27 september 2010

idag är det måndag. det är grått ute. jag åker om några minuter. vill egentligen inte. hade svårt för att somna igår. smsade fredrik som lyste upp allting. han är verkligen allt jag önskat mig. så söta ord. jag är kär.


nu sitter jag med en handduk på huvudet som en turban. mamma står i duschen. sen ska mamma duscha. sen åker vi. egentligen har jag bråttom men jag vill bara skriva färdigt här. vill säga till alla mina vänner, både gamla och nya och alla att jag verkligen uppskattar er. man kan inte klara sig genom livet, iaf och ha ett lyckligt liv, utan sina vänner. riktiga vänner är det viktigaste. vänner som man anser vara ens familj. jag älskar er.

söndag.

imorgon är det måndag. då åker jag till danmark. blandade känslor angående det. jobbigt. känslosamt. men samtidigt bra. jag packar nu. vad ska jag ha med mig? en vecka. usch. jag hatar att packa. känns som man packar fel eller glömmer. trots att jag alltid lyckas ta med för mycket och onödiga saker så tänker jag ändå att jag kommer glömma. världen går inte under men själva tanken är ett irritationsobjekt.

har försökt få tag på Hanna idag, hennes väska är här. och jag åker imonbitti = hanna utan väska i en vecka.

jag hade roligt i fredags. dock så är jag inte så mycket för festande nuförtiden. är för utmattad. jag vet inte.

en nyhet som ingen annan än Fredrik och Emil vet om är att jag ska lära mig spela bas. dom vill att jag ska spela med dom och sjunga lite. haha. jadu. det återstår bara att se hur det kommer att gå. hade varit grymt roligt om man blev bra på det och om man vågade sjunga. ska nog verkligen försöka denna gången. tror att Fredrik blir glad då. jag kan nästan göra allt för att han ska vara glad. nästan!

fredagen

första bilden är bara sepe och andra bilden består av två crazy tjejer och två posande tjejer :S galen kväll i fredags :) Fick tyvärr ingen bild på Sara Anden

sweet.



Visst är han fin ? :) tog bilden igår när vi var i ullared. han är söt.

utgååång






De mest smickrande bilderna jag kunde finna :)

hey, there's a cat



whoop. busade nyss lite med pjuske, men han ville hellre gosa. jag önskade mina katter var lite mer leksugna istället för att sova och gosa hela tiden. när dom väl är lekfulla vill dom bara vara knas helt själva, man blir utfryst. inte coolt. bilden är den sämsta men jag gillar den

saknar

.

om jag fortsätter såhär tar jag snart sönder tagnentbordet.
fucking distans. fucking äckelsjukdomar. fucking människor som inte kollar i bakspegeln. fucking arbetsbristsverige. fucking hjärna.

fan för detta.

A last goodbye

så ska man inte tänka. men om andra tänker så blir man smittad. på måndag ska jag till danmark igen. träffa farmor. väldigt blandade känslor. jag vill, men ändå inte. jag vågar inte. jag är rädd. rädd att gå sönder och gråta floder hyperventilera svimma mitt framför henne. det vill jag inte. jag vill visa att jag är stark. men sen tänker jag. jag är inte så stark. jag ska inte vara någon jag inte är. jag är rädd. fy va jag är rädd. sist jag träffade henne var hon ledsen, men hon var okej. nu vågar jag inte se henne. se hennes sår. se alla slangarna som håller henne vid liv. vi sa att vi skulle hämta hem henne till sverige till jul så vi kunde fira jul tillsammans. jag har aldrig firat jul med henne. jag ska inte tänka såhär. men tänk om det inte kommer hända? tänk om det är sista gången? jag hatar mig själv för att jag nästan tappat hoppet. jag är arg på vissa som också nästan har gett upp.

jag är rädd

torsdag är en vardag


på en vardag har man vardagsklädsel. Nya leggings på bilden. I got it from my mama. haha, hon gav mig dom eftersom hon inte själv gillar jeansleggings för att de är tajta hela vägen ner till fötterna. thank you

äntligen

äntligen är jag ägare av de byxor jag velat ha ett jävla bra tag nu . perfekta för hösten !

happy happy happy

jag är inte svensk medborgare

Jacob, min bror. du tror du vet, men fy så fel du har :) Jag är inte svensk medborgare för att 1 jag måste gå till danska ambasaden för att skaffa pass och 2 jag fick inte rösta i riksdagen. SÅ DET SÅ ;)

mahaha, förresten är er soffa snyyyygg. såg bilden mamma fått :)

nytt medborgarskap?

