new car smell

orättvisor och avundsjuka

Många tar mycket förgivet. Men tänk på att det är inte alla som har det lika bra. Ta vara på det och var tacksamma.

ny vecka

Jahapp, nu var det måndag igen. Jag gick upp samtidigt som min käre pojkvän (alltså 06.20) och har varit uppe sen dess. kunde hunnit med massa, men valde att bara ta det lugnt. iof börjar jag jobba vid tolv så har tid på mig, men det är unga mödrar på tv och sen greys anatomi så jag bara måste kolla på det ;) Haha

Min helg har varit fantastisk. Jag har spenderat nästan varje minut med Fredrik. I lördags var vi ute och letade efter skor eftersom mina ganska nya är redan sönder (trots att dom var dyra. dyra= bra trodde jag, men ack så fel man kan ha). Sen var det mys som gällde. Söndagen.. Jaadu. Vi kollade på två bilar, en här i Halmstad och en i Falkenberg. Kan ju också bara nämna att vi inte kom hem tomhänta :) Sen på kvällen hände en helt otrolig grej. Många av er vet att jag har lite problem med att våga sjunga. Fredrik har velat höra mig sjunga sen vi började träffas, och igår kväll så sjöng jag. Vi sjöng tillsammans. STORT ÖGONBLICK. Grät efteråt för det var så mycket som bara släppte. Haha, vilken mes jag är.

Jag har det ganska bra nu. förutom smärtor i rygg och bröstkorg, men annars är jag glad :)

pusspuss

wtf!?

fredag

Idag är det fredag och det har varit en bra dag. Först jobb, som var askul, och sen träffade jag Otto och gick en runda på stan. Hur mysigt som helst :) Fick med mig ett par svarta "skinnbyxor" eftersom dom andra gick sönder efter första gången jag hade på mig dom.

Är hemma nu och myser med Fredrik. Jag älskar den killen alltså.

pusspuss

minst sagt

är arg. nej. förbannad.

torsdag

Jag tackar för filmtipsen !

Just nu sitter jag och sminkar mig. har provat allt från nude läppar, rosa och röda. haha, så tjejig att man dör lite. Gör det för att jag inte har annat för mig. En sak som jag har önskat mig i flera år som jag fortfarande önskar mig är en stor ögonskuggepalett. Skimmer. alltså så ska färgerna glittra. ahah, förklarar som om jag pratar med 7 årigar. jag gillar smink.

När Fredrik slutar jobba ska vi cykla till eurostop. eller exakt Game stop. Och vi kommer inte hem utan Battlefield 3!

Nej nu ska jag fortsätta fixa mig.
hörs sen!

onsdag, regn & säng

regnig dag

Onsdag idag. Jag är ledig från jobbet. Har precis diskat hur mycket som helst. Vi är bra på att samla på oss en himla massa disk. Ska fortsätta med att städa och göra rent här i lägenheten. Egentligen skulle jag bara vilja kolla på en bra och mysig film för att det är så mysigt väder. Problemet är dock att jag inte vet vilken film jag ska se :/ stora problem jag har. haha. kommer nog fastna här vid datorn ett tag till och sen får vi se. kommer säkert stress-städa 5 minuter innan Fredrik kommer hem från jobbet för att imponera på honom.

Filmtips?

smärta

Denna smärta som kommer ibland i högra bröstet. eller inte bröstet, utan bakom revbenen. Döda mig, snälla.
Det värsta är att det kommer oftare och oftare nu. Eftersom jag är som jag är så är jag självklart livrädd att det är lungcancer bara för att det är det jag hatar mest i hela världen. Det hade ju varit typiskt. men nu känner jag också att det kan inte vara det. det är säkert bara normal smärta som inte betyder något. och så blåser jag upp det.

Men ska iaf till doktorn idag efter jobbet om det inte blir bättre, eller imorgon. Är ledig då.

Jag och Fredrik ska kolla på bil idag.


DENNA SMÄRTA ALLTSÅ. döda mig.

det värsta

Det var varit snack om vad som man tycker är det värsta som kan hända. hyvla av huden är ju inte så trevligt som Otto sa. Eller brinna upp är heller inte så trevligt eller något annat tortyr. men jag känner nog att cancer är värst. bli uppäten innifrån. uppleva att man blir svagare och svagare. allas blickar man får som skriker "åh, du har cancer och ska snart dö". det är nog det värsta.

har sagt det tusen gånger, men säger det igen.

Jag hatar cancer

drog

fredag

Igår var jag på Gekås med familjen. Kan ju säga att det bara var pensionärer och danskar (dom har lov nu) .

