27/12

Godmorgon!

Här sitter jag i soffan med en vit fin laptop i mitt knä. najs!

Har ni haft en bra jul? Det har jag! Riktigt mysig.
På julafton så åkte jag och Fredrik till Dala för att fira jul hos hans mamma. Först Kalle Anka som är obligatoriskt oavsett hur gammal man är. Julfika till det och så gick tiden och maten serverades. Svenskt julbord. mums! Under middagen gick tiden långsamt för en viss lillebror som ville tomten skulle komma. När alla var mätta som bollar gick vi in till granen igen. Fredriks mamma gick ut till hästarna, och så kom tomten. Hon missade honom!  Alla fick massa fina paket. Fredrik fick en sjukt snygg klocka och kokbok (gissa om jag blev glad!! han kanske börjar laga annat än pasta och bacon, om han nu börja laga mat så att säga). Jag fick också paket till min stora förvåning. Ett paket från the body shop med body scrub, body butter, shower gel, tvål, sån puff som är gosig i duschen, jaa ni vet hela paketet. Pink grapefruit var doften. Riktigt fräsh! Sen fick jag även en riktigt fin ljusdekoration. Ljusfat med sand och ljus och lite så. har nog någon bild. De fick jag av Fredriks mamma och extra pappa. Av Fredrik fick jag ett skissblock och riktiga proffspennor! Han hade sett en bild jag målat och tyckte jag skulle börja igen. Sen fick jag säsong 1 av Gossip girl och säsong 1 av how I met your mother. Pretty najs! :)

Runt halv 9 tiden på kvällen åkte vi vidare. Vi skulle till Fredriks farfar. Där satt vi och pratade och spelade kort. Mysigt.

Dagen efter, juldagen, var det julfirande hemma hos min mamma och pappa. Alla var där. Vi började med maten. Var nervös att Fredrik inte skulle tycka om maten, men jag var nervös i onödan. Han älskade det! Efter maten var det risalamalta med mandel. Vi kör alltid med att den som får mandeln får ett paket. Jacob fick den och han fick öppna paketet. choklad, mums!
Sen in i vardagsrummet och dansa och sjunga runt granen, tradition! haha, det var som vanligt, ingen rund cirkel runt utan ett näst intill stillastående led efter morfar. jag och Jason gick tillsammans runt granen (jag höll hans händer, han går inte själv ännu). Sen kom en tomteflicka när jag var borta och delade ut paket. Jason fick riktigt fina presenter. Bobby-car av mamma och pappa, Duplo av mormor och morfar, och pulka av mig. Jag fick pengar av mormor och morfar, smyckesskrin, riktigt fin topp, och ögonskuggor. Fredrik fick också pengar av min mormor och morfar och två tröjor av mamma och pappa (som jag valde ut).

Igår, annandagen, var vi hos mamma och pappa igen. Vi skulle ha "julefrukost". Vi satte oss till bords vid halv 3 och satt hela eftermiddagen. Var ungefär samma mat som svenskar äter på julafton. gott, men ack så mätt man blev! Efter det åkte vi till Elgiganten och köpte en laptop till oss själva. vår egna julklapp :)

Idag är det ingen röd dag,inte! Så idag ska det jobbas. klockan 12 börjar jag och 17 slutar jag. Efter det så ska jag möta upp Fredrik och Calle, hans bästa kompis. Calle ska köpa julklapp till hans flickvän och vi ska hjälpa till. Ska nog även kolla efter en klocka till mig själv. silver, inga läderband eller så. Något i stil med Ottos klocka. Är det Calvin eller vilket märke? stilren och fin klocka :)

Ha det bra, och hoppas ni har haft en underbar jul!

shubibibiduu

sir david guetta



den 12 i tolfte

Okej. Fick nyss hjärnsläpp och glömde mitt lösenord. Men som ni ser nu så kom jag på det igen. Jag skyller allt på att jag var och tog blodprov för ett tag sen. Dom stack mig mycket denna gången . BASTARDS!!

Jag var ute och gick innan. Lyssnade på Kanye Best West - Stronger. Och så typ tänkte jag: Jag är så jävla mycket starkare nu.

Och sen gick jag över till lite andra tankar. typ. skulle ni sakna mig om jag var borta? eller alltså.. Jag lyssnar och hjälper alltid. uppskattas det? Vad skulle ni göra om det försvann?


En annan sak som jag tänker på är att man ska ta vara på allt och alla. visa uppskattning. visa kärlek. trots att det är konstigt att säga jag älskar dig till en vän som man knappt ens kramar så glöm aldrig hur skönt det är att höra orden.

Ibland känner jag att ingen förstår. och att det inte är lönt att prata om saker för ingen fattar ändå. de försöker fatta, men det blir typ bara fel? Låter kanske inte så många in nu efter jag fick min en tänkare. Råkade lägga över mycket av min "skit" på andra så fick jag mig en smäll och nu är jag tvärtom. håller allt för mig själv. kanske lika bra. vem vill höra om död, cancer, fett, pengabrist och allt annat skit? usch nej. nu blev jag bitter.

Byta samtalsämne? Ja tack!

På nyår ska jag vara med mina älsklingar! Och bäst av allt är att min Älskling med stort Ä ska med! Vill verkligen att han ska umgås mer med mina vänner. typ viktigt. blir varm i hjärtat av den tanken.

Hanna kommer snart hem . VI FYLLER SNART ÅR! På lördag ska vi ha lite födelsedags mys hemma hos mig :) inte stort, men ack så mysigt det ska bli :)

Lördag är Hannas dag
Söndag är min dag. Dagen då den bästa traditionen med pannkaksbollar hos mamma och pappa är. Hanna är en självklar gäst. VIP
Måndag ska jag till doktorn. Blä ?

Jaajaa. Nu ska jag städa, kanske baka?

David Guetta och Skrillex är typ adlade. kungar. presidenter. gudar.