Jag är inne och läser på migrationsverket.se för att se vad som krävs för att bli svensk medborgare. jag har insett att jag inte vill leva i ett land där jag inte har en chans för att påveka. jag fick inte rösta i riksdagen. nu vill jag bli svensk på pappret. tror jag. jag vet inte?
vad tycker ni?

true feelings, true words

jag måste säga det. jag är kär. ni visste det redan. men åh va jag är kär. kär i vad jag anser vara den mest underbara pojken som andas in den förorenade gasen som vi kallar för syre. krånglig mening nyss. skitsamma. han är underbar. han är min bästis. jag menar det. bästis. jag kan göra precis vad jag vill, no matter hur konstigt eller knasigt det är, i hans närhet. han är också så ibland. vi fjantar oss. vi leker. ja. leker. roligt och lyckligt är hur jag beskriver tiden med honom. ibland hamnar vi på hans golv och bara ligger där och skrattar typ. utan att riktigt förstå hur vi hamnade där. idag fick jag hans deostick i ansiktet. (okej, det var inte med meningen att han skulle trycka upp den i mitt ansikte, men vi fick oss ett gott skratt. tantvarning på "vi fick oss ett gott skratt"). allt är så underbart med honom. min bästa vän som jag får pussa på. jag älskar honom. jag älskar hans skratt. jag älskar hans sätt att spela xbox på. skriker och hoppar till lite när det kommer ett monster när han spelar dead space. jag älskar att han har lärt mig massa saker. jag älskar hans hår. dra fingrarna igenom det när jag pussar honom. älskar hans mage. den är fin den. hans ansikte är ett sådant ansikte man kan kolla på en hel dag utan att ens tänka tanken på mat eller andra livsnödvändiga saker. jag älskar att han igår tog på sig en rock/kappa och var så snygg att jag knappt kunde stå på mina ben. ni vet när benen blir till spagetti och sen får man adrenalinkick. jag älskar att han är längre än mig. jag älskar hans röst. jag älskar hans sätt att vara. jag älskar att han är en omtänksam människa som inte vill göra någon illa. jag älskar att jag älskar honom.

sunday and the colour is grå

hejhå här är jag. jag tycker det är en tråkig söndag. vädret är grått. har ont i huvudet. har ont i rygg och nacke. lyssnar på triggers med plan three. fryser. vet inte vad jag ska göra. vill kramas.

jag satte upp lite mirrors på min vägg innan. det var krångligt, men nu sitter de där de ska :) tror jag är nöjd. mamma tycker iaf det är snyggt.

dekadansen - promoe just nu.

ni vet den känslan

Ni vet den känslan? känslan av att känna sig snygg. och att alla andra också tycker det. det vill jag känna. jag vill så himla gärna känna det idag. men det kräver att man gör något för det. men har man orket? nej. jag vill så gärna vara snygg, men orkar inte. så jag ser ut som en som nyss hoppat upp ur en soptunna, MEN som har parfym på sig för att dölja lukten. den känslan.

tacos at CH

hellyeah ! nu drar jag snart till CH för att äta underbart god tacos. slå det suckers!

pic's of rikkemy



pic's of Hanna

Okej, nu är det såhär va.. Jag lägger upp bilder på Hanna. 1 för att hon är hur snygg som helst. hon borde fundera på en modellkarriär. och 2 för att någon ska inse att jag faktiskt kan ta bra bilder så någon från ingenstans donderar en systemkamera av de bättre till mig. drömma går ju.





soon. Oh! very soon

Snart släppt det en bildbomb här på denna blogg.ni kan ju tycka det är spännande.jag tycker det.punkt.

update

oj. här har man inte skrivit på några dagar . hmm, vad kan jag berätta för er?

Igår, tisdag hade jag och Fredrik 4 månader. Sa det till Otto och hon blev typ crazy för det gick fort. Jag är lycklig med honom. Jag är lycklig att mina vänner också har fina pojkvänner. På det planet är allt happyhappyhappy.