Men jag fick med mig en hel del som behövdes här hemma! :) 
 
Idag ska jag till stan nu snart. Ska bland annat lämna en grej som Gia från jobbet beställde, och sen kolla runt lite i affärer. Vid tre slutar mamma och då ska vi åka och handla mat. Fredrik kommer inte hem förens ikväll för han ska bowla och äta middag med jobbet = ensam My.

Imorgon är det lördag och då får vi finbesök av Jenny och Jason. Tyvärr kommer inte Jacob :/ men han kan ju skita på sig som dissar mig och Fredrik. Sen på kvällen ska det bli middag här hemma och Otto och Emil är bjudna. Det kommer bli najs! :)

Nu ska jag sminka mig och sen stan. ha det bra!

pusspuss

holy crap

trööött



Jag är trött!

Men en sak som är bra är att vi nu har internet hemma :)

nu ska jag kolla på tv och sen somna. hade jag tänkt.

Ser fram emot lördag som en liten gris. ska bli kul och GOTT!

Pusspuss

inte helt på g

Igår var inte en av mina bästa dagar på jobbet. kände mig seg och trött. inte så bra. Hoppas att jag kan maskera min trötthet bättre idag. Jag vill vara pigg och glad!
När jag kom hem från jobbet var jag inte så glad. En kombination av extrem trötthet och ont i kroppen, blandat med irritation eftersom alla påpekar att jag är seg.

mamma och pappa kom och hämta mig och Fredrik och så åkte vi ut till flygstaden och handlade. jag hittade SJU SORTERS KAKOR för 49 kronor. Hur bra är inte det? det var på Ö&B. Sen åkte vi till Maxi. Där hittade jag en annan kokbok som heter Husmanskost. Tänkte att det kunde vara bra att ha en sån så att man kan grunderna liksom.

Idag är det lördag och jag ska jobba. Tror att anledningen till att jag är trött är att jag jobbet nästan 14 dagar i sträck, med endast söndag som vilodag. jag tål ju inte så mycket nu för tiden.

Just det! jag köpte hårfärg igår med! Så jag ska tjata på mamma att hjälpa mig färga. Ska bli skönt att få en jämn och fin färg med lyster och slippa utväxten som mer eller mindre är hemsk nu.

Nu ska jag äta frukost och sen fixa mig för jobbet.

Ha det bra!

pusspuss

jobbelijobb



pusspuss

Fredag,14

Godmorgon! eller snarare God Förmiddag. Har varit vaken sedan sju ungefär. Fredrik är mästare på att snooza och väcka mig :(

Har precis tagit mig en dusch, ska klä på mig, föna håret och sminka mig innan jag börjar 12.

Det är en fin dag idag med. Så härligt!

Nej, nu ska jag klä på mig och ta av mig min turban och fixa mig. Hörs sen!

pusspuss

Fredag,14

Godmorgon! eller snarare God Förmiddag. Har varit vaken sedan sju ungefär. Fredrik är mästare på att snooza och väcka mig :(

Har precis tagit mig en dusch, ska klä på mig, föna håret och sminka mig innan jag börjar 12.

Det är en fin dag idag med. Så härligt!

Nej, nu ska jag klä på mig och ta av mig min turban och fixa mig. Hörs sen!

pusspuss

hypotyreos

Ni som känner mig vet ju hur jag varit på sistonde. Seg och trött och inte riktigt haft viljan att göra i princip någonting. Det har pågått en lång tid och tillslut blev allt så illa att jag inte orkade någonting. Det var då jag gick till doktorn. Min första diagnos var en djup depression och min läkare ville sjukskriva mig från och med den dagen. Inte det roligaste. Men samma dag tog hon blodprov för att kolla så att det inte var något med sköldkörteln. Sköldkörteln, som sitter på halsens framsida, producerar hormoner som påverkar nästan alla kroppens funktioner och styr ämnesomsättningen. Om sköldkörteln tillverkar för lite hormoner kan man få hypotyreos. Då får man låg ämnesomsättning och kroppen går på lågvarv. Symtomen man får är trötthet och att man är orkeslös, depression, koncentrationssvårigheter, viktökning, minnessvårigheter och ont i kroppen. Tur att min läkare kollade det för det var just detta som jag levde med. och det blev bara värre och värre. På jobbet märkte dom att jag var seg och glömde saker hela tiden. Och ja, jag är ju inte smal.

Sköldkörteln tillverkar tyroxin, T4 som styr ämnesomsättningen och hypofysen producerar ett hormon som heter TSH, och det hormonet styr sköldkörteln.

