Naglar

Ja, vi vet väl alla att det är accessoarerna som gör det där lilla extra med ens look. Och något som man absolut inte får glömma är naglarna.
Har man fräscha och snygga naglar gör ofta det helhetsuttrycket mycket bättre.
Jag har länge kämpat med att få fina, någorlunda långa naglar och fina nagelband. Och nu när jag väl fått det så inser jag att nagellack inte håller sådär jättebra och man måste ofta fylla på och förbättra eftersom en liten bit försvunnit när man jobbat. Det tycker jag är jobbigt och kräver energi.
Därför har jag valt att prova Depends gellack! Det jag har köpt är ett startkit som innehåller uv-lampa, bas och topp och rengöring som man ska använda före och efter. Sen en pinne och nagelfil med!
Har inte testat det ännu, men tänkte prova nu i veckan. Sjukt spännande och se om det är så bra som dom sa på kicks!
Är det någon som provat detta och kan säga hur dom upplevt det?

Puss på er!

Det där med hösten..

Denna sommaren har varit fantastisk! Och jag är nog inte ensam om att tycka det. Vi har faktiskt haft några riktigt härliga soldagar och det känns nästan som att man inte behövt åka utomlands. Sol, bad och grillningar har det varit gott om tycker jag. Känner mig nöjd liksom.
Och nu är det ju hösten som är på ingång. Jag måste nog säga att jag är en höst-människa. Hösten är för mig då man börjar klä sig i skinnjackor, kappor, man slänger på en halsduk, på med en snygg hatt och man vågar satsa mer på sminket. Mörkare läppar och markerade kattögon. mjau! 

Och alla snygga kläder.. Koftor och jackor, jeans och toppar som får vara lite mörkare och råare! Jag älskar skinndetaljer så när man på hösten kan klä sig lite tuffare och råare trivs jag som fisken i vattnet. Färger som mossgrön och plommonlila kommer fram och olika mönster och material mixas. Och skorna! Boots och stövlar, behöver jag säga mer?! 
 
Men förrutom kläder och smink och sånt så är det ju även hösten som gör att folk börjar dra sig in till soffan och titta på serier och filmer. Mys under en filt med en kopp varm chailatte och titta en mysig höstfilm. Det är ju inte helt fel. Eller plugga på bibblan när det är ruskigt väder ute, känns som man har lättare att plugga när det är dåligt väder. Då är det liksom ingenting som kan distrahera en. Åh höst, kom nu! 
 
Ja man kan väl säga att jag är en höst människa och nu faktiskt längtar till löven ska falla ner och färga marken i röda, orangea och gula nyanser! Jag vill att detta ska vara den snyggaste och bästa hösten någonsin! 
 
Är det bara jag eller längtar ni också till hösten? 
 
Puss på er och ha en fin dag!

Då var det dags igen

Ja, så var tanken. Dags att börja skriva här igen! Hoppas det kommer bli mer regelbundet än tidigare, men det vet man aldrig. 
 
Snart börjar skolan och jag är mer motiverad än någonsin till att börja igen och verkligen satsa! Vill nästan bli en liten nörd som pluggar hårt varje dag. Kanske inte, men nästan. Vill sköta mig och känna mig duktig. Jag ska lära mig att balansera studierna med träningen, sambo och vänner. 
 
Nu blir detta ett kort inlägg, men känner inte att jag är pigg nog på att skriva ett längre. Men tanken är ju att jag ska bli bättre på dethär. 
 
Ha det fint tills nästa gång! Puss