Tänk er känslan av att ha en svullen hal...

Tänk er känslan av att ha en svullen hals hela tiden. Och varje gång man sväljer så är det som att en bomb exploderar i halsen. Min hals är paj och min kropp känns som en 67 årings kropp efter ett maraton lopp. Inte okej ..

Ligger just nu i sängen med en katt på m...

Ligger just nu i sängen med en katt på magen. Skriver på mobilen. Jag har så fett ont i halsen att jag skulle kunna dö här och nu typ. Nä men jag undrar verkligen om jag ska gå till skolan imon för en fysiklektion. Men vi får se hur jag mår imorgon typ. Nu ska jag kolla tv och fortsätta Smsa :p är fan beroende :/ godnatt folket !

dags för en förändring

Det är dags för en förändring här på bloggen . Jag ska fixa en ny header , ny bild och lite sånt. Men för att jag ska kunna göra det behöver jag hjälp. Jag behöver någon fotokunnig, som även är bra på att styla och som gillar sånt.

Så har ni kamera, och gillar att fota och så. Snälla hör av er! Jag ber på mina bara knän . Haha, jag kan bjuda på fika för den som gör det ;)

Hej hallå . Jag tänkte bara testa att mobi...

Hej hallå . Jag tänkte bara testa att mobilbloggsi för skojj skull :) ska bara se om det funkar typ. Funkar det?

Måndag

Just nu är jag så nere, men skitsamma. Allt är skit. Okej , inte allt. Men det känns som allt. Men skitsamma. Jag är inte glad

Har precis slutat skolan, så nu kollar jag allt. har gått en hel dag i skolan utan att ha kollat mobil eller facebook eller något annat. känner mig faktiskt duktig. :) försov mig imorse, Sandra ringde och väckte mig halv 9 :P haha, så missade första lektionen. Är bra på att stänga av väckarklockan istället för att trycka på snooze. Men men , nu ska jag dra in till stan en stund med Sandra :) Ha det bra sålänge

just nu

ligger Pivo, den söta lilla bollen och är hur söt som helst :P haha, hon är inte normal



hon ligger på rena kläder i en tvättkorg och har tassarna så. Jag looovar, tio fingrar upp till gud, att hon låg så när jag kom . Helt underbart konstigt att det blir sött. Tassarna i kors med liksom xD


Ja ja. kom på att jag har en del att plugga, så ska väl sätta igång med det nu typ. önska mig lycka till för jag pallar verkligen inte xD

gårdagens äventyr

Hmm, var ska jag börja? Från början va? Okej.


Kommer inte ihåg hur dagen började faktiskt. Eller mjo, var ute och handlade med Jacob och mamma . Konstigt nog lyssnade vi på maskinen i bilen på hög volym och mamma tyckte typ det var okej :S (?) Sen åkte vi in till stan, Hanna Morris, där vi skulle få hämta min klänning som var typ vääldigt tidig tycker jag. Trodde den skulle komma senare, men men . jag är ju inte den som klagar. Nu hänger klänningen här hemma och jag glor på den hela tiden typ :) den är fiin och bäst av allt: den är min :)

när jag kom hem ringde Hanna och hon kom över och kollade klänningen och sen gick vi ut med Wilma :) Världens sötaste och underbaraste hund typ. Härlig känsla att gå ut i solen med en biffig hund som kan slå ihjäl någon bara man pekar typ xD Najs majs.
Efter det gick vi hem till mig och åt oss mätta på kyckling, ris och jordnötssås. FY FARAO SÅ GOTT. Mums mums mums . 

sen var vi mätta som bollar och gick upp till rummet och chillade/dansade/fixade oss. Ringde Robin och Baggen för att få dom att åka hit. men tro ni dom är spontana? NEJ. mer spontanitet åt folket! Efter krångel och att hanna sagt hejdå typ 15 gånger var vi på g igen. Vi stack in till stan och var snygga som få. Mjau. Satte oss på the corner och tog en cider bland lite random människor. inte så mycket folk just då , men helt plötsligt släppte någon en folkbomb och sen var det trångt och fullt. Najs. Träffade Andreas och Henke från oskarström och var med dem typ länge. Kul att dansa och snacka och massa sånt. stack ett tag till tre hjärtan och bara var lyckliga och dansade och sjöng till svenska klassiker typ. Fett najs stämning där. Hmm, därefter blev det corner igen. var där ett tag, men gick sedan för att möta upp Jonas och hans klasskompis. Dessa människor, översociala och roliga människor :) bort till corner igen och sitta där lite. När de sedan stängde skulle jonas köpa snus så vi gick till citykebab. Där hände det lite grejer om man säger så.