Normala värden av dessa två hormon är

T4   minns inte helt, men mellan 9-22 kanske
TSH 0,4-4,0

mina värden

T4     4
TSH   mer än 99,99

Vilket innebär att jag i princip inte har en sköldkörtel. eller att den iaf är helt sönder. Min läkare hade aldrig tidigare sett såna värden.

Hon förklarade vad det innebär och att jag ska ta medicin livet ut. Just nu har jag en svag dos, i och med att man inte kan köra fullt ut från början. kroppen måste vänja sig lite. bebissteg typ. men jag känner redan skillnad. har bl.a. gått ner 2 kilo på kort tid utan att röra ett finger typ. är piggare och gladare. på jobbet ser dom enorm skillnad.

Så jag är faktiskt glad att jag har en sjukdom. en liten sjukdom. 

har ni frågor, så är det bara att fråga på!

pusspuss

kolla vad jag hittade







jag älskar dig. jag saknar dig.

nybakat

Nu luktar hela lägenheten av nybakade bullar och jag har smakat en. inte lika goda som mammas, men nästan ;) hoppas Fredrik blir glad när han kommer hem från jobbet.

nu sitter jag och kollar på sol, fest och oroliga föräldrar. blir så himla festsugen av det programmet. dock blir jag irriterad på Anthons kompis. Blä. Men men.

imorgon är det fredag vilken innebär helg för vissa, men inte mig. jobbar på lördag med. MEN, imorgon är det min och Fredriks månadsdag. Ett år och fem månader. Inte en stor månadsdag, men det känns ändå speciellt för det är på en fredag. Jag älskar honom. Så otroligt mycket.

Hoppas det blir lika fint väder imorgon som det var idag. Var kallt dock, men var glad för solen sken.

känner att allt känns ljusare nu. Jag är piggare och gladare. plus att jag börjat gå ner i vikt utan att riktigt göra något. Och jag har medicinen att tacka. Allt kommer bli så himla bra nu känner jag. Jag ska bara uttrota all cancer som finns i världen, sen kan jag vara lugn och glad.

bjuder på lite bilder bara för att jag sällan släpper bildbomber.





Tack och hej!

Pusspuss

baka bullar

Har precis kommit hem från jobbet typ. Kom hem till en lägenhet som liknar jag vet inte vad. stökigt och massa ren tvätt som ser tråkigt ut. och vi ska inte ens börja prata om disken som Fredrik så snällt lämnade åt mig fastän jag sa åt honom. blä.



Ska städa lite, och sen hade jag tänkt mig att jag skulle baka! :D


Pusspuss sålänge!

pussen!

Nu har jag och Fredrik varit i stan och hämtat frallor, och även ätit dom. gott!

Har fixat mig inför jobbet och sitter nu och lyssnar på musik medans Fredrik kollar blocket efter bil.



myspys


Börjar jobbet 12 så kanske borde gå från datorn.



pusspuss

Godmorgon!

Idag har jag sovit länge! Sov till 9 och blev väckt av solen. Ganska härligt att vakna av solen med sin pojkvän vid sin sida. Det är en fin dag, Kollar ut genom fönstret och ser faktiskt inga moln! Dock så gissar jag att det är riktigt rumpigt kallt. 

Jag skrev nyss massa, men det försvann :( Jag skrev att vi inte har bröd hemma, endast knäckebröd. Knäckebröd i all ära, men det låter mer lockande att snabbt slänga på sig kläder och gå ner till regnbågen och köpa frallor eller ett bröd. mums. får se om jag orkar.

Nu på förmiddagen kommer kanske pappa och sätter upp gardinstången. har inte satt upp den då vi inte haft tillgång till borrmaskin och sånt. 

Nästa vecka har jag många lediga dagar och på en av dom ska jag till Ullared. Där ska jag handla hem massa nödvändigheter som toapapper och sånt. men måste också införskaffa mig en kökslampa till taket. jag står och lagar mat med endast den lampan som är över diskhon, och köket är ganska stort så det är ganska mörkt. 


Nu ska jag klä på mig och fixa mig, vi hörs kanske senare! 

pusspuss 

2011-10-12

Dagens datum.

Kollade på det. Räknade lite. Det är 6 månader sedan Fredrik fyllde år. Alltså är det också 6 månader sedan Dindar gick bort.

Han var född 3 december 1990. 20 år gammal. Det är fan inte rätt.
Hans blogg finns kvar. Om ni vill läsa den för att få en liten aning om vad som pågick så är de : dindarsuleiman.blogg.se  läs från första inlägg och framåt. Finns inte så många eftersom det gick så himla fort alltihopa.

