog inte måndag till onsdag. Om jag inte tränar på morgonen då.. Tisdag och onsdag är lite konstiga för båda tentorna börjar vid 15. Det gillar jag inte! Då går man hela dagen och väntar och stresspluggar och mår dåligt. Sen också det att jag alltid blir trött vid 15 så blir det svårt att skriva en tenta eftersom det ofta är intensivt. 
 
Men, nog om plugg och tentor. Efter onsdag så är allt över och då blir det nog roligare ämnen här i bloggen. 
 
Ha det bra idag och kom gärna och hälsa på mig på jobbet! 

FRIDAY

Känns som det var ett tag sedan jag skrev här. Har varit väldigt flitig med tentaplugg och sånt så har inte riktigt haft något samvete till att blogga (eller titta tv eller annat). Det enda jag har gjort som är annat än plugga är att träna. Har tränat i princip varje dag på senaste. Väldigt skönt faktiskt. 
 
Just det..! Var på en liten AW-fika med jobbet i onsdags med. Vi pratade massa och hade det väldigt mysigt på roberts. Dock cyklade jag hem väldigt fort och slängde mig ner i pluggandet igen.
 
Idag är det fredag men fredagskänslan finns inte riktigt då det fortfarande är plugg som står på schemat för hela dagen. Har varit och tränat kondition, var sjukt jobbigt så är helt hjärndöd nu. Men det är bara att bita ihop och kötta gamla tentor. Har tenta måndag, tisdag och onsdag. Och tentan på måndag är i Varberg så det blir nog lite extra intensivt denna tentaperioden. Men men, har bestämt mig för att klara detta nu så då ska det bara gå! HEJJAHEJJA! 
 
Är väldigt glad att jag bestämt mig för vad som ska få mest fokus i mitt liv just nu och det är skolan och träning (+mat+hälsa). Jag har redan jobbat hårt så jag är verkligen på gång nu. Har märkt resultat med så det är ju lite plus i kanten med. Om man säger såhär, varje dag ska innehålla en av delarna. Varje dag. Men helst båda om tiden finns. 
 
Imorgon ska jag jobba och sen blir det ännu mer plugg. Först tänkte jag byta bort jobbtiden, vilket jag nästan gjorde. Men insåg att det är ganska skönt att komma bort från plugget lite.
 
Hoppas ni får en fin fredag och helg och ni som har tentaperiod: plugga på! Snart är det över!! HEJJAHEJJAHEJJA!
 

MELLOLÖRDAG

Igår var det fantastiskt väder så jag och mamma passade på att åka på äventyr. Jag övningskörde för första gången på månader och det gick jättebra! Känner mig väldigt bekväm med att köra nu. Så nu ska jag bara hitta en tidslucka som passar så att jag kan ta körkortet. 
 
Mamma och jag körde till falkenberg och strosade runt. Köpte lite smågrejer bara. Väldigt mysigt faktiskt. När jag sen kom hem behövde jag och Fredrik handla lite till kvällsmaten så vi åkte först en runda innan vi hamnade på maxi flygstaden. Vi skulle laga mozzarellafylld fläskfile inlindad i bacon. Det blev väldigt gott och sen blev det nog lite godare för att vi tittade på melodifestivalen samtidigt. Vi analyserade och diskuterade alla bidrag och gissade på vem som skulle vinna. Skrattade massor och hade det mysigt. Jag hade gjort en dipp och lite morötter och gurka som vi snaskade på. Det var en väldigt bra lördag! 
Idag är det söndag och jag har planerat att plugga för det mesta. Sen får vi se vad som händer, men troligen inte så mycket. 

VÄCKT TILL BLÅ HIMMEL OCH SOLSKEN

Åh vilken underbar start på dagen! Vaknade av mig själv helt utvilad och ser att solen skiner och himmeln är helt blå. Denna känslan alltså! Dock tror man att det ska vara 10 grader och mer ute, men tyvärr har inte graderna kommit riktigt än. Hoppas på en riktig vårdag idag ändå. Graderna kanske kommer lite senare på dagen. 
 
Idag är det lördag och jag har inga planer. Funderar på att cykla till affären och köpa hem lite nybakat bröd, mjölk och sånt till en god frukost. Sen vet jag inte mer. Hoppas på en händelserik dag ute i solen! 
 
Medans Fredrik sover ska jag ta och fixa lite. Har redan fixat i köket så vardagsrummet ska fixas lite. Torka damm och plocka bort saker. 
 
Hoppas vädret är lika fint där ni är! 

BLACKANDWHITE

 

ÄNTLIGEN FREDAG

Godmorgon mina pinglor! 
Idag vaknade Fredrik före mig vid 8-tiden (Händer aldrig) så jag vaknade av att han stirrade på mig på ca 10 cm avstånd. Mysigt, men lite läskigt att vakna så. Vi låg kvar i sängen ett tag och bara myste. Blev extra mysigt just för att han vaknade före mig och jag fick vara den trötte. 
 
