10.08.31

hejhallå.

Idag vaknade jag ganska tidigt och det kändes bra. Åt frukost tillsammans med mamma vilket jag inte brukar göra. Jag brukar annars äta frukost när hon äter lunch :)

Sen har vi rensat massa kläder. slängt lite, tagit bort sommarkläder (nej, jag tror inte att det kommer bli varmt mer i år) och samlat ihop som vi ska donera till behövande (röda korset eller liknande). Känns faktiskt bra att rensa lite. Man slänger gamla saker som har minnen med sig. dåliga minnen. Nu har jag mer saker som jag själv tycker är fina och som gör mig glad med glada minnen. Känns bra.

Såg att jag hade ungefär tre bhar som jag köpt och aldrig använt. Köpt utan att prova. dumt av mig. Provade dem innan och usch så dåligt dem sitter på mig. Om någon är intresserad av dem så hör gärna av er. Ger gärna bort dem till en vän om någon är intresserad. En av dem är från Gina Tricot, två av dem är från H&M.

Nu ska jag och mamma åka iväg med allt som vi ska donera. tre stora påsar med kläder och accesoarer.


usch, ser ut som ett spöke på denna bild, men iaf. Tog fram lite varmare kläder, bland annat denna svarta. Mysig

Söndag, eller är det måndag?

Jag vet varken ut och in på dagarna måste jag erkänna. Det måste vara måndag idag. tror jag. Äsch, skitsamma.

Igår var jag på utflykt med mamma. Vi åkte till båstad där jag hittade ett armband och blev kär. Jag var tvungen att äga det. Så snäll som mamma är köpte hon det vill mig. helt underbart! ni kanske inte tycker de är så fint, men vet ni vad? I dont give a sh**! Jag gillar det



Sen på kvällen gick jag hem till Fredrik och det var underbart som vanligt. Kollade på en film och började gråta. Jag menar. Tjejens pojkvän och pappa åkte ut i rymden för att rädda världen och sen offrar hennes pappa sig för alla och framförallt för pojkvännen. Han dog :'(

Idag har jag vaknat hos fredrik. legat kvar i sängen i typ 3 timmar och sen tagit en dusch. seriöst, jag hatar nog att få vatten i ansiktet i duschen. Speciellt när man inte själv  har någon kontroll över mängden och sånt :P MEN MEN


Jag har gjort planer för morgondagen. Jag ska tillsammans med min mamma (jag tvingar henne) rensa alla garderober vi har här hemma och verkligen rensa.

 

Just det, har skickat iväg ett cv idag. Fortsätter hela veckan :)

Gårdagen

Igår var det fredag = festdag. Jag hade bestämt sen lång tid tillbaka med Layla och fler att vi skulle ut och festa. Men det blev inte riktigt som planerat. Vi skulle på förfest hos Emil och vara där bland massa människor och sedan in till stan och festa sönder typ. Jag hade planerat att vara lite med Fredrik på förfesten och sedan ägna hela kvällen ute åt Layla och lägga all fokus på henne. Men på förfesten så fick hon ont i ryggen, hon har skadat sig på jobbet, så hon följde inte med ut. Jag tvekade om jag verkligen ville ut sen, men gav det en chans. På bussen till stan var det ett gäng tjejer som sjöng natteravn på "danska". Det var mindre trevligt faktiskt. Jag tyckte mitt språk var fult och grötigt, men dom tjejerna dödade danska :( . Väl inne i stan träffade Fredrik sin "bror" Oscar och fick genast massa att dricka. Oscar är en väldigt trevlig och generös kille. Han bjöd även mig på en drink. Den var asgod, men kommer inte ihåg vad den hette. Smakade päron iaf. Vi satte oss vid ett bord och där satt Fredrik och Oscar och snackade och jag satt bredvid och bara satt typ eftersom jag inte ville ta Fredrik från Oscar eftersom dom festar ganska sällan. Önskade att jag hade någon av mina vänner att prata med faktiskt. Men men, jag hade trevligt ändå. (Förresten hade Layla en skitsnygg klänning som jag blev lite avundsjuk på. Layla, om du läser detta : Loooking goood! )


