Vakna hos älskling imorse, sen gick jag t...

Vakna hos älskling imorse, sen gick jag till skolan med honom och var i grottorna tills min lektion började, vi har bara fikat på alla lektioner :) åt thaimat med tjejerna och just nu kollar klassen på film och fikar. Jag kommer typ bli fet :p ingen mer skola i veckan typ. Ska bara lämna böcker :) fett najs. Just det. Klippt mig har jag också gjort :) har numera kort hår. PEACE<3

det regnar, men glad ändå

DET ÄR ÖVER NU!!

Idag gjorde jag det sista i skolan. Nu kan jag chilla fram till studenten ! HUR GÖTT SOM HELST. Jag är så sjuk glad just nu. Det sista jag gjorde var nationellt prov i fysik b som jag inte riktigt pluggat till eftersom jag har svårt att plugga när jag är hos Fredrik. Men ni anar inte. Det gick asbra! :D Är så sjukt glad.

Nu ska jag snart gå hem och vila innan jag och mamma ska till frisören så jag kan klippa mig. Om ni har några idéer så smsa mig snabbt innan det är försent . Tar gärna emot tips.

Ikväll ska jag hem till Erika där vi ska fira hennes 19års födelsedag. MASSA GRATTIS TILL HENNE. Fast hon fyller på söndag. Men ändå. GRATTIS :D <3 Helgen kommer förhoppningvis bli lugn. Kan behöva ta det lugnt.

På söndag har Sture bal och man måste ju kolla på den. Sara Andersson ska ju gå och måste ju se henne :) btw, hennes klänning ser god ut?:S Haha, hon kommer säkert vara jättefin ! 

Ha det göötöötötötöttt

STUDENTEN SNART FFS!!!!

happy times

AAHha, folk klagar på dålig uppdatering. Och det kan jag förstå. Men sanningen är den att jag typ aldrig är hemma mer. Jag är hos Fiddelito för det mesta och om jag inte är det så fixar jag det sista med skolan. MEN skolan är typ slut för min del efter fredag. SÅ JÄVLA GÖTT !

Kan ju säga att jag är väldigt glad just nu. Jag är lycklig och jag tror det beror på en viss person. Det är så bra nu . Jag tror jag är kär :)

Just nu sitter jag hos Hanna. Hon lirar borderlands och jag sitter och bara kollar runt och lyssnar på henne. Seriöst, jag kan lyssna på henne när hon spelar och skratta i en evighet typ. Haha, väldigt skoj.

"Mutherfucking fire skag fes eld ju!!" HAHHAAH. Kuul

Snart ska vi till skolan och ha franskaredovisning. Lagom kul, men sen efter detta är det över. Och man får inte ett IG . Mihihi.

Sen en fråga. Malin? Läser du min blogg? Sen när? Och sen, är det Malin Olofsson?

Peace maddafukkazzZ

mihi

HEJ :)

Jag har inte glömt bort min blogg. Jag har bara varit i en helt annan värld de senaste veckorna. En underbar värld hos en underbar filur :) Mihihi




kanske dags att ta tag i bloggen igen och vara lite aktiv?

Två dagar = 4 kilo . Antingen är det bra, ...

Två dagar = 4 kilo . Antingen är det bra, eller så händer det igen :s Men men, kan ju också nämna att min hals is killing me . Men jag är glad :):):)

Kulturdag var det idag. Jag är riktigt nöj...

Kulturdag var det idag. Jag är riktigt nöjd med dagen. Ögongodis och örongodis för full rulle! MaryJet spelade också . Med bäst var garagerocken :) hihi najs

Mobilblogg. Tänkte bara säga att jag bli...

Mobilblogg. Tänkte bara säga att jag blir ledsen när internet är cp. Jag önskar jag hade bärbar med bättre internet. Jag känner mig tom utan mina tekniska prylar som är min koppling till omvärlden. Vad skulle jag ta mig till utan min mobil? Älskade mobil :) <3

Helgen är slut :/

MEN, jag är faktiskt okej . Haha, måste bara tala om för er att jag pratar med en fin filur . HaAHAH, så töntig jag låter.. Och jag tänker då inte berätta någonting , för jag känner för att reta allt och alla :) Imon är det skola, dum dum dum dum dum skola. Men jag överlever nog. Eller, det får man hoppas. Sen är det hem och plugga direkt eftersom man inte pluggat så mycket idag som man borde . Men nu är det TV som gäller.

Jag tycker inte om mitt liv just nu. Jag är ledsen och stressad. Men va fan, jag ler ändå för ibland är det bra. och har man vänner som jag har så kan man inte hata livet helt och hållet :)

på onsdag ska jag se Sara Anderssons föreställning. Det borde ni med göra!!

Ottoman, du är bra. och du fick nyss ett nytt smeknamn.

Snygga människor finns det gott om. I like...

Snygga människor finns det gott om. I like it!