Nya armband

Just det ! I torsdags tror jag det var, fick jag sms om att mitt armband ÄNTLIGEN kommit hem. har väntat sedan jul att få det och nu är det mitt, och är runt min handled varje dag. jag är sjukt glad för det och ännu bättre är att det är från mamma och pappa :) Jag älskar det!



Armbandet som jag köpte till min balklänning är helt underbart. Det glittrar och jag skulle kunna glo på den hur länge som helst. love it!

mysdag

Har gått runt i morgonrock hela dagen. Så typiskt slappe söndag . Nu ska jag nog ta och städa rummet (det är bombaderat av nya kläder och annat nytt som inte hittat sin rätta plats ännu) och sen blir det duschen. Ska ha värsta "ta hand om mig själv- dag" och självklart med de produkter jag fick av flickorna :) Sen blir det troligen tända ljus, en kopp varm choklad och min svenska bok. Läser just nu stolthet och fördom, av Jane Austen, som jag senare ska analysera. Skola, ni vet :P Men det skulle lika gärna vara en bok jag valt att läsa frivilligt. den är sjukt bra och man hör bara på titeln att boken har ett bra budskap. Verkligen en bok värd att läsa! Finns som film också och självklart har man råkat se filmen före boken, men det är ju bara bra för då slipper man bli besviken på filmen och istället blir man glad över att få "extramaterial" till filmen. 

Just det, ska lägga upp fler bilder också. Bilderna kommer, man ni får nöja er med texten sålänge.

söndag

Igår var en bra dag :) blev väckt av min käre bror som ringde och sa att jag skulle fixa mig för vi skulle köpa balklänningen idag. Jag och mamma gick in till stan i förväg eftersom Jacob var hemma när han ringde (två timmars bil bort) och självklart shoppade jag. Köpte en bok om att tyda drömmar och ett armband som jag ska ha till min balklänning. Är helt kär i armbandet, men vilken tjej kärar inte ner sig glittrigt strassarmband som lyser upp hela rummet med dess stenar? Efter vi beställt balklänningen från Hanna Morris (som förresten är hur bra som helst, och trevliga och hjälpsamma. skulle kunna hålla på en evighet) åkte jag hem för att fixa mig inför kvällen som skulle spenderas hemma hos Hang. Hon hade middag/fest eftersom hon nyligen fyllt 19! Grattis till henne :) hoppas hon gillade presenterna! Åkte hem tidigt för jag var lite smått seg i hjärnan och kroppen. Kom hem och somnade direkt. Blev idag väckt av ett sms från en viss filur och det var ju ett bra sätt att vakna tycker jag :) hehe. Är fortfarande helt seg och börjar fundera om jag kanske håller på att bli sjuk :/ INTE BRA. Men men , Jag hade skitkul igår. Tack så mycket för att jag fick komma och hoppas du hade kul Hang ! :)  

Bild på armbandet och outfiten kommer, men balklänningen får ni minsann inte se. höhö

jadu

En osäker tjej ser varje blick, ord och viskning som kritik. Och när det handlar om något betydelsefullt så gör dom orden, blickarna och viskningarna (som ni tror tjejen inte ser eller hör) mer skada än ni tror. En osäker tjej blir mer osäker än någonsin om något som betyder mycket, och som är en viktig del av det hela.

fredag

Idag är det fredag = helg :D Man kan ju inte bli mer glad. Idag ska jag fika med några tjejer från klassen i högstadiet, vilket ska bli underbart kul! :) Saknar mina gamla klasskompisar. Därefter blir det nog mys och sen kommer min bror hit. Imorgon ska vi ut och kolla och beställa balklänning. Han måste ju godkänna den eftersom det är han som betalar. KUL :D Haha. Sen imon ska jag hem till Hang för det är fest. Hon har ju nyligen fyllt 19. Grattis till henne :) Denna helgen kommer bli BRA :)

guess what?

Jag har shoppat :) MAHAAH, vilken nyhet :P Liten svart sak som kommer vara HET på dansgolvet :) Meow ..