Sov sedan hemma hos Fredrik. Han vaknade tidigt imorse och väckte mig. Vi låg kvar i sängen tills hans syster ringde och tog honom ifrån mig :( Dom skulle ut till hans mamma och fira hennes födelsedag (Grattis!). Jag fick skjuts hem av mamma eftersom det kändes lite trashigt att gå hem i kortkort festklänning en lördagsmorgon och somnade typ direkt på soffan med en katt på magen. Sedan har jag städat (storstädat) mitt rum. Känns bra när det är sådär fräsht och det bästa av allt: Inatt när jag ska sova ska jag sova bland nytvättade lakan och påslakan. Förresten. Vad är det som gör att det är så grymt skönt att sova bland nytvättat? doften? känslan? tanken? I dont know.


kolla! ingen dammråtta här inte! mahaha. Älskar förresten dessa ljusgrejerna :) supermysigt

Hade nyss en nysattack med typ 14 nysningar. undrar om det finns någon rekord i nysningar? Hmm. Nu ska jag ta en dusch och ta lite hand om mig. skrubba och peela och smörja in och sedan komma ut ur duschen len som en babyrumpa och lukta som en gudinna. mums .

Tror jag nämnt det, men jag lärde mamma laga sushi för några dagar sedan. Jag tog en bild som jag skulle lagt upp, men jag orkade inte just då och sen hade jag glömt bort det så nu när jag kollade igenom bilderna på kameran hittade jag den.

flygande jacob

Igår kom Fredrik hem till mig och åt. Spenatpasta, spenat och lax. Tror inte riktigt att det var hans grej, men så kom ketchupen fram och han lyste upp som en sol. Han gör mig så lycklig och problemen försvinner (oftast) när jag är med honom. Han sov här och idag ska vi laga flygande Jacob tillsammans. Hur mysigt är inte det ? Och sen.. hur GOTT är inte det? skippa bananerna så är det ju bara mums.

Jag läste nyss ett inlägg som Hanna skrev i www.friskhumor.blogg.se och känslorna bara svämmade över. Jag kan inte sätta ord på vilken känsla som den framkallade. Ibland kände jag glädje, ibland saknad och sorg. Det var typ alla känslor på en och samma gång. Frågorna som du ställde till mig är frågor som jag ska tänka på för jag kan inte ge några svar just nu. Skulle du och jag inte kunna träffas och prata? Jag behöver prata. Och detta kommer låta konstigt att jag säger till dig. Men jag vill ha en kram av dig, Hanna. Den tryggheten som jag får av kroppskontakt av någon som känner mig sen barnsben och som känner varenda lilla del av mig, är oslagbar.


Nu kom mamma hem från frisören. WOW va snygg hon är :o Hon går runt och är glad. Sånt smittar :) Vi ska snart ut och handla till maten ikväll.

ooufh

seriöst. nu får det räcka. jag orkar inte mer. jag behöver prata. jag behöver gråta. jag behöver komma bort lite.

Jag önskade att jag kunde sätta mig på ett flyg till varsomhelst och bara lämna mobil, dator, allt hemma. Bara komma bort från allt och slippa tänka på allt detta. Det enda som jag vill ha med mig är Fredrik för han gör mig lycklig och kan få mig att tänka på annat.

grenar som slår mot fönster en onsdag.

Tråkigt väder det är idag. Det bara blåser och blåser. Undrar hur vädret är i Nässjö. Undrar om det är grenar som blåser mot Matildas fönster också. Undrar hur hon mår. Hur hon anpassar sig till sin nya miljö. Undrar om hon är lycklig. Jag vill att hon ska vara lycklig. Hon bor ensam. Undrar vad Hanna gör idag. Jobbar hon? Är hon hemma med familjen? Är hon med Stefan? Undrar om hon mår bra. Jag hoppas det. Hon är min bästis. Jag säger fortfarande bästis för det har jag sagt sedan barnsben. Det må låta barnsligt och så. Men för mig är hon min bästis.

Jag skrev nyss färdigt mitt CV. Jag tror det blev bra. Skickade iväg det till mamma så att hon kan skriva ut det så att jag kan gå och dela ut dom personligen. Jag vill starta mitt liv nu.

Hade en mardröm inatt. Det var längesedan jag hade mardrömmar. Denna gången var det inte skräck som i skräckfilm. Det var en mardröm om kärlek. Jag tror det var värre än någon skräckfilm eller någon annan mardröm jag någonsin haft (ja, värre än sputnik med plommonhatten och cigarren)


Jag har en fråga som jag tror bara vissa kan svara på utan att jag säger allt, men syns det?

Kan någon hjälpa mig att hjälpa mig själv?

