Jag är rädd för 2012

Jag är rädd för 2012

sminket fixat!

Nu ska jag bara rota i garderoben och hitta något festligt att ha på mig. eller så kör jag liten svart, men mega halsband? hmm . det är bara att dyka in och testa. nu jävlar!

nyår

Det är nyårsafton idag. och den stora frågan för mig är:

HUR SKA SMINKET SE UT ?


fan va jag vill bli make-up artist och ha andra att sminka än mig själv :o vill vill vill

bilderna som lovat


Skjortan jag köpte igår. Bikbok. rea. det är najs. den är grön och typ snygg.

dum bild på väskan. den är typ svår att fota så den ser snygg ut. men den är snygg. h&m. när jag köpte den ifrågasatte jag om det inte också skulle vara axelband, men dom sa skarpt nej. idag när jag var på eurostop såg jag samma väska, MED AXELBAND. dom jävlarna. köpte en med axelband och ska på måndag gå till h&m i stan och vara lite arg på dom :)

Idag köpte jag lite mer saker som behövdes.


en jävla bh. ursäkta språket. men seriöst , det ska inte vara så svårt att hitta en bh som passar. köpte denna i en förliten storlek bara för att hm ska ha endast EN bh som är i D och gissa vad? den är typ 90 D och man ba: nej. Så köpte denna. den har såna kuddar i, men om jag tar bort dom blir den nog lagom hoppas jag. USCH för bhar!

En kalender. knallrosa sådan. Ej att tappa bort !

JAG GER UPP

Tänkte lägga upp bilder på en skjorta som jag köpte idag och en väska med eftersom internet uppkopplingen är så j.ä.v.l.a. seg just nu så får det vänta till imorgon. 

idag kom jag hem från dala, måste bara säga att jag älskar det stället. och sen hann jag träffa Otto en stund på stan. det var mysigt.
kom hem, åt lite . Sen var det victoria secrets fashion show som jag redan sett en gång, men var tvungen att se den igen. så jävla snyggt alltså.

nu sitter jag här och sorterar mina bilder jag tagit de senaste dagarna. försökte få fredrik att komma hit, men icke. istället blev det tv tittande och nu blir det sängen med en bra bok.

godnatt. sov gott.

häst

oh baby baby

hej hej huvudvärk

jag har huvudvärk.  hatar att ha ont. försöker få tag på hanna och otto. jag tycker ni båda ska läsa EGOBOOST efter mig. det kan vara nyttigt att läsa sånt ibland.

sen vill jag även berätta att jag har köpt en systemkamera till mig själv. julklapp till mig själv hehe. och det vore najs om någon kunnig kan göra mig till en bättre fotograf :)

och sen en fråga på slutet. vad händer på nyår ? :D

dagen efter

Hoppas ni alla har haft en trevlig julafton. det har jag. annorlunda, men trevlig.
nu sitter jag och fördriver tiden till vi ska åka hem. vi ska hem idag. men jag tror dock inte det blir utgång för mig del som alla andra ska. anledning : jag vill inte. eller rättare sagt, orkar inte. vill inte låter så hmm . dramatiskt.
ska hem och ta det lugnt. har inte sovit bra inatt, vilket många i detta huset inte har gjort. jag syftar på jenny som fick slå min bror för han snarkade.
ska hem och sooooooooooova. nä men kanske inte . nu dör snart datorn som jag skriver på så måste säga goodbye.
HÄJDOO

jul jul jul

just nu sitter jag hos bror och jenny. vi väntar på maten. svensk mat. typ julskinka köttbullar och prinskorv. spännande. vi har ingen riktig stor julgran. en mini som är en halv meter. känns konstigt att det inte är som det brukar.
jag kände på jennys mage innan . den är stor och vips så rörde sig bebisen och jag hoppar till och skriker. det är så overkligt, men så underbart. bebismage <3
Snart blir det mat och sen julklappar. jag saknar min älskling. jag älskar Fredrik så otroligt mycket. hih
nu hoppas jag på massa mys och fina julklappar och att alla är nöjda. då blir jag nöjd. är akka nöjda är jag nöjd. jag är hungrig. maat.
nu kom offer och var nyfiken på vad jag skriver.

bra present

Presenten som jag fick av Otto, Lundin och Manfred var mitt i prick förresten . hudvård i form av lotion och scrub. och ett nagellack på det. FETT NAJS. ska duscha nu så ska använda ALLT :)

tack tack tack underbara människor

dagen före

denna dagen har varit bra. kommer bli bra. är bra. ja. bra.