Och sen har jag muntlig redovisning i engelska C på en bok imon. Undrar hur det kommer gå .. :O MAAHHAHAH . Jag orkar inte bry mig för jag är trött på skolan :)

Kallt om fötterna


Slappekläder på en slappesöndag med underbara innetofflor. I love them!

dingdong

Förlåt för dålig uppdatering måste jag börja med att säga. Det har hänt ganska mycket sen sist, men en snabbversion är att jag varit på Grimeton som tydligen är ett viktigt världsarv. Haha, inte så intressant studiebesök om jag ska vara ärlig. Höll på att somna. Sen igår så var det utgång. :D Först var det förfest hemma hos mig, därefter gick vi till the corner och sen efterfest hos mig igen . WOW VILKEN KVÄLL. helt underbart ! :D Träffade massa gamla bekanta och nya och ah, det var underbart. Påväg ut fick Hanna VIP kort för henne och en kompis . Ganska najs måste jag säga. Men kvällens höjdpunkt måste ha varit på förfesten hemma hos mig då Otto och Hanna och jag hade ful-dans på elitnivå. Det var ren lycka! haha. Lite bilder från igår :)




Idag, söndag, har jag kollat igenom massor med tidningar om utbildning och sånt. Har faktiskt hittat något som verkar intressant. Copenhagen School Of Design & Technology. Men måste ta reda på mer om det och massa sånt. Men måste säga att det låter väldigt intressant! Studera i köpenhamn, jag menar.. Kan det bli bättre? :D

Bara en liten del av alla jag läst igenom idag :O Mama mia!

fysik, katt och dusch

Pluggade nyss på fysiken, och känner mig faktiskt lite smartare eftersom det gick bra :) Sitter just nu och gosar med Pivo som är överdrivet gosig just nu.
 
Lekte lite med Pjuske innan. Haha, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv innan typ. Av någon anledning la jag ett litet gosedjur i form av en blå delfin på hans huvud och det var tydligen skitkul xD Har lite konstig humor sådär efter jag pluggat. Egentligen är det inte så kul, men just för sekunden kunde jag vika mig dubbelt av skratt.


Nu är det duschen som gäller, ska ha behandlingskväll känner jag. Skrubba hela kroppen och sedan smörja in mina bleka torra vinterhy med de produkter jag gick i födelsedagspresent av flickorna i klassen :) (förresten, man blir mjuk som en bebisrumpa av de). Yves Rocher har underbara produkter som både gör en mjuk och får en att lukta som en gud. Ikväll blir det choklad dusch gele så jag kommer troligen sitta och sniffa på mina egna armar när jag sedan ska kolla film med mamma och pappa. Men ja. det är väl ingen överraskning att jag kan hitta på sådana konstiga saker.

Duschen ropar mitt namn så jag måste nog bege mig dit. Ha det bra :)

seg dag

Dagen började tidigt, jag hade håltimme och nu är det bara allmänt segt. Alltså har detta varit en seg dag. Ska nog ta och sova lite, och sen ta tag i fysikplugget. Har ju trots allt prov imon :o Haha, får se hur bra det kommer att gå.



Kanske inte världens bästa bild, men så ser jag iaf ut med min nya hårfärg :)

shopping

Efter skolan gick jag, Sara, Layla och Erika in till stan :) Eftersom jag heter My och jag är som jag är så självklart kom jag hem med något. Köpte en mysig kofta från Gina Tricot. Den är beige (mycket ovanlig färg för mig att köpa) och tror den vill vara fin med aningen en aprikos färgad sjal eller linne under. Får se :) Här är en bild iaf

förvirrad dag

Skickade in projektarbetet idag. Jag är så himla nervös !! Känns som jag har lämnat ifrån mig en bebis , fast ändå inte. Gaaah, men tur att det är flera månader innan deadline så man har en chans att få tillbaka den och kanske förbättra den om det skulle vara något fel. Fast det tror jag inte, eller hur Sara? ;) Hahah