Medan Jonas köpte snus satte jag och dem andra oss vid fönstret och väntade. Bakom mig satt det två killar som satt och åt kebab som vanliga människor. Helt plötsligt kommer det in en kille som för för sig att en av dessa killar ska ha stryk, så han smäller till honom rakt på näsan. blod och kebab på golv och vägg och deras kläder och en bruten näsa och lite smått svimfärdig stackars kille stod sedan utanför och pratade med polisen. Polisen frågade om vittnen och massa sånt. Någon ringde ambulans och det tog ovanligt lång tid till den kom. Så där stod vi ett bra tag och snackade och hjälpte.

När det var färdigt insåg vi att vi inte var trötta och inte ville riktigt hem så vi gick hem till mig för att sitta och snacka typ. Vi gick hem och där satt vi, i min soffa.. från 4 till halv 8 på morgonen och snackade. Sen lekte hanna snigel på golvet och sen gick vi och la oss.

DET VAR MIN KVÄLL :) Vad gjorde ni?

aawie

ibland undrar man ju om man har vett i skallen med tanke på att man lägger upp såna bidler som jag gjorde igår:P ser ju inte så jätteklok ut :P Men men .

Gårdagen var mycket lyckad! Kallt, lite polis, blod, bruten näsa och ambulans, men lyckad ändå! Maahaha, om jag nu är riktigt taskig så väntar jag med att säga vad som hände. Vilket jag gör ! :D Mahaha, ni får läsa om denna kväll senare idag :) Så elak är jag.

Kan bjuda på lite random bilder eftersom jag la nyss över några från mobilen.


Ignorera att bilden är suddig och att jag inte är så jättefin, men kolla in tiaran!! Köpte den igår på Hanna morris till balen. GRYMT FIN! Den är ju helt..... glittrig 0.o

Bild från igår. Tagen på the corners toalett och den är suddig för vi var lite glada :)


Denna bild är tagen 07.30 i morse. Precis innan vi gick och la oss . Hanna ligger fortfarande i min säng och sover, (Fattar ni att den tjejen tar mycket plats när hon sover eller? Väntade nån halvtimme till mamma och pappa gått upp sen gick jag till deras säng och sov med katterna istället. Myyycket mer plats!) Funderar på att gå och väcka henne så att hon inte sover hela dagen :P

Solen skiner idag och det är nog liiite varmt så om jag hittar ett ställe där det är vindstilla ska jag ut och se om jag kan fånga lite sol på min kropp :) HOPPAS HOPPAS HOPPAS :D


BUS



Bus är ju kul

bus i matsalen

Hur underbart är det inte när allt bara är bra ? Idag har jag bara skrattat hela dagen . Matsalen.  alltså, wooow. Man äter ju inte normalt när man äter med Hanna och Ottosson. Tävling om vem som kan äta en macka snabbast .. haha, alltså. Hoppas ingen såg oss när vi fulade oss :P Sjukt kul :D


Mahaha

skolaaa

nu sitter jag i skolan och har allmänt tråkigt. Sandra och Erika håller mig sällskap och tillsammas är vi tre pluttar som ser jävligt dryga ut. Haha, sovit dåligt inatt med, man kan ju undra varför !? :O Mahahihih. Helgen har jag en känsla av att den kommer bli bra :) riktigt bra.. även nästa helg med. grymt bra. Haha, men men . nu sitter jag och kollar på några ungar som typ dansar och håller på med cheerleading på skolan brevid . Varför är det så kul att kolla på andra människor som inte vet att man kollar ? :O Hahahihi


Tänkte också bara påpeka att skuldkänslor och ångest är de värsta känslorna som finns och att jag är orolig hela tiden. Kommer det bli bra igen? Vad händer om det inte blir bra? VAD SKA JAG GÖRA? Jag känner mig hjälplös ..

fysik b, stan och sova

Ja, så kan man nog beskriva dagen ja.

