nu var det dags igen

Godmorgon!
Nu är det dags igen. Skolan börjar igen på riktigt och redan idag 0915 har jag första introduktionen. Jag ska läsa teknisk installation och imorgon är introduktionen för affärsredovisning med inriktning bygg -och fastighetsekonomi. Jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig av kurserna, eller om jag kommer älska eller hata dom. Men efter introduktionen lär jag ju veta vad det kommer handla om. Ska ju försöka vara mer i fas med skolan, eller vad man ska säga. Jag vill plugga lite varje dag, så att man inte råpluggar till tentan utan att man redan har lite koll på det då man har läst lite varje dag. Vi får se hur det går med det. Tror det handlar om rutiner. Ryggen blir långsamt bättre, vilket innebär att jag snart kan gå till gymmet igen (Tror jag!!) Det är typ den rutinen som jag vill få in nu, för jag tror att om jag får in den rutinen så kan jag klämma in plugg-rutinen.
 
Nu ska jag strax gå och äta frukost, om det går. Vi håller på att möblera om och hänga upp lampor, så det är kaos här hemma. Det kommer bli jättefint, men lite annorlunda. Längtar till jag kan ta bilder och visa.
 
Frukost var det,ja! Ha en fin dag! pusspuss

ryggont från helvete

Nu är jag sängliggandes. Eller soffliggandes. I tisdags fick jag en sån ordentlig stickande smärta i övre delen av ryggen på min vänstra sida. Galet ont gjorde det. Sen började det försvinna lite lite åt gången, men det gjorde fortfarande ont när jag låg ner och typ skulla vända mig i sängen. Och nu är det tillbaka. Skulle typ vända mig lite och så kom det tillbaka. På samma ställe. Köttkniven i ryggen. Kunde knappt ta mig upp från liggandes till sittandes innan. Har aldrig haft ont där innan. Eller ens haft en sån smärta.
 
Är det någon som känt samma sak eller liknande? Ska prata med Fredrik när han kommer hem sen kanske jag ska ringa och se om det är något som ska kollas upp. För detta är helt ny smärta

Sollbrillor alltså

 
Dom har en tendens att få människor att fota sig själva. Gärna med en pose eller så. Dock förstår jag att många vill fastna på bild med brillorna på för att man kan ju gömma sig lite bakom dom. Och så ser man ju lite coolare ut. Jag älskar mina fina brillor som jag inte minns var jag har köpt, men det är något sånt vanligt märke. JAG ÄLSKAR DOM! Längtar till man kan gömma sig bakom dom på sommaren när man inte riktigt orkar sminka sig.

Nytt i garderoben

 
Våren får gärna komma nu, tack!

Kolla in killen!!

snelugg

Torsdag

Var ett ta sen jag skrev här. Har just nu jullov och det är ganska så skönt. Vet dock inte när skolan börjar igen och det oroar mig. Skulle egentligen ha två tentor nu innan skolan börjar, men hade glömt anmäla mig till dom. Den ena känns faktiskt helt okej att den skjuts upp, för den är jag inte redo för. Inte ens lite. Men den andra ska jag försöka gå på och se om jag kan få en reservplats.
Annars då? Jo, har varit hos doktorn för att komma igång med min medicin igen. Vilket jag har. Fick börja på 50 mg och ska snart dubbla den. Så det känns bra. Träningen känns också bra. Har dock en ganska maffig träningsvärk från sist. Höjde vikterna och köttade på rejält! Men det är faktiskt skönt. Skönt att känna något annat än blobbande fett typ. haha, okej inte riktigt så jag känner. Säger såhär: Det är skönt att det händer något med kroppen. Typ ett kvitto på att man varit duktig.
 
Idag ska jag försöka locka med Fredrik till en guldsmed. Det är nämligen så att jag ärvde några guldringar av min farmor när hon gick bort. Och dom har legat i en liten ask ett tag. Men det är fina ringar och jag skulle gärna vilja bära dom, bara det att dom inte passar och dom har inte blivit rensade. Så jag vill se om det går att minska storleken, samt rensa dom och kanske med få dom värderade. Se hur mycket dom är värda. Men vet inte om jag vill veta. Det kanske gör att jag inte vågar använda dom. Jag är rädd att jag ska tappa dom. Och det hade varit hemskt. Att tappa en guldring som min farmor haft i många år, som betyder väldigt mycket för mig. Sen om dom nu skulle vara värda en del pengar, då hade förlusten blivit ännu större, om den ens kan det. Har aldrig varit den som har dyra smycken eller dyra saker överhuvudtaget, så om jag skulle tappa en av dom ringarna hade varit väldigt jobbigt. Men ska försöka få Fredrik att följa med snart.
 
 pusspuss