Fick förresten massa med positiva kommentarer idag om mitt hår :) Weei, blev glad. Nu gäller det bara att känna igen mig själv varje gång jag går förbi en spegel xD Haha. Jag tror det är bra :)

tisdagshåltimme

Har håltimme just nu . alla andra har matte E , men inte jag :) Hahah, är glad jag valde bort det.
Många har lagt märke till mitt hår och sagt det är fint, har dock inte vant mig riktigt ännu. Känns konstigt att se mig själv i spegeln, men jag tror jag snart kommer bli nöjd. Sen har jag retorik och sen ska jag hem och plugga fysik b. Egentligen skulle jag vilja sova, men måste plugga för vi har prov på torsdag. Ibland tror jag att lärarna vill att vi elever ska må dåligt .

ska läsa igenom projektarbetet och sen ska jag nog gå och joina Otto och Hanna på deras formgivning. Har ändå inget bättre för mig xD

Nu har det hänt

Jag har mörkt hår. Jag känner inte igen människan som är i spegeln. Detta är konstigt.

ursäkta mitt ansikte, och klädsel och allt. Men Hallå, MITT HÅR !? mmmmmmööööööööööörrrrrrrrkkkkkttttt

Avlider

GAAAH

Sitter just nu med allt grejs, och måste säga att jag är jävligt nervös :S skulle kunna gråta :O
Hoppas hoppas hoppas det blir bra. Annars går jag under

Nu händer det



Ja då kör vi. GAAH , om jag inte kommer till skolan imon så vet ni varför :O Hahah

omg omg omg

DOM ÄR HEMMA. Layla, Erika och Hang är hemma nu :D Är så glad att jag hoppar av stolen typ. Har saknat dom och kan inte vänta till imon med att höra om deras resa och allt ! Åh, snälla bli imorgon :)

Söndag = slappedag

Idag har varit en typisk söndag. Slappat hela dagen, förrutom kanske en halvtimme då jag faktiskt läste lite fysik. Haha, har på mig det jag köpte igår, och måste säga att jag är nöjd, med tanke på priset. hur mysig som helst :)


Hade dock inte skärpet på idag, skulle bara se hur det ser ut med de. har en stor svart halsduk istället för det är sjukt kallt här hemma. Stickad såklart. Riktig mysig outfit. Funderar på att ha de imon i skolan med. En låång dag så måste se till att ha bekväma kläder xD

Snart blir det mat och därefter mer fysikplugg och kanske skulle man ta och kolla på "blåsningen" som alla snackar så mycket om. Måste ju se om det är värt att lägga ner tid att kolla på.

lördagen

Fick ett samtal från Sara innan idag. tre kvart senare körde vi in till stan i hennes mosters bil (:S?) och eftersom vi är som vi är, blev vi ju självklart av med pengar. Det går inte att låta bli när det är på rea :) haha. köpte en mysig tunika/grej. Det var hur mysigt som helst, kul att du ringde Sara :) hihi . Sara köpte en randig tröja från Gina, ett silverhalsband med kedjor som jag först tänkte köpa, men Sara blev kär i de, så jag lät henne köpa det istället. Det var det sista. Hon köpte också en underbart cool och snygg klocka, som jag typ skulle kunna börja dregla för. Haha. UNDERBAR DAG.


Sara Y sa att jag skulle lägga upp fler bilder, så här är en bild på mina kläder idag. Ännu en outfit-bild xD haha

håltimme

Har just nu håltimme efter en väldigt speciell franska lektion, hahah, Otto och Hanna vet vad jag snackar om och efter en timmes fysik "plugg". Hoppas inte mamma ser detta :) nu på hålan ska jag och Sara skriva på projektarbetet som snart är klart . Känns så himla skönt att slippa det nu. En sak mindre att tänka på. Sen ska vi ner i grottorna och hålla på med projekt (EJ PROJEKTARBETE, GÅR DA VINCI YOU KNOW)



Jag och Hanna på franska lektionen. Ingen kommentar xD



Detta skrevs i början av trean. Jadu, man kan ju säga att vi inte riktigt skärpt oss.