Okej, nu ska jag vara tråkigt och massa sånt. Men jag är ledsen.. Jag är förvirrad.. Jag måste få skriva av mig lite.. Det kommer vara lite konstigt för er att läsa kanske, iaf dom som läser bloggen som inte känner mig HELT OCH HÅLLET. Jag skriver inte för er skull, för min egna..

Jag är lycklig. Jag har en underbar pojkvän som jag älskar. Men jag mår inte bra. Jag har för mycket i hjärnan nu. Jag orkar bara inte vara glad varje dag. Det är jobbigare att vara ledsen, men hålla en mask än att bara få vara lite ledsen. Jag tänker på min farmor. Jag tänker på min familj. Jag tänker på min bror, jag saknar honom. Jag tänker på att jag vill prata med Jenny för det känns som jag kan prata med henne. Jag tänker på mina vänner, som är lite överallt nu. Jag tänker på Fredrik, och att jag måste vara den mest krångliga flickvän han haft. Jag tänker på mig själv.. Jag tänker på min framtid. Jag tänker på för mycket nu.

En sak som jag tänker på varje dag är att jag är nog den mest osäkra tjej som går på denna planet. Jag får höra av många att jag inte borde klä mig i tält och gömma mig så som jag gör. Men då frågar jag; Vad ska jag ha på mig istället då? Men utan att få svar. Det lämnar mig med att jag vet att det jag har på mig är fel, men jag har inget som är rätt. Det är jobbigt att bara veta att det är fel, och man inte vet hur man ska göra så det är rätt. Jag är osäker på mig själv. Mitt utseende. Mitt beteende. Jag tar gärna bilder på mig själv som jag personligen kan tycka är fina. Sedan lägger jag upp dom här på bloggen eller facebook eller liknande. Jag får många fina kommentarer från mina vänner. Vissa kanske inte tar sådana kommentarer och verkligen uppskattar de, men för mig kan en sådan kommentar göra min dag. Vissa människors kommentarer gör mer än andras. Men det finns en person som verkligen kan göra min dag och göra så att jag ler hela dagen med hans ord. Fredrik har mest inverkan på mig. Säger han att jag är fin så finns det ingenting som kan sänka mig den dagen. Säger han att han inte gillar något som jag har på mig så försöker jag undvika att ha på det. Jag vill att han ska tycka jag är fin. Jag vill att han ska säga fina saker till mig. Jag vill att han ska lägga märke till förändringar. Fredrik är anledningen till att jag vill vara fin.

En sak som jag gör ofta är att jag jämför mig med andra.. Jag har sagt det till en del och sagt att jag tycker det är jobbigt, men det enda dom säger är: Men sluta med det då! Men hallå!? det är inte lätt. Inte lätt att bryta ett mönster man har graverat in djupt i ryggraden sedan barnsben. Jag har låg självkänsla, och det tar tid att ändra det. Men jag försöker be om hjälp nu för jag har verkligen försökt ändra mitt sätt att se mig själv, men allt som jag byggt upp kan rasa bara genom att se en tjej på stan. Kan någon hjälpa mig, att hjälpa mig själv?


Detta är bara en liten del av en av sakerna som jag tänker på just nu. Känner inte riktigt att gå in på de andra nu.

I want you to do me with a tommy-gun, baby!

Royal Republic - Tommy-gun  . I like it ! :)

På Hannas begäran

På Hannas begäran kommer jag visa lite bilder från fredagens festande :)


Party eller?


fjortissssssssZzzZzzaaah :*


Ohja, det spelades musik


klädsel och dricka. Ser ni Baja maja (Baja Päron). Det är gottttte


Påväg mot party


hm




och detta var påväg in till stan.. :)


Denna nolla, öven kallad Tomislav Stanimirovic träffade vi i stan . Full som attan.


OttZ på danssssssseeegolvaaa


happyface? :)

oväntat besök

Jepp, innan fick jag oväntat besök av självaste Hanna! Gillar sånt :) Hade försökt smsa henne, men utan resultat så jag fick en förklaring. Hon kom hit, kollade tv, busade lite och lekte star trekk med min tiara och hennes hmm, skrev? mellanbenen säger vi. Vackert Hanna. :)

Bild :

något för öronen

Jag upptäckte en låt när jag var i Danmark. Självklart är det en dansk låt (inte så jätte självklart, men ändå). Den är sorglig, men den är ändå så fin. Önskade verkligen att ni allak unde förstå danska, för jag har lagt märke till att de danska låttexterna verkligen rör en. För ett år eller mer sedan upptäckte Rasmus Seebach, med låten engel. Och texten är så fin. Samma med denna låt.
Burhan G och Medina - Mest ondt heter låten .