Vaknade 8 av ett sms . ATT JAG ALDRIG LÄR MIG ATT SÄTTA MOBILEN PÅ LJUDLÖS. Sen kunde jag inte somna om så jag gick ut en runda, och det var KALLT. Sen hade jag fysik lektion och då fick jag reda på resultatet på fysik b nationella prov. den gick bra :] Mihhihi . Sen gick jag in till stan med Sara och kollade på hennes studentklänning. Sjukt söt på henne! när jag kom hem somnade jag typ direkt. Var trött som attan ! :P nu sitter jag här och hatar franskan. JAG HATAR FRANSKA .



Bild jag tog när jag hade vaknat ur min milda koma :P lagom snygg ställning xD

idiot?

Snälla, bara kalla min idiot istället. Jag är sjukt trött på detta. Har levt med detta ett tag nu, men snälla. Bara säg det till mig istället för att behandla mig såhär. Jag har en åsikt om saker och ting. Jag har vettiga åsikter till och med. Om man bara tog tid att lyssna så skulle man fatta.

Mitt beteende är inte normalt just nu. Och folk tror så mycket. Drar egna slutsatser. Men fråga vad som är fel istället för att dra egna slutsatser. Jag kanske inte svarar, Då får man leva med det svaret. Jag kanske svarar, och då får man respektera mitt svar.

Är det svårt att visa respekt. måste man alltid motivera varför man svarar ja eller varför man svarar nej. Kan man inte bara acceptera ett svar?


Detta är inte riktat mot någon speciell, det är bara tankar som kommer ibland när man tänker på dagens samhälle. Dagens samhälle är så konstigt. Det är något som jag inte förstår mig på. Det förvirrar mig

bradagen

Idag är en bra dag. Tog följe med Hanna till skolan, där vi hade franska. Haha, åh älskade franska . Alltid lika roligt. Sen var det fysik som stod på schemat. det var .. fysik .
Efter fysiken åkte jag och Sandra in till stan. Alltså, åka bil med vänner + hög och BRA musik är underbart ! Därefter satt jag kvar på skolan och skrev på ett biologiarbete. Vilket jag ska fortsätta med nu eftersom det är deadline imorgon. Ingen stress här inte! NEJ NEJ . Hah, nä , men nu måste jag verkligen plugga.

Kolla vad jag hittade längs vår husvägg ! :D HEJ VÅREN!

HEEEY



Ibland är det bara tummarna upp. Punkt slut.

Nee, men är typ glad att jag bara har en sak kvar att göra denna vecka, och det är ett biologiarbete om en valfri sjukdom. Och jag har börjat lite smått, så nu rullar det på. Är på bra humör nu. Det borde ni också vara. Varesig om det gäller jobbintervju, PAA som går frammåt, kilon som ramlar av, eller vad som helst. Bara stanna upp och gör tummarna upp. Fastän allt annat kanske är skit, så finns det alltid något man kan göra tummarna upp för. GÖR DET .
tummarna upp för god mat?
tummarna upp för solen?
tummarna upp för vänner?
VAD SOM HELST

mitt hyllningstal

Okej, det var väldigt jobbigt att hålla tal idag. Det var det. Men det känns ändå skönt att ha fått uttrycka mig lite. Allt bara hände, och jag kände att jag inte fått prata om det. Talet kanske inte är något speciellt för er, när ni läser det. Men för mig är det mycket. Ni kanske inte tycker talet är bra, ni kanske inte ens förstår hur jag kan böla för ni kanske inte får samma känsla som jag får. 

Hon har alltid funnits i mitt liv. Hon var där när jag föddes. När vi bodde i lägenhet i Andersberg så bodde var hon alltid i samma trapphus… på samma våning… bakom dörren mittemot vår. Hon var min barnvakt ibland… hon hämtade mig från dagis… tog med mig på utflykter och bara fanns i min närhet. När jag gick till hennes ytterdörr, drog i brevsprickan och skrek ”bödaböd med ost” så var hon alltid beredd och gav mig det jag ville ha.

Aina förstod mig… Jag tror ingen annan skulle förstå att det var smörgåsrån med ost som jag ville ha. Men hon gjorde det… Hon förstod mig… Inte bara när jag var liten, även när jag var lite äldre. Om det hade hänt något eller om jag var lite ledsen, gick jag till dig. Det var så skönt. Jag behövde inte säga någonting, bara vara tyst i din närhet var bra nog. Du behövde inte veta vad som var fel för att få mig glad. Du lyckades ändå alltid skrapa fram ett leende på mina läppar.