Gå in på ungcancer.se eller cancerfonden.se om ni vill stödja cancerforsknigen och göra livet för cancerdrabbade och anhöriga lite lättare.

fan ta cancer

Inredning

Hejhallå.
Tisdag idag. nej, onsdag är det ju! usch, förvirrande att vara ledig på en måndag. hela veckan försvinner då känns det som. Idag har jag jobbat. 12-17 som vanligt. helt okej dag på jobbet. fick samma fika som igår, cupcakes! Det ni! Igår kom JohannaBakar med cupcakes till oss för att stödja bröstcancerfonden. Rosa små söta cupcakes med världens godaste frosting på. inte helt fel ju.
Imorse gick jag och Fredrik upp tidigt. Tvätt-tid! Fick tvättat ganska mycket, men fick inte tvättat allt eftersom vi har en tendens att vänta med tvätthögen tills korgen är full eller våra garderober är tomma. haha. som tur var fick vi en tid igår. 8-11. skönt att komma upp tidigt och få saker gjort innan jobbet.
Nu när jag kom hem luktade hela lägenheten nytvättat (nästan bättre än yankee candle- clean cotton ;) ) Så ikväll behövs inga lyxdoftljus, inte! Dock är jag sugen på att tända upp Black Cherry som jag fick med mig hem från jobbet igår. Fick hem lite värmeljus och tände ett igår. FY FARAO VA GOD DEN VAR. Ska dock inte tända upp för mycket, för att jag tycker nog inte om den doften om det är för mycket. men lite sådär. ett värmeljus här, ett värmeljus där och pang! Lägenheten luktar ljuvligt. men ikväll är det nytvättat, den äkta varan ;)

En sak som jag satt och tänkte på är inredning. (konstigt..) Haha, nä men jag tänker typ på min lägenhet (skriver min, fastän det är Fredriks också). Här är det mycket svart och vitt. Kontraster liksom. Sen har vi ju fondväggen med New York som är svartvit. Så som vi har det trivs jag med just nu. I livet som jag lever just nu. I farten och inte riktigt lever efter några regler. Men sen tänker jag att när man flyttar till hus, kommer man inreda lite mer romantiskt? Lite mer bonnromantik typ? För sån stil är hur mysig som helst, men inget som jag skulle vilja ha just nu. eller, ibland måste jag hindra mig själv från att köpa något som är sådör sött och romantiskt till lägenheten, men igentligen tror jag inte att jag vill ha den ändå. Vill ha den för att den är fin och söt och ger en känsla av mys och trygghet, men skulle nog inte trivas med den. Jag vet inte ens vad jag pratar om just nu. jag bara tänker att jag älskar både när det är lite stelt och stilrent, samtidigt som jag ser mig själv med lite mer romantiska saker. äsch, nu får jag lägga av.

Funderar på att ta bilder på lägenheten och lägga upp. Visa hur jag bor, så ni får se min inrednings stil. (Som tur är har jag och Fredrik nästan samma smak) Är det något som ni skulle vara intresserade av?

Ge gärna synpunkter om vad ni vill läsa mer av i denna blogg :)

pusspuss

ni har inte glömt mig va?



Här är jag. Rund som en boll i ansiktet och trött efter jobbet. Men så är det!

Är ensam hemma nu. Fredrik jobbar kväll denna veckan så jag tror jag ska ta och diska och städa så det är fint när han kommer hem sen ikväll. Måste också laga mat. Är sällan hungrig nuförtiden. antar att det är medicinen. har förresten gått ner 2 kilo. och det bästa är att jag inte har gjort något för att gå ner det. TACK GUD ATT DET ÄR EN SJUKDOM SOM HAR GJORT MIG TJOCK OCH INTE MIG SJÄLV. bara det att gå ner 2 kg utan att ändra något säger ju sig själv.

Jag känner att det kommer bli bra nu. Kommer vara piggare, gladare och framförallt SMALARE!

Jag är på rätt väg.

BAAAAM!

nu blir det mat. något med couscous. det är jag sugen på!

Vi hörs snart igen!

pusspuss

beautiful people

har inte skrivit här på ett tag. har nästan glömt hur man gör. okej, kanske inte. men nästan.

idag är det måndag. vi får internet här idag, har inte ännu tror jag, fredrik spelar xbox och är helt inne i det. och eftersom jag inte förstår mig på just detta så är jag inne på hans mobil internet.

det har hänt mycket på senaste. medicin, kattungar, inte kattungar, hannas tillfälliga flytt till san f*cking fransisco! ( hur najjs??) och massa massa mer.

En sak som är säker är att jag längtar till Otto kommer till Halmstad och stannar ett bra tag. det ska bli najs.

En annan sak som är säker är att jag saknar er! och Hanna, bäst för dig att du har det GRYMT NAJS på andra sidan jorden just nu.

älskar er.