Kan säga att jag är väldigt ledsen att jag inte har något jobb. har sökt många ställen och sitter och väntar på att telefonen ska ringa. ringer de? nej. antar att ingen vill ha någon som gått naturvetenskap på da Vinci och har bra betyg. f **k you säger jag då :)  ni vet inte vad ni går miste om. biaaatch . Ohejjjåhå nu varvar jag ner.

imon ska jag till stan med hanna. hon har fått lön . avundsjuka kallas min känsla som jag upplever just nu. kärlek åt henne .
på fredag ska jag träffa otto. vi ska snacka. prata. konversera. jag gillar det. lot's of love
lördag var det tjejkväll? eller hur var det? vette fassikanen.

imon ska fredrik jobba. lite avundsjuka på honom med. fredag ska han till hans kära mor. hon är snäll :) gillar hela hans familj :)

Fick förresten nyss reda av en kompis att jag är sexig¨på denna bild. WTF??!? Haha, det är väldigt roligt att höra :)

.

when worlds collide - powerman 5000

hej halmstad

Jag är hemma igen. hemma. halmstad. känns som jag snart ska iväg igen. känner mig stressad. blä. det är söndag. jag ska ta det lilla lugna med Fredrik. jag är i behov av kroppskontakt. ikväll blir det hundra femtio kramar då alltså. :)

Tänker på dig. och dig med. tänker på allt som hänt och som händer. tänker på att det måste vara svårt. är egoistisk och tänker på mig själv. hur ska jag klara det? kommer jag någonsin må bättre? I sure hope so

hejdå halmstad



nu åker jag. om en timme åker jag för att vara lite mer exakt. jag vill inte berätta vart jag ska, men jag kan berätta att jag nog är hemma söndag eller måndag. inte bestämt ännu. jag kommer ha mobil med mig, men jag vill be er alla att endast smsa eller ringa om det är nödfall. Det var inte meningen att jag skulle ha med mobil överhuvudtaget. smsa och berätta att det är nödfall så hör jag av mig. jag kommer nog ha tillgång till dator ibland, men inget är säkert. så ping pong, nu bestämde jag mig för att åka.

hvis du drømmer om at la dig forsvinde

hvis du drømmer om at la dig forsvinde
og bare skride fra din telefon
se hvor en ny gade ender
uden at sige et ord til nogen

acceptera?nej.

My chemical romance - cancer

man lyssnar på texten. man absorberar den och inser att det är sant. att det är hemskt. man vill inte lyssna men kan heller inte sluta. jag valde inte att lyssna på denna låt. den bara dök upp. jag blir påmind om det trots att jag tänker på det dag in och dag ut. kan man inte stänga av tankarna en stund? nej. jag tror inte riktigt att jag accepterar allt som händer. nej. varför du? varför är en fråga som jag ställer i mitt huvud hundra gånger om dagen om inte mer. en enkel fråga. kort. sex bokstäver. det borde inte vara svårt att söka ett svar. jag finner inget. det är orättvist. jag vågar inte prata med dig. jag är rädd för dina ord just nu. önskar jag inte var det.

något konstigt hände





jag åkte till maxi med mamma och köpte en kopp (?) och ELLE och O'boy.
min tanke var:
riktigt chill musik, varm choklad som smeker halsen, riktigt soft klädsel och en tidning att försvinna i ett tag. 

it is a matter of convenience

ny design

jeaop ny design är vad jag har. ni får gärna tycka till om den. jag ville ha en enkel design. jag tror jag är nöjd. jag vill vara lite smått jobbig och be alla som läser att tycka till om den.

Thanks!

semester

Jag behöver en semester. Funderar på att åka till Jacob och Jenny och bo där ett tag. I skillingaryd. det är mini och långt från allt. Tror det blir bra. Det är nära Nässjö, där Otto är och där min bästabolångtifrån-vän bor. Han är sjuk så man borde passa på att besöka honom och vara stöd. Jag vet inte. usch.

Kan allt inte bara vara som innan?

rikkemy

oufgh

en del av mina vänner förstår inte. känner mig hatad. men jag orkar inte bry mig om sånt just nu. jag priorterar det som finns kvar av min familj just nu. försök förstå det. det sista jag behöver nu är vänner som känner hat för mina handlingar eller tankar. tro mig. det är det sista jag behöver. jag skriver inte detta för att ni ska "åh, så synd". jag kommer skriva detta för att jag vill att ni ska veta det, så att ni kan försöka förstå vad som upptar det mesta av min hjärna och min energi.

