Bilder från veckan

 
Barbordet, Min nya fina väska, lördagens frukost och sen Pivo som har sne mun (Har varit kattvakt medan mamma och pappa var i Danmark)

Sommartider hej hej!

Godmorgon! Vaknade för inte så längesen och tittade ut. Solen skiner, nästan all snö har smält, och vi har ställt fram klockan till sommartid. Man kan väl säga att jag vaknat på helt rätt sida idag!
Igårkväll var jag hemma hos Manfred och träffade mina kära vänner. Det var väldigt trevligt, och jag kände verkligen att jag saknat dom. Jag gick tyvärr inte med dom ut, hade jobbat öppning+stängning och var då jättetrött och så fick jag huvudvärk framåt kvällen. Inte det ultimata, men jag hoppas dom hade trevligt sen.
 
Idag har jag ingenting som står på schemat. Ska kanske ut och ta en promenad i mina nya uteskor. Dom är helt fantastiska! Rosa med lila snören, hur najs?! Calle och Fredrik satt och spelade dator igår medans jag var borta så jag har en på soffan, så inget tv-tittande morgonrutin här inte! Sitter i köket just nu med laptopen och tittar på diskhögen.
 

-.

Den mest ångestfyllda dagen

Jag har egentligen en tenta idag, nu. Men här sitter jag hemma. I pyjamas. Och känner mig dålig. Tentan var i affärsredovisning och jag kunde inte det. Fick heller inte hjälp med den, så kände att jag inte ville gå dit, läsa igenom tentan och sen börja gråta i tentasalen för att jag inte kan den. Ska sitta hemma och plugga stenhårt till tentan på fredag. Det är teknisk installation och har massa instuderingsfrågor som jag ska kunna. Samt lite beräkningar. Den finns det ändå möjlighet att klara så satsar på den.

Så nu blir det plugg för hela slanten!

en orange dröm!

 
Visst är den underbar? Längtar till jag ska ta mig genom denna tenta-period så att jag kan lämna huset och vara fin istället för att sitta instängd med slappe-kläder, osminkad och med ruffsigt hår i en toffs.
Den är ännu finare i verkligheten. Dess skönhet ville inte bli fångad på bild, haha!

tentaplugg och en datorfri-lägenhet

Ja det händer grejer här hemma!
Både jag och Fredrik sitter med näsorna i våra skolböcker. Vi har tentor som ska skrivas, och vi försöker leva vårt nya liv. Ja, det är verkligen ett nytt liv vi har börjat. Fredrik har inte satt på sin dator (monster-speldatorn) på en vecka, och igår så var den borta (den står bakom soffa, så helt borta är den inte, men den står inte framme). Han har inte spelat eller suttit vid datorn på en vecka. Det är ganska stort tycker jag. Han sitter vid laptopen för det mesta han pluggar är via internet. Och det är helt okej. Mer än okej! Det är underbart!
Vi har spenderat så mycket mer tid tillsammans, och framförallt mer glad tid tillsammans. Innan var jag irriterad på att han satt vid datorn 24/7 men nu är det annorlunda.
Livet känns typ ljust och fräscht, av någon anledning vill jag beskriva det så. Trots tentaplugg så känner jag att det är så.
 
Nu ska jag dyka ner i böckerna igen, men först bjuder jag på två bilder från igår då jag släppte in lite påsk i hemmet.
 
Kände att det var dags för lite påsk-pynt hemma. Så köpte hem lite fjädrar och svart-ris tror jag det hette, och satte igång med det. Detta är resultatet och den står vid matbordet!
 
Köpte även hem små påskliljor i svarta små krukor som jag tyckte vad fina. Dessa två placerade jag på hyllan som är över tvn.
 
 

lockigt hår