Kände för det


balen

Denna termin är det dags för balen. Jag längtar, det ska bli så himla kul! Snackade med han som jag ska gå med. Det börja bli dags att planera allt nu. Ska träffa honom snart och börja få saker gjort. chaufför och massa sånt. men det som är viktigast för mig är självklart klänningen. Jag har turen att jag inte betalar min klänning själv, utan jag pekar, min bror och hans flickvän betalar. Riktigt najs måste jag säga. Ska ringa honom nu och fråga hur vi ska göra. Om han ska följa med och godkänna eller om jag bara ska välja och skicka räkningen till honom :P Hahah. Känner att jag måste ta tag i allt som har med balen att göra innan det är försent.

för trött för något

Var nyss ute och handlade med mamma. Var på jakt efter B-vitamin, men kunde vi hitta det ? Nej . Varför inte? För att varje affär vi var i hade slutsålt. Har Halmstads invånare fått akuta B-vitamin behov eller vad är det som händer? Ganska så irriterande måste jag säga.

skoldagen var bra. Den var kort, vilket vi alla gillar :) och jag hade kul :) Sara Y klagade på att jag inte la upp så mycket bilder, så vi tog lite ful-bilder i en trappa i skolan. Ibland blir man ju förvånad efter hur ful man egentligen kan göra sig xD Haha


Fråga mig inte varför. och ja, jag vet att jag blundar. Vi tog ju som sagt inga jättesmickrande bilder :P

Tänkte även visa hur våra skåp ser ut. Dom är så fina och härliga. Jag bara älskar att komma till skolan och mötas av den ljuvliga doften av kattegatt och se skåpens underbara färger. Jag blir ju bara såå motiverad till att plugga!

Eller inte

Skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på att Sara Y ska skriva sitt kemiprov. Sen ska vi hem till henne och plugga projektarbete. Kom på att jag måste börja skriva kortare inlägg med fler bilder. Min blogg ser tråkig ut annars :/

Iaf, drogar lite musik just nu. Har en del favoriter som spelas hela tiden. bland annat medina- kun for mig , rihanna - hard och lite mer. Såna sånger som fastnar på hjärnan.

tröööött

Det märks att skolan har börjat igen. Vaknade tidigt idag och jag är så gott som helt mosad nu. Är sjukt trött, så det ska bli ovanligt skönt att ta en lång och varm dusch och sedan gå och lägga mig i min underbara säng. Imorgon ska jag på föreläsning 8.10 (onödigt tidigt om ni frågar mig) på el-avdelningen i skolan. Eller i "grottorna" som vi kallar det på skolan. Man känner verkligen att man inte hör hemma där. En del av killarna glor på alla tjejer som går förbi som om dem aldrig sett en kvinlig varelse innan. Ganska störande, men eftersom man inte går där ofta så går det att leva med.
Jag måste säga att jag är optimistisk inför denna termin. Det känns bara som allt kommer lösa sig. Fast vem vet, imorgon kanske jag hatar skolan igen. Men just för stunden är det ganska trevligt.

sen en annan sak som jag tänker på just nu, som egentligen är ganska onödigt att tänka på är vad jag ska ha på mig imorgon. Brukar inte ha problem med att hitta något, speciellt inte nu efter jag shoppat sönder min plånbok, men jag är i princip nollställd. Har typ för mycket att välja mellan :s Haha, dessa härliga I-lands problem. Jag både skrattar och gråter. Skrattar för det är löjligt och gråter för att jag verkligen känner mig hjälplös. Jag är sjuk.

Här är iaf ett foto på min nya jacka. Jag är nöjd!



Kanske inte världens bästa bild, men här är iaf mitt halsband. Hjärtat hänger i en lång silverkedja och texten som står på hjärtat är "Love your laugh, love your style, love your heart, your soul, your smile, love your voice, love your touch". Jag älskar detta halsband.

back to school

Första skoldagen detta året :) Jag ska inte vara negativ och så, för det var faktiskt kul att träffa människor igen :P Saknar Hang, Layla och Erika som fortfarande är i Vietnam och gör deras projektarbete. Men om jag har fattat allt rätt så kommer dom hem på lördag så på måndag, då jävlar är hela gänget samlat i skolan igen :) Hade min sista mattelektion idag. DEN SISTA FÖR EVIGT OCH EVIGT. Så jävla gött (ursäkta språket men ah. Är man skoltrött så är man.) 
så snart jag är klar med detta inlägg ska jag skriva på en bokanalys. Ska äntligen ta tag i engelska C och få skiten gjort. Sen blir det projektarbete och sen ikväll blir det en låång och härlig dusch :)
Kollade förresten upp priser för gymkort med Sara Y idag. Jag är fett taggad att börja komma igång och träna. Nu jävlar ska det hända saker.