du är så gott som blind. du bodde med din man som var en hjälte. han jobbade för falk (brandkår/ambulans sånt) och räddade liv. han tog hand om dig. han var så snäll och godhjärtat. ni hade sommarstuga och lägenhet tillsammans. han blev sjuk. lungcancer. han blev sämre, men inte lät han det gå ut över dig eller någon annan. han tog hand som dig som tidigare. jag kan tänka mig att han offrade mycket för dig. han älskade dig. han blev sjukare och sjukare. ni båda flyttade in i en lägenhet som var bevakad av sjuksköterskor dagligen och nära tillgång till det mesta. en dag slutade han andas. han försvann när han var vid din sida. han dog. du var ensam kvar. du sörjde. vi alla sörjde. en enda stor sorg. du åt knappt. vi besökte dig och fick reda på att du inte åt ordentligt. jag undrar verkligen om du hade något i kylskåpet när vi var hos dig. vi åkte och åt på restaurang, du, pappa, mamma och jag, för att vi verkligen ville se att du fick i dig något. vi åkte hem till sverige igen. några dagar senare får pappa ett samtal. du hade blivit påkörd av en bil. du skulle på någon sorts fest eller jubileum och du hade varit och fått håret gjort fint och du hade fina kläder på dig. du skulle bara över parkeringen sen var du framme. men du kom aldrig fram. han backade ut på dig så du ramlade ner, därefter fortsatte han backa. han körde över dig. någon i omgivningen skrek och vifftade med händerna. han körde fram igen. över dig en andra gång. du åkte till sjukhuset. bruten höft. flera krossade revben. ingen hud på armarna. allt var bortskrapat. pappa åkte genast till danmark för att vara vid din sida. han berättade för mig att ditt bandage inte var vitt. det blödde igenom. han berättade att du fick mat genom en slang i näsan. han sa att du hade slangar som satt fast vid halspulsådern för att få all medicin. du var i princip drogad i flera dagar. ingen vettig kontakt. du ska nu leva på ett sjukhus ett bra tag. när du andas kommer du andas in sjukhuslukten.
du är min farmor. du bor långt ifrån mig. jag kan inte vara vid din sida och säga åt dig att du ska kämpa. om inte för dig själv, så för mig. kämpa för min skull. du är starkare än vad du själv anar och starkare än vad vi alla kan ana. Du har två söner. min pappa och min farbror. din ena son bor i ett annat land och din andra son... ja, jag vet inte om han räknas som en son längre. han valde fel väg helt enkelt.


du och jag har känt varandra länge. vi har alltid hållt kontakten via msn och sms. bästa vänner på avstånd kan vi kalla det. jag har träffat dig en gång, och då kändes det som att vi kännt varandra sen vi var små och gick i blöjor. något hände. vi pratade inte lika mycket mer. sen för några dagar sedan såg jag i högra hörnet på skärmen att du skrev till mig. vi konstaterade att det var längesedan vi pratade. jag frågade hur han mådde. han sa att han var okej. jag sa "bara okej?" ett bra tag gick innan jag såg i kanten av msn- rutan att han skrev ett meddelande till mig. ett kort meddelande. "jag har cancer". 

jag gick sönder. hela min kropp splittrades. tårarna rann. sminket försvann. jag kunde inte andas. jag hyperventilerade.

jag vill vara vid din sida och hjälpa dig besegra cancern. du gav mig ett löfte den kvällen. du lovade att du aldrig skulle lämna mig. fan för dig om du inte håller ditt löfte.

Jag nämner inga namn i dessa texter, jag tycker inte det måste komma fram för att ni ska försöka förstå min sits just nu. Jag orkar inte tjafsa. tyck illa om mig om ni vill. ignorera mig om ni vill. gör vad ni vill. så om ni tjaffsar med mig så var beredda på att jag kommer backa undan. min kropp är utmattad. jag har ingen energi. igår sov jag hela natten och hela dagen i princip. jag orkar inte.

on the edge of breaking

Jag vet att man kan ha flyt i livet. alltså att allt bara är perfekt och flyter på. Massa bra saker händer. Det är underbart när man känner att man har flyt. Men alltså, motsatsen.. Den är hemsk.

Jag har inte flyt just nu. No way. Ni anar inte hur mycket som händer, som inte ska hända. Och det tar aldrig slut. En dålig sak efter en annan.

Jag borde väl se på allt som är bra istället. Min pojkvän, mina vänner, min bror och hans flickvän som ska få barn och köpt hus och så. Men usch va det är svårt alltså.

Just nu ser jag bara mörker och jag har svårt att se på saker ljust, hur mycket jag än försöker. Jag önskar verkligen att det snart tar slut. Fler dåliga saker kan väl inte hända. Om en dålig sak till händer så är jag knäckt. Sönder. Trasig. Känner mig redan sönder, men om mer händer nu så vet jag ärligt talat inte vad som händer.

snälla försök förstå att jag har det jobbigt, utan att klaga eller krångla

hey handsome

hihehö



min älskling har fått en ny älskling :O

It's all about you



Jag älskar dig

fotografering