sammanfattning

Sista dagen på lovet. ska jag sammanfatta så säger jag : morgonrock .

Nä men lovet började med utgång med Otto, och sen morgonrock till fredag då jag var i ullared och handlade en massa och även fick en fruktansvärd huvudverk som har hållt i sig i tre dagar :S Sen igår var jag i stan med Jessica och fikade. Riktigt kul. Söndag = pluggdag som vanligt.
Orkar inte skriva så mycket mer just nu. Är trött och har ont i huvudet. Det blir duschen nu och sen slappna av. Skola imon ju.


Me and Jessie


Min nya väska och en Pjuske :)

3

Jag har tre bröder

.

Nu är jag trött på detta. säg till när du slutat spela ditt dumma spel, för jag är trött på spel
kom ihåg.. It takes two

2, deux,två! Fattar du? 2 !!

franska

Jag har franska. Hanna till höger, Ottosson till vänster. Massa skratt, det gillar vi!
Nu skiter jag i franskan. hejdå!

minnen

Jag nämnde innnan att jag skulle leta upp foton att frankalla. Snacka om minnen alltså. Tänkte visa några bilder :)

Festbild :)


Höstbild :)

Sommarbild :) (ja, jag vet att jag är en blekfis, och inte pinnsmal. Men vad fan ska jag göra? skära av mitt fett som man skär upp kebab eller? NEJTACK)


Jag kommer kanske visa fler bilder sen , men detta var ett liiiitet smakprov på vad jag har för bilder på min dator :)

usch

Vaknade innan idag och mådde skit. Tänk er en stor och otymplig pumpa.. och sen tänker ni att den har ett hjärta som slår jättehårt hela tiden.. och sen tänker ni att det är ert huvud. ungefär så känner jag. Är hemma från skolan, men ska jag slappna av och vila. NEJ, för jag ska plugga :/ usch och blä. Men först ska jag beställa foton tror jag. framkalla foton som jag kan hänga upp överallt i rummet så jag blir lite gladare :)


Lagom glad bild.

Valentines day



Hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag med massa kärlek <3

Vill också bara säga att jag älskar min familj och mina vänner något otroligt. Det finns inga ord som kan beskriva det. Tack för att ni finns och gör mitt liv bra. Jag älskar er <3

1½ lektionsdagen

Idag har jag vaknat, fått skjuts av Per Seger till skolan avec Hanna. Vi hade franska första lektionen (därmed ½ lektion hiihihöhö) därefter åt jag och Hanna lunch. Gröt, seriöst, är inte julen och gröt-perioden över ännu? Inte okej. Sen var det fysiklektion där vi skulle se hur mycket Hz vi kunde höra. Inte det mest behagliga om man säger så. Nu har slutat, men sitter kvar på skolan och skriver lite. Har ringt hit Hanna och Ottosson för lite smått bus och socialt umgänge. Sen idag blir det storhandla med mami och papi :)

Imon är det fredag och det gillar vi! 

måndag, tråkdagen

Idag är det måndag och det är en långtråkig skoldag. alla lektioner är typ sömnpiller, förrutom nästa lektion som är religion. Jag älskar religionslektionerna. Det är mycket intressant :) Efter lektionen ska jag och Sara plugga lite, sen blir det att gå hem och sova lite. Haha, ne, men när jag kommer hem ska jag läsa och bara ta det lugnt.


godmorgon

Eller nja. God är den nog inte. Vaknade tidigt idag, men hade ingen lust att gå ur sängen. så kan det gå. Men iaf, nu är jag uppe och efter att ha ätit en mega god frukost och lite tv-tittande. Idag ska jag åka ut och handla med mamma och sedan ska vi göra pannkakor för att fira att mamma och pappa varit helt rökfria i en vecka! Grattis till dom!!
Idag är det premiär för mina nya stövlar, ska ha på mig dom idag. Jag tror ärligt talat inte det finns så bekväma skor med ett sådant utseende för så lite pix som jag betalade. amazing. Jag tror jag har någon talang för att hitta små guldklumpar till inga pengar alltså. Jag menar, dessa stövlar för ca. 250 :- Och de båda par leggings jag köpte häromdagen för 149:- totalt. Jag har skills!