Nu, idag, är jag 18 år och tar snart studenten. Jag har kommit en bit i mitt liv. Jag har förändrats sedan sist. Jag har bra betyg och jag lever ett bra liv. Och anledningen till att jag kommit så långt som jag har, tror jag, är på grund av dig. Hade du inte varit mitt stöd… min tröst… min säkerhet hade jag kanske inte kommit så långt… så lätt. Jag önskar att du kunde se mig nu… Se min framgång… bara se mig.

Du sa alltid massa kloka saker till mig, tips på hur man ska leva och vara. Du sa alltid att man ska vara ärlig, hjälpsam, snäll, positiv. Men framför allt så sa du något till mig som jag har haft lite svårt att leva efter, men som jag vet är rätt. Du sa: ”Du ska göra saker för andras skull, men du får inte glömma göra saker för dig själv. Du ska leva livet för dig själv.”

…Men nu i efterhand när jag tänker tillbaka på tiden med dig, så går det upp för mig att du inte levde efter dina egna ord. Du levde inte livet för dig själv, du levde livet för andra. Du gjorde allt för mig och satte mig före dig själv. Jag vet inte om du någon gång fick reda på hur mycket jag tyckte om dig. Men du var mitt första ord. Bara det att du var mitt första ord säger ganska så mycket om hur mycket jag tycker om dig. Du var min favorit.

Jag förväntar mig inte att ni ska förstå, för ni har kanske inte haft turen att ha en sådan bra person som Aina i era liv, eller så kanske ni har det, men aldrig upplevt att förlora någon som står er så nära som hon gjorde. Vad jag vill, är att ni alla tar vara på alla ögonblick ni har med era närmsta. Man vet aldrig när de försvinner så som Aina plötsligt försvann från mig.

Aina, du var, är och kommer alltid vara min ängel.

Okej , så . Där är det. Mitt hyllningstal till Aina. Jag vill även be er att lyssna på dessa låtar jag skriver upp här nedan för det är Ainas låtar. Dom spelades även på hennes begravning.

Amazing grace
God bless the child - B. Holiday
What a wonderful world - Louis Armstrong
Air - J.S Bach

Rest in peace <3

Nu har jag gjort det

Nu har jag precis hållt mitt tal. Kul att jag bröt ihop framför alla. Skriver mer sen, känner inte för att skriva om talet och det nu. Det är pinsamt och jobbigt. 

Nu ska jag snart ner till Gunilla och söka in till Högskolan. Spännande! 
Sen ska jag in till stan med Sara Y i det fina vädret. Mysigt! 

Ha det bra sålänge !  

TILL ER MINA ÄLSKLINGAR

JAG BJUDER PÅ DENNA BARA FÖR ATT VISA MIN KÄRLEK. MUMS, PUSSA MIN RUSSINHAKA. Mmmm, i know you want to..

 

(förlåt...jag är uttråkad)

back to school



Kände att jag behövde ha på mig min ljusa jacka för att komma i stämning för skola igen. Så med leggings med "läder" på sidorna, ett svart linne, smycken och jacka begav jag mig äckligt tidigt till skolan.

Skolan var ju .. skola. Varken askul, eller dödstråkigt. Fick först dåliga nyheter på historian. måste bara säga att det är fucking omöjligt att få bra betyg. Hur bra man än skriver, hur bra man än presterar, man än försöker, så får man alltid g-. G-!! förlåt om detta låter väldigt strytsamt och så. MEN SERIÖST. Jag ? G- i historia? Det finns ju bara inte. Jag var gryyym på historia innan. RUMPA.  Men iaf, sen blev jag gladare när vi fick tillbaka våra romananalyser. Inga fel, det var perfekt. Och vad mer kan man önska sig när man förhoppningsvis ska plugga litteraturvetenskap. UNDERBART.

Efter skolan gick jag och köpte 3 new books i en second hand affär. Hur bra som helt att köpa begagnade böcker. Har man tur har folk läst boken en gång, så boken är så gott som ny. 3 books för endast 30 pix!