Just det, kan ju nämna att jag shoppat. (ovanligt! :P haha). Har köpt en GORGEOUS, eller hur det nu stavas. Är ingen mästare på spontanengelska precis, vårjacka. I LOVE IT! :D Kan lägga upp bild, när jag väl tagit en bild på den :P Köpte massa annat med, en morgonrock, fotoram (typ kollage), smink, och hårgrejs, lite sånt och ett jättefint halsband :) Kan inte hjälpa att köpa såna småsaker som man kärar ner sig i. Men det blir dyrt i längden. 
Bilder kommer, när jag väl tagit några som sagt, nu är det plugg som gäller. Ha det bra! 

Åh en sak till

Nu när jag kollar på föregående inlägg, jag måste verkligen göra rent här hemma. Det får bli morgondagens uppgift, precis som att gå till bibioteket och låna en bok. Är för lat för att börja göra rent nu och för frusen för att ta mig till bibioteket nu. Jag menar, har ni sett all snö!? :o Det är underbart, men usch kallt. Önskar jag inte kört på den stora stenen med pulkan sist jag åkte (typ 5 år sedan eller något) , så jag kunde åka pulka nu (alla har rätt att åka pulka om det finns snö. Finns ingen åldersgräns på det. Tycker man det är kul, Go for it!) och njuta av snön, istället för att hata den.
Nu är det dags för en liten bit ost och skink paj som mamma lagat och en skål med sallad. Därefter blir det mys med massa tända ljus, en filt, en kopp te och film. Finns inte så mycket mer att göra om man är lite småsjuk som jag. Lite snurrig hit och dit och då, och då får man en huvudvärksattack. :S Men men , det höll väl till vintern att man ska gå runt och vara småsjuk. Tråkigt är det iaf!
Ha det bra :)

Bara för att

Bara för att det är en grej som många tjejer gör, tänkte även jag göra det. Här kommer det, mitt första "dagens outfit-inlägg". Hahah, fråga mig inte varför, men kände bara för det.


Stickad oversiza tröja från Gina Tricot

HAHAHA, ursäkta bilden xD Men jeans från Zara i göteborg

Skor från eurosko. 10 cm
 
Gammalt halsband som jag hittade här hemma som jag bara ändrade lite och ringarna är nya. Albrekts guld skulle jag tro :)

Så, nu har även jag testat att skriva ett dagens outfit- inlägg. Ni får tycka vad ni vill om min stil, men ni ska veta en sak. JAG TRIVS :) Det är väl det som är viktigast?

sådär ja

Haha, okej . Jag är ingen expert på sånt här. Men nu har jag iaf försökt snygga till min design lite. Ni får gärna kommentera och säg vad ni tycker, men tänk på att jag bara är en nybörjare, så var inte för hårda när ni kritiserar. kom gärna med tips och idéer, är väldigt tacksam för sånt :)

c'est moi



Tänkte visa mitt ansikte så ni inte glömmer hur jag ser ut :) Hihiöhö, jag måste säga att jag väldigt nöjd med min hårfärg, funderar på att färga om det i samma färg eftersom folk sagt att den börjar försvinna. Ska jag färga samma igen eller inte?

Au pair?

måste bara säga hur skönt det är att ha jullov, men sen måste jag direkt säga hur jobbigt det är att såna här jullov tar slut. Jag vill inte tillbaka till skolan! :o Jag är så trött på det stället. Allt plugg. Känn spykänslan krypa fram. Men , det är 2010 nu. Året som alla pratar om. Året som jag tar studenten. Året som ska bli det bästa!