Såhär ser jag ut idag, ursäkta min äckligt dåliga hållning på bilden xD

Lördag

Surprise! Jag har shoppat igen :) Hahah, denna gången köpte jag ett par grymt heta stövlar :)


Ursäkta den otroligt dåliga bilden. xD 

Ikväll kommer jag vara i Oskarström :) hihö, spännande :) Nu måste jag gå och fixa mig lite för snart går bussen. usch, hatar egentligen åka buss, men vad gör man inte? :) hihi 

Frapino <3

Frapino är min nya stora kärlek . Trots att det ligger typ 40 cm snö och är skitkallt så är frapino den ultimata drycken. MUMS FILIBABA! Och jag vet att Sara håller med mig ;) Påväg hem från stan gick jag och Sara till Espresso house och fikade :) En stor frapino till Sara och en liten frapino och mini panini till mig :) underbart <3


GOTT GOTTIGOTT GOTT :D

Fredag :D

Idag är det en av veckans bästa dagar (lördag och fredag delar förstaplats) FREDAG :) Har haft en jättebra dag idag med mycket skratt och skojj :)

Vaknade, lite lagom trött efter lite väl många sms igår kväll. Men men , jag ska inte klaga för det var trevligt :) Gick ner och åt frukost (ja, ni läste rätt. JAG ÅT FRUKOST. det har inte hänt en ena dag de senaste två veckorna) och sen var det kläder som gällde. Tog på mig leggings som jag köpte igår, och en färgglad tröja. Kände mig tvungen att ha på mig lite färg eftersom allt runt omkring mig är grått och slaskigt. Tog följe med Sara till skolan som vanligt.



Första lektionen hade vi projekt och sandra var snäll att hjälpa mig eftersom min gruppmedlem Erika var inte i skolan och Sandra hade inget bättre för sig, tror jag .. :P Snällt :) Därefter var det biologilabb och det var faktiskt kul :) Skulle kolla på olika celler i mikroskop och så. Mycket intressant. Jobbade med Sandra och Huseyin.



Sista lektionen var historia och det var ju som det var. Rena rama sömnpillert xD Haha. nä men vi pratade om globalisering och det var faktiskt lite intressant. Dock snackade vi ganska mycket, men va fan. Det var ju historia. Finns bättre saker att snacka om :P haha


Sandra tyckte om historian ;) haha (var tvungen Sandra ! Hahah)

Innan jag och Sara kunde gå in till stan var hon tvungen att kopiera lite papper. Och shit. Kvinnan har noll koll på en kopieringsmaskin xD Nä , jag skojjar bara Sara. Du fick ju till det tillslut :) Hade askul xD

spetsklänning

Igår hade jag på mig en klänning som jag börjar gilla mer och mer. En vanlig svart klänning med spets. Fungerar perfekt som festklänning med ett par killer-shoes eller till vardag med en kofta över. I torsdags hade jag den med kofta över till skola, för att känna mig lite extra fin :)



Ursäkta vinkeln och hela bilden , men det är ganska svårt att visa att det är spets när det är svart på svart och man själv tar bilden :P Men ni får iaf en aning om hur de ser ut :)

Torsdag

Min dator har alltså verkligen något emot mig. Igår när jag kom hem kunde jag inte använda datorn eftersom den på ett eller annat sätt strejkade. Men jag skriver om gårdagen nu istället :P

Som ni kanske fattade var jag inne i stan med Sandra. Det var riktigt kul och mysigt. Vi gick runt och kollade och självklart kom jag inte hem tomhänt :P haha .
 

Grå lite mindre väska, ett jättesött vitt halsband och stora silverörhängen .


Två par leggings. Ett par med nitar och en med lack/läder grej på sidorna :) Riktigt najs

Som vanligt blev mamma lite småsur att jag handlat ännu mer, men jag kan inte hjälpa det. Det är farligt att gå igenom stan på väg hem från skolan och ha sitt bankkort med sig :o

torsdag

Har precis haft en fysiklektion, EN LEKTION . Nu slutar jag och jag har tvingat med mig Sandra in till stan. Ska på leggingsjakt :) Men först är det den underbara skollunchen som gäller. Höhö, får se om jag kommer hem tomhänt idag, men troligen inte eftersom jag är ganska bra på att köpa grejer. :)

hih

fjärilar i magen och spagetti ben. Åh, denna känsla.

snö snö och ännu mer snö

Seriöst, när ska det sluta komma mer snö? Jag blir snart aggresiv på all snö :O När man trodde allt skulle försvinna, tror ni inte man vaknar upp nästa dag med snö ända upp till armhålorna ? ÄCKLIGT mycket snö ju . Jag vill ha vår och värme och sol .
Ingen annan som vill ha vår? tänk det, allt blir grönt igen, blommor börja komma, solen värmer ens kinder, man går runt och är småkär och bara lycklig. Dagen då man skiter i att ta på sig jackan till skolan för det är för varmt med jacka känns så jefla långt borta nu :/ inte okej.

Förresten , eftersom mina päron håller på med att sluta räka tänkte jag vara snäll och offra något jag med. Därför kommer jag inte äta godis i februari månad (troligen längre) Så.. mata mig inte!