En oväntad semester av Marian Keyes (asgrym författarinna), De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem, och A bad brides tale (bok på engelska, gillar engelska romaner)

Nu ska jag ner och äta god mat . Ha det bra sålänge!

Smarto

ÅÅÅHÅHÅhA jag är så smart. Satte mig vid datorn för att kolla olika grejer. Facebook, mejl, blogg, allt. Vad gör jag ? Kollar på ALLAS bloggar, förrutom min egna och går från datorn. Så jävla dåligt :P

idag vaknade jag äckligt sent. Men tror det behövdes lite extra sömn faktiskt. Iaf, slängde på mig en stor kofta och satte mig ute i solen. Det var grymt skönt att få njuta av solen för första gången iår typ. Sitta och njuta bara. Men det varade inte länge eftersom det började blåsa liteo ch jag inte kunde hitta något ställe som var vindstilla. Jag gick in igen och mamma höll på att göra våfflor :) Så var ju illa tvungen att smaka ;)

Sen åkte vi och handlade och nu sitter jag här. Ska plugga lite, har ju trots allt inte lov mer. Imon börjar skolan, lagom kul ..  Men men , sånt är livet.

Alla som kan, NJUT AV SOLEN ! :D

gårdagen

Åhh, jag är så .. matt . Var ute igår, det var skoj, lite vingligt, men fett skoj.

Eller nee, jag är inte alls sugen på att skriva här. Jag lägger upp bilder, så får ni tolka resten själv. Jag går in i en igloo nu.



EJ ATT TOLKAS FEL

new stuff

Haha, hatar mina fötter på denna bild :O Och kul att mina strumpor ligger 10 cm från dom. varför gör dom det !? :S IAF, ignorera mina fötter.


Okej , mer än så visar jag inte av min bikini. Men ni fattar. den är ROSA :D

 

fredags-shopping

Hallojsan ! :) Hoppas alla är pigga och glada, för det är jag för tillfället.




Idag har jag vaknat, ringt och tvingat Layla upp ur sängen (vilket inte var det snällaste eftersom hon va på Shan Atci igår) och snackat om ikväll. Ikväll ska vi ut och ha KUL ! :D Men det var lite problem och så eftersom min cykel är i tusen bitar just nu, men det löste sig. Tar buss och sen får följe :) Jag säger bara: OM NI INTE FÖLJER MIG HEM SÅ SLÅR JAG SÖNDER ER OCH RIVER SÖNDER ERA KLÄDER :] Men känn ingen press eller så.. 
Därefter åt jag en nyttig frukost, bestående av hemmabakade nyttiga bullar med juice. Alltså, måste bara säga att om man vaknar och är törstig finns det inget bättre än kall juice! Ligger högt på njutningsfaktorn! :) Vid 12-tiden gick jag och mamma in till stan för att kolla efter kläder till henne. Visst hittade vi kläder till henne, men självklart var jag i farten som vanligt. Mamma hittade två tunikor som jag tvingade henne att köpa och två linnen. Själv köpte jag jeans och bikiniöverdel. (Jag hittade en bikini som jag inte fick hängpattar i!!! DET ÄR HELT OTROLIGT. Jag var tvungen att köpa den, så jaa. Nu har jag en bra bikini som jag får sola i nu innan balen utan att få fula ränder)

Tänkte också bara visa er vad jag fick se när jag kom hem.


Min katt ligger alltså... på en kudde som ramlat ner från sängen som om hon vore en kunglighet. Lite gulligt är det allt! :)

Nu ska jag gå till duschen och sen ska jag börja experimentera med mitt hår så det blir snyggt till ikväll. Frågan är bara vad man ska ha på sig :S Jaja, duschen kallar..

Det kanske kommer upp bilder på jeans och bikini sen. Om jag hinner och orkar :)

hjälp med header

Jag är sugen på att ha en ny header. Och jag behöver hjälp. Någon som är bra på sånt som kan tänka sig ställa upp, eller någon som kan komma med bra idéer på hur den kan se ut och vad för sorts bilder jag kan ha?

Jag behöver hjälp !

klaga klaga klaga

Nu måste jag bara klaga lite.

Jag vill ha pengar.
Jag vill ha nya grejer.
Jag vill vara smal och fit.
Jag vill göra något med mitt hår!!!!!
Jag vill ha en tatuering.
Jag vill ha en piersing.


