UPDATE

Jo, jag lever! 
 
Har varit väldigt upptagen med skola och kommer vara det typ två veckor framöver också. Sen är det lite lugnare för mig, men så ni vet så är jag alltså nergrävd i skolarbeten och tentaplugg hela min vakna tid typ.
Känner mig väldigt stressad och det är inte bra. Får hoppas det inte går så långt att kroppen säger ifrån och jag blir jättesjuk. Har verkligen inte tid för det! (ja, ni hör ju hur jag låter). Men jag ska försöka slappna av så mycket som möjligt när det går, och sen försöka ta det lugnt om dagarna. 
 
Just nu fixar lite på ett arbete, sen blir det skola 10-12 och efter det blir det lite grupparbete på eftermiddagen. Ska hålla i en föreläsning på onsdag så det blir nog bara lite förberedelser och genomgång. När jag kommer hem ska jag börja på ett annat arbete som jag tänkte få klart idag och imorgon. 
 
Imorgon ska jag vara i skolan 8 och förbereda innan föreläsningen som börjar 10, sen genomföra föreläsningen 10-12. Efter det är det föreläsning igen 13-16 och direkt hem och skriva på det arbete som ska påbörjas idag.
 
Torsdag ser ut som så att sitta med ytterliggare ett annat arbete 8-12, sedan föreläsning 13-16 och efter direkt hem och skriva på såndant som jag inte blivit färdig med. 
 
Fredag är heldag med en annan rapport igen. Men den måste bli färdig på fredag för min del för har typ ingen annan tid att klämma in en tid med grupparbete, så får sitta så länge som det krävs. 
 
Lördag: Jobb på mitt älskade jobb! 
 
Söndag: Förhoppningsvis endast småfix med alla arbeten, och sen tentaplugg!
 
Hela nästa vecka: TENTAPLUGG
 
Behöver jag nämna att min kalender är proppfull och att jag får runt med hög puls och tre sekunder från panikångestattacker? Hahah, nej men hoppas min kropp kan klara av tempot för nu är jag taggad till att bara göra det och göra det bra! Det är snart över och jag ska ha preseterat bra! 
 
Måste fortsätta nu (peppande ord mottages gärna)
 

ÄR DET REDAN MÅNDAG?

Oj, har noll koll på dagarna nu känns det som. Fick ställa mig frågan om det verkligen är måndag redan. Och det är det ju.
 
Dagen har bestått av skolarbete hela förmidaggen, sen träning på eftermiddagen. Efter träningen åkte vi och handlade asmycket på willys och utnyttjade att jag är willys+ så sparade över 100 kr! Vilket är bra då jag betalade 200 kronor för ASMYCKET mat. Och kanske inte asmycket, men mycket. Två bärkassar fyllda med kyckling, fläskfilé, jordgubbar, morötter, sallad och grönt och massa mer! Älskar att ha ett fullt skafferi/kylskåp/frys! 
 
Nu har jag precis skrivit lite mer på skolarbeten och nu ska jag nog ta och kolla lite på serie och snaska på något litet. Morgondagen kommer vara fylld av ännu mer skolarbete och sen träning med tror jag. Har kommit igång på riktigt med träningen igen så det är ju bäst att jag håller det uppe. 
 
PUSS PÅ ER

SVENSK SOMMAR



VALBORG