började dagen halv åtta. upp och äta och sen gå till skolan. medborgarskolan. den som kom försent fick ingen fika. jag gick dit snabbt som attan för att säkra mig lite fika. vi började med en musikquiz. skitskoj är det. dom i min grupp blev lite imponerade av mina skills tror jag. eller. dom sa det. jag var on fire! sen var det fika. men åt jag? nej. jag avstod. klapp på axeln. sen blev jag hämtad av mamma och pappa. vi åkte ut för att köpa julklappar till familjen Bengtsson. måste köpa till dom ju eftersom vi nu ska fira jul med dem. JAG SKA FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV FIRA SVENSK JUL. typ köttbullar och prinskorv :o craaaazy. sen var jag hemma. kollade på america's got talent 2009. Granma Lee <3 Haha, hon är så jävla söt. sen slog jag in presenterna vi köpt eftersom jag är mästaren på det och för att jag är den enda som tycker det är roligt -.- plötsligt ringer Fredrik på HEMTELEFONEN. det är typ ovanligt. men hans mobil var död så där var förklaringen. jag ska träfa honom sen. ge honom hans julklappar. hoppas han gillar det. kan inte säga här vad jag köpt, för han kanske får hjärnflipp och läser min blogg. läskigt. han kommer typ se alla bilder jag lagt ut :] mahaha.

nu ska jag in i duschen och göra mig fräsh för min baby.

förresten har jag radat upp mina snyggaste skor (enligt mig) på rummet så jag varje gång jag ser dom kan bli glad för att jag påminns om att vad som än händer har jag iallafall snygga skor. shoes.

3OH3! stillaround

firework



ursäkta röran på rummet. jag har ingen ork -.-

klagomål på er alla såhär i juletid :)

vad händer? Ingen är aktiv och bloggar. Ingen kommenterar. Jag gillar kommentarer. Det är roligt. haha. så kul att jag klagar på er fast det inte är riktiga klagomål. jag är knas.



OOOHHH BABY BABY LALALALLAAA

mikroFÅNkåt

Jag vill sjunga. det vill jag . men jag vågar inte . inte ens när jag är ensam hemma. det är hemskt. jag känner mig som ett fån. dum. stor. klantig. usch . men jag vill lära mig att våga sjunga

sängliggare

just nu ligger jag i fredriks säng. han är och äter nattamat. jag ser typ inte vad jag skriver för jag är trött och skärmen är långt ifrån.

kan beräta att vi ska fira jul i småland hos jacob och jenny :) myyyys

nu somnar jag snart. PUSSHäJ

tove styrke white light moment

jag älskar dig

underbar helg

Jag har haft en underbar helg. oslagbar faktiskt. i fredags fyllde Hanna år. Då var det fest och alla var glada. alltså, ja. jag älskar er. haha. synd bara att inte alla som jag ville ha med mig var där, jagsaknarer!, men det blev lyckat ändå. Efter vi hade varit ute på stan halva natten mötte min kära pojkvän upp mig och sov hos mig. vaknade upp lördag morgon och hejochhå då var det min födelsedag :) extra god frukost med massa mys. därefter gick jag och Fredrik in till stan och kollade runt lite. det var myyys. klockan 15.00 var det fika hos mig. pannkaksbollar. Hanna skulle egentligen vara med, men fick hinder (BTW SÅ KOMMER DET MER TILLFÄLLEN HANNA ;) ). Efter det låg jag och fredrik i min säng och pratade och hade det mysigt. sen var det mat. min favoritmat. SÅ JÄVLA GOTT ATT JAG NÄSTAN SPRACK :]. sen kom mamma på att grinchen var på tv ikväll så vi var tvugna att åka till maxi och köpa lite gotte så det gjorde vi :) jag fick välja för det var min födelsedag. När vi stod på maxi kom mamma fram helt plötsligt och sa, GRATTIS. klockan var 19.19 . JAG VAR DÅ 19 ÅR GAMMAL. whoopwhoop. Sen hem, kolla film, mysa i soffan med hela familjen plus katter. sen gick jag och fredrik upp på rummet och jag fick födelsedagsmassage :D så sköööönt det är med massage alltså. Idag vaknade vi och åkte till eurostop och gick runt där lite. mys idag med. nu är fredrik hemma hos sig och jag är hemma hos mig. ikväll hamnar jag nog bara framför tvn med lite gotte från igår och sen imon är det skolan. Ska nog också visa er vad jag fick. sen. om jag orkar. och har tid. :)


JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN OCH MINA VÄNNER. ni är fina allihopa. och jag saknar er allihopa.

pha

Såhär är det. Jag är inte så taggad längre... Jag blir så ledsen på mig själv men framförallt ledsen på situationen. Fredrik ska nog inte med ut= ingen att pussa på + ingen att ta följe med hem sen + inte vakna med honom imorgon på min födelsedag + massa annat.
Jag har inga pengar.
Jag känner mig fet.


