tisdag

Det var ett tag sen nu. men nu skriver jag :)

jag har haft fullt upp på sistonde. minst sagt. jag har flyttat. idag är jag ledig från jobbet och ensam hemma. hade tänkt att städa och göra rent. men vi får se om det blir av.

nu har vi alla möbler som vi ska ha. matbord och tvbänk är på plats. men nu ska vi bara bli av med jennifers gamla saker som vi lånade i början. dom hämtas imorgon. ska då även slänga alla kartonger och skräp från alla nya grejer. sen är lägenheten som vi ska ha den. det känns bra. på onsdag kväll är det fint.

ska installera kinect med. längtar som attan! både jag och fredrik är riktigt sugna på att spela.
vi måste också fixa bredband. just nu har jag kopplat upp datorn på mobilens internet. ganska snabbt internet ändå. i like it!
vi har bara fyra kanaler. ettan, tvåan, fyran och sexan. det suger. måste ha trean och femman. det är där dom braiga och saftiga serierna är ju. typ 7th heaven xD hahah .

spotify maxad och städning nu!


i helgen ska otto nog se lägenheten. :) happy times!

I want to break free

hejhaaaallå. idag lastade vi på soffan på släpet. MAFFIGT. saftigt. började sortera bland alla mina saker. fy farao va mycket man samlar på sig på nästan 20 år. tur att jag inte måste ta med mig allt. maha. dammråttorna får stanna hemma. ( inte roligt)

nu är jag hos fredrik. han sorterar och packar. jag sjunger på queen låtar , beach boys, johnny cash och elvis. Hahah. jag är cool

jag är glad för tillfället. Tur att jag har en flytt som tar upp det mesta av min hjärnkapacitet :)

Bara så att ni vet älskar jag er

veckan

Imåndags var det jobb jobb sen. tisdags likaså, fast jag köpte en cykel efter jobbet och samlade den hemma i vardagsrummet. sen var jag tvungen att cykla på den trots att det regnade igår kväll. idag är det onsdag och det är jobb som gäller. direkt efter jobbet ska jag och mor min på handledarkurs. första steget mot körkort! imorgon och fredag är jag ledig. ska typ träffa otto hanna och jessie under dom dagarna. eller jag hoppas på det. sen kommer lördag och det innebär jobb. söndagen ska jag spendera tid och pengar i ullared. köpa typ toapapper och plastpåsar till lägenheten. veckan efter ska jag börja packa och jag kan nog behöva er hjälp om ni vill hjälpa mig :) FÖRRESTEN. JAG GÅR GÄRNA PÅ CYKELDEJT FÖR MIN CYKEL RULLAR FIN FINT. bättre än gamla bettan iaf ;)

Ängel

Jag saknar dig.

uppenbarelse

Nu kom jag på det. jag vet nu. det är så klart. självklart. Det blir bra. ska rådfråga några först, men känslan nu är obeskrivlig. jag vet nu. hihi