Perfekt en regnig dag, då man känner att man inte måste le och vara glad, utan då man behöver vara inne, omgiven av mysiga filtar och god mat och dryck och bara allmänt vara gosig.


En annan sak som har med musik att göra som jag kan nämna är att jag ALDRIG riktigt tyckt Robyn var något som jag lyssnade på. Men hennes Dancing on my own har verkligen fastnat.

Dags att äta nu, kommer tillbaka och fortsätter när jag fyllt min mage

great news

Ohyeah. Jag har en sak att berätta för er alla som fakitskt läser min blogg, trots min ganska usla uppdatering. Jag har vetat detta ett bra tag nu, men har inte haft tillstånd att säga det till allmänheten. Men nu får jag säga det.

Jag, My Hansen, ska bli faster! bebis bebis bebis bebis bebis :)

Kan även säga att jag igår var i stan med Otto :) Det var roligt och man fick en mysig stämning typ. vet inte varför, men när jag är ute i stan med någon av tjejerna får jag en sån mysig känsla. Det är så mig, så rätt. Senare på kvällen gick jag hem till Fredrik för att kolla på sex and the city- the movie. Okej, nu får ni inte mobba mig eller så, men jag hade faktiskt aldrig sett den filmen trots att jag är en ganska tjejig tjej som älskar shoppa och smink och bla bla bla. Anledningen till att jag var tvungen att se den filmen var att jag idag, ikväll, om någon timme ska hem till Hang, där vårt tjejgäng från klassen ska laga sushi och sedan kolla på Sex and the city 2 ! SPÄNNANDE :D Jag ser väldigt mycket fram emot detta. Jag saknar min klass.

Jag ska se om jag kan få med min kamera så ni kan få se hur hemmagjord sushi ser ut :) Aja, nu är det dags att fixa sig. Kan ju inte gå dit och se ut som en .. hmm .. finner ej ord. Iaf, jag måste se lite bättre ut än vad jag gör just nu i en oversize t-shirt (over over over over size) och jeans .



bild tagen några dagar sedan


PEACE

egoistiskt beteende eller är det okej att vara sån nu?

ping pong.
Helgen har ju varit lagom jobbig. Inget som jag gärna skriver här, men ni ska veta att jag inte mår bra nu alls. Och när jag mår såhär kan jag känna mig egoistisk. Jag ska bara göra saker som jag själv känner för och vill göra. Ibland är det enda jag vill göra sitta hemma och bara finnas. Ibland vill jag bara ligga i någons famn. Ibland vill jag gå på stan och skratta och ha kul. Men jag vet inte när jag vill vad. Så jag säger såhär. Ha gärna lite överseende med mig just nu. Det är mycket just nu.

Igår smsade Otto mig och frågade om jag ville göra något. Men eftersom jag kom hem från danmark och det enda jag ville göra var att gå hem till Fredrik och vara nere. Jag sa nej till Otto. Fick dåligt samvete för det. Inte roligt eftersom jag redan har asmycket som är tungt just nu.
Kort efter det ringde Hanna och frågade om jag ville göra något. Även där fick jag dåligt samvete för att jag sa nej.

En sak som jag hatar är att göra människor besvikna. Att höra någons röst i telefonen förändras när man säger nej, det är grymt smärtsamt för mig. Men samtidigt så vill jag ju heller inte säga ja om det inte är någon som känns rätt för mig. Vad ska man göra i såna lägen liksom? Hur jag än gör, verkar det bara bli fel.


Iaf, vaknade hos Fredrik idag. Fick frukost på sängen = UNDERBART! Jag är verkligen kär i den killen alltså. Jag älskar honom. Han är min pojkvän. Han är bäst :)

Nu ska jag störa honom när han spelar guitarhero. Senare idag ska jag in till stan och växla mina danska pengar som jag fick av farmor. Just det. På tal om farmor. Vi åt på en jättefin restaurang igår. Ravelinen hette den (ligger på Amager, i Danmark). Det låg mitt i stan, men precis vid en sjö så det var väldigt fridfullt och man tänkte inte alls på att man var mitt i Köpenhamn för att var avskärmat typ. Jag åt lasagne :) MUMS

Det känns som alla lämnar mig. Sakna försv...

Det känns som alla lämnar mig. alla försvinner från mig. Växa upp, flytta, bli gammal, dö. Jobbigt