Så hmm. jättetaggad är jag inte längre... min pojkvän ska nog inte med ut :'(


fan

white dress

jo det gör jag

Okej , jag känner mig lite låg just nu. jag borde inte göra det. men det gör jag. idag är det fest. vi ska fira hanna och jag. jag hoppas det blir roligt. men jag har en klump i magen just nu.

jag fick en kommentar här på bloggen. "saknar du inte mig?"

Och alltså. jo. jag saknar dig. som fan. jag känner att jag kommer gråta när jag kramar dig nästa gång, som troligtvis blir ikväll. jag saknar dig. grymt mycket. du anar inte. jag tror inte riktigt du förstår hur mycket. eller ni. gänget från gymnasietiden. Layla, Hang, Erika, Sara och Sandra. Jag har inte visat det tidigare. jag har mått dåligt och valt att stanna i en trygghetszon som jag skapade. Fredrik, Hanna och Otto. Det var min trygghetszon. men jag saknar dig Layla. som fan. jag saknar dig.

bildbomb, eller.. två bilder


sjumånader.

sjumånader.

två halvor blir en hel.

det som hänt

det som hänt på sistonde är kanske enligt er ingenting. men för mig är det något. jag är känslig. väldigt känslig. jag tycker om det mesta och när det mesta inte mår bra eller försvinner mår jag dåligt.
min farmors man dog. hemma hos farmor. i hans säng. hon låg i samma säng. hon är blind. tänka er att vakna upp med sin älskling i sängen som inte svarar. han var som en extra farfar till mig när vi väl besökte dom, vilket vi inte gjorde så ofta. ångest.
två veckor senare blev farmor påkörd. två gånger. först backade han ut över henne, sedan körde han fram igen för han var väl antagligen förvirrad. vad vet jag. sorg. hon låg på sjukhuset tills hon tog sitt sista andetag. under tiden besökte vi henne mycket. så mycket det gick med tanke på pengarbrist. att åka till danmark varje helg är inte billigt. sista gången vi besökte henne hade jag det svårt. hon tog av täcken och jag fick se ben och skin. inget mer. hon skulle dricka vatten. hon satte i halsen. hostade väldigt mycket. men orkade nästan inte ens hosta. jag gick ut. grät. doktorn kom. hjälpte henne. jag stod kvar utanför. det var dags att gå. jag ville gå och säga hejdå. säga jag älskar dig. men jag kunde inte. jag såg henne frå dörröppningen och kunde inte. jag gick. få dagar senare dog hon. ångest.
under all denna tid fick min kompis cancer. det är så jävla sjukt.
skuld känner jag mot mina kompisar. jag har varit för mig själv. dom vil göra något, men jag har inte orkat. skuld. riktigt mycket skuld känner jag.
pågrund av allt detta har min kropp reagerat negativt på allt detta. vikten har gått upp och ner på endast några dagar. jag tappar hår. usch va mycket hår jag har tappat. jag gråter nästan varje dag.

jag ska prata med någon. det ska jag. jag måste bara samla mod.

killen som jag älskar

tips


Jeans, 100 kronor på H&M. Billiga, kanske inte håller förevigt , men snygga och bra för stunden.

saknar

Hej alla.

Jag vet inte om det är fel på min mobil eller era mobiler. Jag skickar sms men får inga tillbaka. Jag är sån att, om jag inte får svar tänker jag: jag har gjort något fel, eller något liknande som är dåligt att tänka. Istället kanske svaret är något så simpelt att mobilen krånglar. jag vet inte. men jag saknar er. Jag vill träffa Hanna Larsson som jag försökt få tag på länge nu. Prata födelsedag. Glädje liksom. Jag saknar Matilda Ottosson. Fika och gå på stan. Prata. Skratta. Ta bilder på dig, för du är otroligt söt.

Jag mår faktiskt lite bättre. Har varit glad i kanske fyra dagar i rad nu. Det är bra. Tappar fortfarande hår. Det suger.

Ska snart till Medborgarskolan. Sen ska jag och Fredrik till 035. Har aldrig varit där så det ska bli spännande. det finns typ musiksalar och medielabb där man kan ta bilder med lånad systemkamera, om jag fattat rätt. Det ska nog bli roligt. alltid kul med nya saker.

Vill bara säga, Hanna. Hör av dig om du vill göra något snart. prata födelsedag. vad som.

We R Who We R

undrar

ibland undrar jag såhär.

Ser du det jag gör?
Ser du det, men väljer att inte reagera? Varför?
Skäms du för mig?
Gör något fel?
Jag fattar inte.
Hade någon gjort så mot mig hade jag blvit glad. Svarat och varit glad resten av dagen.
Du gör typ inte så känns det som.
Jag blir ledsen då.
Jag förstår inte.
Berätta dina känslor.
För jag kan inte läsa dig.