Söndag


ufhm. jag har jobbat. och jobbat. och jag ska jobba idag med. dock är det stormvarning klass 3? sa mamma. Undrar hur många som vågar sig ut på julskyltningen ändå. hoppas det är en del :)

Har fått decembers schema nu. Och jag är ledig de flesta söndagar! GÖÖÖÖTT. Framförallt är jag ledig den 18e! FÖDELSEDAG! whoop whoop.

Snart kommer Hanna hem :) runt den 12-13-14 om jag inte minns fel? kommer inte ihåg med tidsskillnaden och allt.


Idag ska jag ut och köra med mamma. när det är storm. Äventyr! Sen jobba . Sen sova. Och sen jobba igen :)

Pusspuss

fuck no. blodprov nu

fruit

ink.

Everyone deserves to laugh
Everyone deserves to be happy
Everyone deserves to be loved

Everything happens for a reason

Thank you for making me stronger

Stay strong

You never know how strong you are untill being strong is the only choise you have

Giving up doesnt always means you are weak.
Sometimes it just means your strong enough to let go.

Dont let the sadness of your past
and the fear of your future
ruin the happiness of your present

sexy pants



USA kallingar har min pojkvän. Hanna, vi alla tänker på dig :) Haha. Nä men, vet inte varför jag lägger upp denna bild när han extremt mycket bajs i byxorna (häng) men jaa. Tror det beror på att jag flippar till grym musik här hemma. egentligen ska jag städa och sånt tråkigt, men haha. det kan alla ju bara glömma sålänge jag har spotify premium och inte sprängt högtalarna ännu.


enjoy my boyfriends ass ;)

hypotyreos

Okej, nu får jag något slags utbrott.

Vet ni hur jobbigt det är att äta rätt, röra på sig, men ändå bara gå UPP i vikt?

Jag ser min kropp förvandlas till något jag inte gillar. Bristningar på magen. brösten. Och allt jag kan göra är att kolla på.

Jag har ingen matsmältning. Medicinen funkar inte :( Jag ska dit på tisdag och jag bara hoppas dom ökar dosen eller ger mig något annat som verkligen fungerar. Det är så JÄVLA (+alla andra svordomar som finns i hela världen gånger sjuttio) frusterande.

Liksom, hjälp mig!?


Nu ska jag vara en bitch resten av kvällen för detta suger så jävla hårt.

Dindar och jag



Jag saknar dig

fredag igen?

Tiden går så fort !

Det har hänt massa nytt. Tinzimara ska öppna ny butik i Kungsbacka, så jag har varit där och hjälpt till. SKITSTOR och fin butik alltså. Det kommer bli skitbra! Jag var där i onsdags och hjälpte till med att packa upp varor. Butiken öppnar om två veckor. Och jag får se hela butiken växa. Woaw!

Just nu lyssnar jag på musik och städar lite. Hade tänkt köpa rosor sen med. Nån får ju vara romantikern i förhållandet här ;) Haha, nä men är sugen fräsha upp stället lite.

När mamma har slutat jobba ska vi ÖVNINGSKÖRA! :D Sist jag körde så var jag förvånansvärt duktig! Allt var så naturligt. Skithärligt. Vågade dock inte köra snabbare än 50 km/h. Det är ju skitläskigt att höra motorn och veta alla krafter som den har och som man har kontroll över. Haha, ser framför mig att jag blir galen och bara gasar. Älskar motorer och kommer säkert hitta på massa bus sen när jag fått körkort.

Sen är det ju skrivet i stjärnorna att jag ska ha en v6 motor. Man ska både kunna se och höra när jag kommer. Haha, känner ni hur tönten i mig kommer fram nu. ber om ursäkt.

Ser ni inte att det bara är så rätt? Mustang liksom. meow.


Sen ska tomten veta att jag önskar mig att bensin är gratis för mig och är snällt mot miljön. Tack på förhand.

hitta bävern

Många av er vet inte vem det är . Dindar. För er är det kanske ett namn. Men eftersom jag har lite svårt att få tag på bilder på honom (det mesta är borta) så lägger jag upp denna filmen. Jag känner så mycket kärlek för denna filmen.