fredag och jag ska på dejt

Först och främst vill jag bara säga förlåt för min väldigt dåliga uppdatering. Jag har varit upptagen med väldigt mycket annat. Var i Danmark på begravning och sedan har det varit medborgarskolan för hela slanten. Idag var jag ledig och det passade ju extra bra eftersom jag ska på en dejt. Hur underbart är inte det? Vi har varit tillsammans i snart ett halvår, men har inte gått på några riktiga dejter, men nu sker det. Jag har ingen aning om vad som ska hända ikväll, men han betalar. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men jag hoppas jag kommer på något snart och han kommer tycka jag är fin.

Jag bjuder på lite bilder, bara för att jag vill vara en tönt.

hejhallå

Jag är hemma igen och har planerat att nu jävlar ska det bara vara ljusa dagar framöver. Är inte den vanliga My igen, men det kommer nog snart hoppas jag. Ska snart äta och sen ska jag hem till Fredrik och imorgon ska jag till medborgarskolan. tvång, om jag ska ha cash you know :)

Jag är lite egoistisk när det gäller min mobil och svara. jag måste komma back on track igen känner jag. snälla förstå.

Ha det bra. Kommer snart lägga in lite bilder från Danmark när vi var turister :) Hade en väldigt trevlig tid, trots att det var väldigt svårt.

Jag älskar er, mina vänner. Jag hoppas jag alltid kommer ha er och att ni alltid försöker förstå. <3

Today I'm wearing black

Today I'm wearing black

picnik

Mitt lår ser lite fetto ut. Fredrik tog denna bild.


fredrik dricker varm choklad

¨
Tyckte den var fin och tyckte det var konstigt att det stod Hylte kommun, när vi var i Halmstad :O

Chill, snack och Emil spelade lite ukulele :)

q

lördag. det var en dag. en dag i veckan som gått. det var en bra dag. min bror var här, min pojkvän var här. vi åt god mat. vi skrattade. vi åt goda popcärn blandat med chilinötter (observera att det måste vara speciella chilinötter) och bara mådde allmänt bra. men det var en dålig dag också. i fredags när jag skulle sova kunde jag inte sova. jag hade en konstig känsla. något skulle hända denna helgen. jag fattar inte att jag har rätt med sånt här. Jag får en känsla och sen visar det sig att stämma. i lördags runt 17.00 hände det som jag visste skulle hända, men som jag inte ville skulle hända. det är över nu. jag ska åka till danmark idag och på fredag är begravningen. så jag kommer inte hem innan fredag. var meningen jag bara skulle dit några dagar och sen åka tillbaka , men det är ändrat.

denna veckan kommer bli en helvetesvecka. Jag kommer ha mobil med mig, men jag kanske är så egoistisk att jag inte svarar. låt mig få andas. gör inte så jag får skuldkänslor, det gör allt mycket MYCKET värre och låt mig komma tillbaka, i min egna takt.

Nästa inlägg kommer vara bilder från igår då jag var på picnik med fredrik och emil. mycket roligt och mycket mysigt. fick mig att tänka på lite annat.

16 oktober

Idag är det lördag. Solen skiner. Blandade känslor har jag. Är glad för att Jacob kommer ikväll och att vi ska äta god mat och att Fredrik också ska komma på middag. Jag har fixat mig idag. Har nya örhängen och nya strumpbyxor. Känner mig fin. Man blir glad av att känna sig fin.




old pics

Hittade några gamla bilder på mig där jag har lång och ljust hår. Lägg märke till hur mulliga kinder jag hade :) KÖTTBULLEKINDER :):)


kärlek

 























 

Den anden side - Rasmus Seebach

hvis du drømmer om at la dig forsvinde
og bare skride fra din telefon
se hvor en ny gade ender
uden at sige et ord til nogen

og er du træt af problemer med chefen
er du på vippen til at blive skør
hvordan mon det ville være
og vend' om og la toget køre

hvis nu en dag
du stikker af
du vil se mer af verden hele verden
hvis den dag det bliver imorgen
og du tar det sidste skridt
så tag mig med
så tag mig med
så tag mig med
så tag mig med
tag mig med
tag mid med uh-uh uuh
hvis du vil vide
å-u-ååh
hva der er på den anden side

hva tænker du når du ser dig i spejlet
hvordan er jeg dog egentlig havnet her
det var jo soleklart du vidste jo
hvordan livet skulle være

og du længes efter fremmede himmelstrøg
ka næsten mærke vinden i dit hår
du sir til dig selv, jeg gør det
det bare et spørgsmål om hvornår

når du en dag
du stikker af
du vil se mer af verden hele verden
hvis den dag det bliver imorgen
og du tar det sidste skridt
så tag mig med
så tag mig med
så tag mig med
så tag mig med
tag mig med
tag mid med uh-uh uuh
hvis du vil vide
å-u-ååh
hva der er på den anden side
tag mig med

oåuååå
åuoååå
åuåuååå
ouåuåååå

så tag mig med
så tag mig med
så tag mig med
så tag mig med

hvis du en dag
(hvis du en dag)
du stikker af
(du stikker af)
du vil se mer af verden hele verden
hvis den dag det bliver imorgen
og du tar det sidste skridt

hvis du drømmer om at la dig forsvinde
og bare skride fra din telefon
se hvor en ny gade ender
uden at sige et ord til nogen

DEAD SPACE


Det som är på väggen är en MUTANTBEBIS . Jag blir rädd. En bebis!

