hjälp med header

Som ni ser har jag ny design ( IGEN) men är det någon vänlig själ som vet hur jag bytar header på denna mallen ?
 
Puss

tentaplugg och spagettiarmar

Hela förmiddagen har jag suttit och pluggat inför tentor. Känner mig duktig som pluggar såpass mycket som jag gör! När jag kom hem sen så kände jag att det behövdes ett ryck! Så jag och Fredrik fick eld i röven och vi körde bort 2 lass till Fredriks pappa. Blir lättare att städa och så om man inte har så mycket i lägenheten. Fick spagettiarmar, så har ingen aning om hur det ska gå på lördag. Får väll låta grabbarna bära, hehe. Nä men jag ska slita jag med.
 
Imorgon ska jag träffa Jessica på bibblan där vi ska sitta och plugga/prata. Efter det så blir det väll att städa badrummet. ÅH SÅ KUL. haha nej..
 
Här kommer en liten höstbild:

Äntligen FREEEDAG

Japp, nu är det äntligen fredag. Eller, hade lika gärna trott att det var onsdag, men nu är det fredag och det känns kalas!
 
Jag, Fredrik och Calle är bjudna hem till Fredrik och Calles kompis+sambo på middag. Ska bli jättemysigt med lite middagskänsla till skillnad mot lan och pizza som pojkarna brukar föredra.
 
Har sminkat mig ganska mycket och tror till och med jag ska ha klänning på mig. Vill vara fin fin fin.
 
Trivs förresten jättebra i mitt mörka hår. Tror att jag egentligen skulle vara född med chokladbrunt hår ;)
 

husbyggnad

Här är lite hastiga bilder på sånt jag har suttit och ritat under dagen. Projektet ska lämnas in imorgon (delar av det, inte hela).
 
 
 
Dessa oerhört fina bild målade jag UTAN linjal.
 

Tiden bara rullar iväg

Onsdag idag. Om jag inte hade kollat i kalendern hade jag sagt att det var tisdag. Tiden går så otroligt snabbt nu tycker jag! Hade behövt 34 h på ett dygn och ork och energi som matchar dagens längt. Men icke!
 
Idag har jag varit på en föreläsning i Husbyggnad. Vi börjar närma oss slutet på kursen och är nu på sista delen. Själva byggnadsprocessen. Ganska intressant, men mycket fakta som hjärnan gärna vill blanda ihop. Men det ska jag nog klara! Jag har ju klarat dom första tentorna, så ser inget problem med kommande. Okej, man kanske inte ska vara så kaxig när man har ganska mycket plugg och på det en flytt för då kan det nog lätt slå tillbaka.

När föreläsningen var slut hade jag och Fredrik bestämt att vi skulle sitta på biblioteket och plugga tillsammans. Det var mysigt och fick en hel del gjort. Runt 14.00 kunde jag inte hålla mig längre utan lunch, så vi åkte till Royal Thai (fd Blue thai) och åt god buffé. Hamnade nästan i matkoma, men lyckades ändå ta mig till stan där vi hade lite ärenden att göra. Bl.a. kolla upp med internet och lite andra saker inför flytten.
 
När jag sen kom hem så slog min matkoma till och jag somnade på soffan. Så himla gött att man är skittrött och ligger på soffan. Och så den sekunden man säger till sig själv att det är okej att somna, den är ju helt ovärderlig!
 
Nu är jag pigg och har pluggat några timmar. Känner mig redo för stunden och ska titta lite på tv hade jag tänkt. Fredrik är på 035 och spelar musik så har lite ensamtid.
 
Imorgon blir det föreläsning och sedan plugg på projektarbete (som ska lämnas in på fredag) så kommer vara ganska så off tror jag. Helgen kommer jag kunna slappna av för stunden och ska börja packa på riktigt.
 
Ha en fin kväll!

Nu kan jag snart börja andas igen!

Ja, som rubriken säger så känns det lite så. Jag kan snart börja andas igen.
 
Jag har haft väldigt mycket den senaste tiden. Mycket i skolan blandat med mycket jobb. Har blivit inringd sjukt mycket på dagar som jag hade planerat att ha som pluggdagar, så allt sket sig hela tiden pga att jag skulle jobba.
Mycket av pluggnadet som jag skulle gjort har istället blivit stressplugg i sista sekunden och jag har verkligen varit i obalans. Men nu så har jag sagt på jobbet att jag behöver några veckor där det är lugnt, så jag kan fokusera på jobbet och på flytten. (Vi har fått flyttdatum nu). Den 27 flyttar vi! Och vi behöver all flytthjälp vi kan få. Det kommer bjudas på någon pizzabit till den som hjälper till (typ ett måste vid flytt ju;)) och änsålänge är det nog Calle och Jessie som har frivilligt anmält sig till detta evenemang! Hahha, stor grej av det hela. Är ASGLAD att vi ska flytta dit! Det är en så fin lägenhet! Längtar!
 
Idag är det fredag och vi ska nog ner å stan! Det är något "international food-market" på torget. Spanade in det iförrgår och igår och funderar om man ska våga prova något. Ska också köpa en usb-kabel. Det är nämligen så att jag har investerat i en skrivare ( skitbra nu till skolan!!) men det ingick inte en usb-kabel så man kan koppla den till datorn. Hur fan tänkte dom där!?
 
 
Ha en fin fredag!

Trodde jag var ledig, men hade jobb

Jo alltså. Trodde jag var ledig idag, så jag kunde plugga massa på projektarbetet. Men nej. Igår kväll fick jag en skum känsla så jag kollade mitt jobbschema. Och japp. Jag ska jobba idag 13-18. Shit, hade kunnat skita i att kolla schemat och missa att jag skulle jobba. Tur där! Det bevis på att magkänslan ofta har rätt.

Imorgon har jag lite skola, och sen ska jag ägna resten av dagen till projektarbetet. Vill få det färdigt nu.

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jobbet. Ha en fin tisdag!

.

Orkade inte fixa med förklaring till bilderna, för jag är vrålhungrig!! och orkar inte . hihi, frukost!!

Bildbomb