Nu har jag suttit och kollat igenom gamla inlägg från 2010. Tanken var att bara kolla igenom snabbt, men fastnade och började också radera lite gammalt. Nu nu har jag bara 2011 och 2012 kvar sen, man måste ju kolla igenom allt och radera eventuella pinsamma inlägg. 
 
Idag är det FREDAG och jag har lite planer! Ska in till stan med Emilie och sen är jag ensam hemma från 17 till kanske 23. Funderar på att köpa hem lite gott och mysa framför en bra film eller någon ny serie. 
 
Känner för att göra mig lite extra fin idag bara för att det är fredag! Får ni också sådana fredagskänslor? Att man på en fredag ska vara lite finare än måndagar och att man har lättare att bli glad på en fredag? 
 
Hoppas ni får en fin fredag! 

NYTT UTSEENDE

Som ni ser så har bloggen ett nytt utseende. Och nej, det är verkligen inte jag som har gjort detta för jag har noll koll på sånt och skulle aldrig i mitt liv få till en sån snygg bloggdesign som denna!
 
Denna designen är en gratisdesign som jag hittat på http://www.sannasrum.se/ (länk finns även till vänster). Det är en ung tjej som gör sjukt fina bloggdesigns. Jag tycker ni ska spana in vad hon har gjort, för allt där var jättefint och precis i min smak! 
Dock är jag alltid lite nervös när jag använder gratisdesigns för jag är rädd att trampa designern på tårna. Vill verkligen inte få det att framstå att jag själv har gjort det.
 
Jag tar av hatten för Sanna som är väldigt duktig på detta som jag tycker är en enda djungel med långa koder! 
 

Vårdag

 

SISTA RYCKET PÅ PROJEKTET

Denna dagen kommer bestå av att göra det sista på byggprojektet som ska vara inne ikväll. Nu på förmiddagen kommer jag sitta själv och kolla igenom, sen vid 14 ska gruppen samlas för sista rycket. Hoppas inte denna dagen blir lika intensivt som igår. Satt kanske 6 timmar och stirrade på projektet så jag såg nästan i kors mot slutet. Man kan typ inte sitta och stirra på det för länge för då får man inga färska idéer. Lite pauser och sen se på det igen är nog det bästa!
 
Tog en paus från pluggandet så jag kunde åka in och hämta mina nya glasögon! Dock kände jag inte att dom kändes sådär jättebra igår eftersom jag testade dom när jag var osminkad, hade inte tvättat håret osv. Så jag ska fixa mig idag och se om det känns bättre då. OJ vilken typisk tjej jag kände mig som nu! 
 
Kanske kommer en bild här sen när jag kommit ur pyjamasen! 

KVITTO PÅ TRÄNING

Jag har träningsvärk! 
Körde på hårt igår och tränade ben och många av er vet min relation till smithen när det gäller att träna vader. Jag älskar den, men hur jag än gör så kan jag typ inte gå dagen efter. När jag gör den så känns det ingenting, men dagen efter så kommer det! Och det kommer verkligen! Men denna gången kan jag gå, så det var inte så farligt idag men om det blir värre imorgon vet jag inte. Men jag är väldigt nöjd med passet! 
 
Just nu sitter jag i soffan med lyxfällan i bakgrunden (typ en av mina favoriter). Fåglar kvittrar utanför fönstret och solen tittar fram lite då och då. Blev nästan väckt av solen så vårkänslorna infinner sig mer och mer (säger man så?).
 
Dagens planer idag då? 
Jag ska till skolan 10-15 och ha statistik. Efter det har vi tvättid så blir att tvätta resten av det som inte hann bli tvättat igår. Älskar när man har tvättat ALLT, dock går det typ 2 dagar sen är tvättkorgen full igen..
Ska hinna med ett träningspass ikväll med, då blir det mer fokus på armar och rygg! 
Sen blir det självklart mer pluggpluggplugg! 
 
Ha en fin tisdag! 

Måndag

Sitter just nu i skolan på en föreläsning. Har varit här sedan 08.00 i morse så är lite lagom seg i hjärnan.
Åt en helt fantastisk lunch (det var en tacosallad, men så stört god). 
Sitter längst bak vid fönstrena och bara längtar ut! Solen skiner och jag får träsmak i röven av att sitta här. VILL UT
 
Efter skolan ska jag ta ett rackarbajsarpass på gymmet och sen blir det ännu mer plugg. Har en inlämning på torsdag så blir väldigt intensivt nu.
Tentaperioden börjar snart med så kommer vara nergrävd i plugg från och med idag. Så ni vet!
 
Nu får jag nog fortsätta lyssna på föreläsningen. Ha en fin måndag och hoppas det är lika soligt hos er som det är här!