Satt på rummet innan, måste säga att jag trivs där. och ännu bättre nu när jag tagit bort min tv och ersatt det med massa stearinljus. det är så mycket mysigare nu. Iaf så satt jag där, lyssnade på lite musik och började fundera. Vad ska man göra efter studenten? Ska man börja plugga direkt, ska man börja söka jobb, ska man flytta, ska man resa, ska man vara au pair?
När jag var i Danmark över julen så pratade jag med en av mamma och pappas kompisar som har vänner i Florida, USA och dom sökte typ efter en au pair. Och jag har inte nämnt detta för någon ännu, men jag har tänkt jätte mycket på det hela tiden sedan dess och det verkar vara asnajs. jag tror jag faktiskt skulle kunna göra det. Packa mina saker och åka till florida. Prova på ett annat liv för en stund liksom. Men sen kommer jag till tankarna på vad jag skulle lämna kvar här hemma i Sverige. Mina vänner, min familj, mitt liv. Så det är ett väldigt svårt val att göra, och jag behöver tips och råd om aupair. Jag har aldrig tidigare gjort något liknande, har aldrig liksom gjort något drastiskt eller vad man säger. Men jag känner att jag vill ut. Ut på mina egna ben, prova något nytt, uppleva saker!
Argh, det finns båda massa för och nackdelar med det här au pair i florida och jag blir galen. hjälp mig!


10.01.04 varför inte?

Hej hopp jag är trött på att det ska vara is överallt. Har inte ramlat ännu, men jag lovar, snart gör jag det. Det livsfarligt där ute :O

Hade en myskväll med Otto, Hanna och Sara igår och det var najs :) Massa tjejsnack och mys i Saras säng. (Ej att tolka fel :P) Fler sådana kvällar är det nästan krav på detta år!
Sen när jag var hemma och alla hade gått och lagt sig satt jag uppe och kollade på tv. (just det, vi har köpt ny tv. WOOW, känn känslan av att vara på bio varje dag. I like it!) Och då satt jag och tänkte lite och så tänkte jag helt enkelt, varför inte? Varför inte liksom? Varför inte våga mer iår, göra det som jag verkligen vill, istället för att hela tiden ta den säkra vägen. Varför inte bara säga allt som det är, och vara totalt 100% ärlig, alltid? (Okej, måste faktiskt säga en sak här som måste tas hänsyn till; Har man inget snällt att säga trots att det är sanningen, borde man inte säga det i onödan.) Varför inte stå på egna ben istället för att alltid göra som alla andra säger. Varför inte?
Vet inte om ni någonsin haft en sådan känsla, men alltså, hela min kropp fylldes med glädje, fjärilar typ. Jag vill liksom ut! Jag vill leva livet! Börja här och nu! Jag bubblar snart över av.. Jag hittar inte orden på danska, svenska eller engelska för att beskriva detta. Jag vet inte, men det känns bara bra.

Känslan av att vara kär är den bästa. Och dom som säger att det inte går att vara kär i kärleken. Det går visst!

10.01.01

Okej, nu är det skärpning som gäller för Mysan. Jag har till och med fått klagomål från min mamma (trogen läsare) om att jag måste uppdatera min blogg lite mer. Så nu gör jag det. :) vad har hänt på sistonde ? hmm, födelsedag fast det visste ni redan. Hang, Erika och Layla har åkt till Vietnam för att göra deras projektarbete (hur spännande är inte det!?) Jag har firat jul, självklart i Danmark med mormor och morfar. Jag var sjuk på självaste dagen, men jag är nöjd ändå. mellandagarna, jaadu, vad kan man säga mer än SHOPPING :) Mums så mycket jag har shoppat. Jag älskar det, finns inget som kan få en på bättre humör (okej, jo det gör det, MEN ÄNDÅ :P) Nyår, jaadu, firades med Hanna och Pelle och flera. Riktigt trevligt må jag säga. har ni några nyårslöften förresten?

Måste bara igen.. förlåt för dålig uppdatering. och denna gången kan jag inte skylla på att internet varit nere, men jag kan däremot säga till mitt försvar att när jag var i Danmark har jag inte haft dator, eller internet (jag menar, Hallååå, jag var hos mormor och morfar, dom är typ rädda för sånt) och sen när jag kommit hem har jag knappt varit hemma. Men men , jag ska bättra mig och nu ska jag gå och sova lite till.

Hoppas alla andra som läser har en lika bra nyårsafton som jag och sist vill jag bara nämna att 2010 kommer bli ett grymt år! HEJ STUDENTEN! whoop