Haha, jag vill ha! :D Fan va jag klagar.

8 april 2010

Idag är en grå dag. Solen skiner lite men det är en grå dag. Jag är trött, förvirrad och börjar bli sjuk. Inte okej med tanke på att jag ska ut på fredag och till b&b på lördag.

Det är en grå dag.

Men mamma är nere och bakar, skulle egentligen hjälpa till , men det blev inte så. Så nu ska jag ner och hjälpa smaka och säga om det blev bra :) Det orkar jag :)

Idag blir det nog bara sängen för min del, om inget annat händer, då kan ni ju plingelinga.




Kolla, inget kebab här inte. Lägg också märke till att det inte är stökigt i bakgrunden på denna bild. Städat rum :] 

Om det är en outfit som jag verkligen trivs i och älskar så är det den :) Tycker om färgerna, stilen, att det är sjukt bekvämt. Ja, en favorit helt enkelt.

sooool

Vaknade vid 10 idag och insåg att , Joo solen skiner idag ! Hur härlig känsla är inte det !? Just nu sitter jag i bara handdukar, men ska strax klä på mig och hitta ett par brillor och sätta mig ute i solen och njuta av en nyttig frukost vilket jag börjat med nu efter påsk. Vakna tidigt, äta nyttig frukost och allmänt bara vara nyttig och glad :) Varför inte liksom.

Iaf, kom på att jag inte hade tagit en bild på mig och Otto från i torsdags , men sen kom jag på att jag visst tog på oss två, fast med hennes iphone istället. Så fick henne mejla de så nu har jag de :D Maahah :)

Synd att Otto är lite mer suddig än mig. Men what the hell. Man ser att det är vi :)

 

Nu var det kläder, sen frukost och sol som gäller. :) Wiihoo

 

(Ska kanske på äventyr med, nås på mobilen)

katt



Jo, jag älskar mina katter :)

jag ska äta tacos, det ska inte ni. SUCKERS!

Tisdag. Grått väder. Stor halsduk. Tjocka strumpor. Dags för lite mys ? OHJA!

Var typ nyss ute och handlade mat till ikväll och eftersom jag är som jag är kom kameran fram lite då och då . Alltså, jag måste säga att jag älskar att ta foto på typ random saker. Det är najs.



Ikväll ska jag laga tacos och sen ska jag nog bara dega antingen framför datorn eller framför tvn. men det beror helt på vem som är inne på msn :) Mihih .



Ropa "hej!" och räck upp handen om ni gillar hemmamys

måndags mys

Skulle kolla på film med mamma och pappa innan, men när jag satt mig i soffan och såg va det var för film så gick jag därifrån igen. Inte de jag var sugen på idag alltså. Inga krigsfilmer här inte! Gick till rummet istället och hittade en stor svart fläck i sängen .


Men sen var jag smart och tände lampan och upptäckte att det var en kanelbulle vid namn Pivo :)


Sen kollade man runt lite till och hittade en till kanelbulle. Denna gången var det Pjuske.


Alltså, alla myser idag. Mys-måndag typ :) Det gillar vi !

måndags gråa timmar

tänkte börja med att berätta vad jag gjorde igår.

Det blev som jag trodde, jag stannade hemma, duschade, städade och hade en allmän tahandommigsjälv- dag :) Mitt hår luktar gott :]

Sen på kvällen satt jag och kollade på bilder, och det var lite smått jobbigt faktiskt. Minnen och sånt ni vet.

men men , nu ska jag ner och kollapå film med mamma och pappa och sen kanske jag ska ut på äventyr, vi får se :) Måste bara säga MYSVÄDER ! :D


Outfiten igår. gråa strumpbyxor, svart linne, jeansskjorta och nitarmband


Fixade naglar :)

Foton över hela sängen. (Lägg märke till att jag inte har grått täcke längre. Eftersom det är vår har jag bytat till lite mer färger. Just nu, grönt med massa blommor! IKEA IS THAA BOMB!)

äventyr

Idag satte jag mig i en bil och åkte ut på äventyr avec min mamma :) Det var skoj. Vi hamnade i Ullared :D Maahaha


Igår var jag ute och gick med Christel och Jessie :) Det var mys :)




Uttråkad

Smygfoto


Jag hittade Paris


så jag tog hem Paris så nu hänger Paris på min vägg.