15 oktober 2010

Japp. Igår hade jag och Fredrik 5 månader. Wiiho på oss :) Hehe, det var bara en parantes utan en parantes.

Idag vaknade jag bredvid en vacker sak som är otroligt gosig på morgonen, sen spelade jag DEAD SPACE på xbox. Jag skrev DEAD SPACE med stora bokstäver för att det är så freeeaakin läskigt.se . Fattar inte ens att jag håller på att varva det spelet. CRAAAZY . (egentligen är det inte läskigt, men ändå är det. typ överraskningsläskigt och läskiga ljud/musik, DAAAAM DAM DAM DAAAAAAAAAAM DADAM DADAAMDAMM, Luke, I am your father) 

Sen gick jag inte till stan med Hanna som shoppade lite. APsnygga svarta tajt-ass byxir köpte hon. Me like. (hur töntig är jag egentligen med mitt skrivsätt)

nu är jag hemma. Kollade på idol med mamma. Geir är bra :) Många bra som deltar i idol iår måste jag säga.  

Imorgon kommer min bror. Saknar honom faktiskt. TRO DET ELLER EJ.

på måndag ska jag till Danmark. Det enda som kan beskriva det är : .............. 

Jag önskar ni förstod

Jag önskar ni förstod

okej?

Svacka.
Må dåligt.
Inte vara på topp.
Dålig samvete.
On the edge.
Sammanbrått.
Gråt.
Ångest.
Sorg.
Jag är inte jag

dagsljus


där har ni det. det är RÖTT

jag önskar


att jag inte tänkte så mycket..

picture of my new hair





Vet inte om man ser så jättebra på denna bilden. Men såhär är det. Färgen heter mörk rödbrun. Är jag i ett mörkt rum ser det bara allmänt mörkt ut, men så fort jag är i dagsljus eller i ett ljust rum så blir det rött, nästan lite lila.

inte den bästa bilden att visa färgen, men vad tycker ni?

hej kallare tider

Ja, så tråkigt som det är , så är det mer eller mindre sant. Idag skiner solen dock här. Pjuske ligger i fönstret och steker i solen. Men jo, det börjar bli kallare. Idag är dagen då jag ska plocka bort sommarkläder, och ta fram varma kläder. Har gjort ett fåtal gånger tidigare, men nu gäller det. Jag tänker satsa på att inte bli förkyld iår. Jag har en känsla av att det inte kommer att gå eftersom det verkar vara ett obligatoriskt virus för alla svenska medborgare att få, denna delen av året, varje år. men men , man säger ju att man ska sätta upp små mål för sig själv för att sedan känna sig lyckad när man klarar det. men vi får se hur lyckad jag känner mig när våren kommer igen..

Hmm, vad finns det mer att säga. Just det. Kan säga att jag tycker LC, Lauren Conrad, måste vara en av världens snyggaste och sötaste tjejer. Jag önskade jag var lika snygg som henne. Alltid perfekt hår, supersnygg, men ofta enkel sminkning (kan det bero på medfödd snygghet?) och hennes klädstil är ju bara så... bra.

hur avundsjuk blir man inte? jag menar, kolla på henne!

Nu är det garderoben som väntar, sen ska jag se om jag kan fixa en bild på mitt hår. Vet fortfarande inte vad jag tycker, och tror jag behöver höra andras åsikter innan jag riktigt vet vad jag tycker. SORLIGT NOG, är det så jag fungerar. Hör jag många bra saker, så kan jag börja gilla det. Mindre dåliga saker, ja, då får jag färga om det. För just nu har jag inga åsikter om det what so ever. Det är upp till er, mina läsare (vilka ni nu är!) 

en bild


på mitt hår. tagen i fredags. ser typ inte färgen, men man ser iaf att det mörkare än tidigare

.,

nyduschad och färdiggråten. är det ens ett ord?

jag ska

Jag ska fixa bild snart. promise

whaaaahhh

Jag har färgat håret. Det är inte vanligt. Vet ej om jag är nöjd. Det är så udda.

dagens



Ljusa jeansleggings från H&M, svart tajt tröja från Danmark, sjal från Danmark, skor från Danmark

pic

vänskap

just nu insåg jag vad stöd från vänner kan göra. Min vän Otto skulle ha en muntlig redovisning idag och hon var minst sagt nervös för det. Igår kväll försökte jag få henne slappna av och påminna henne om att hon kan klara det. Idag, innan hennes redovisning skickade jag ett sms där det stod "kom igen gumman, kom igen!" från reklamen ni vet. Hon uppskattade det ganska mycket :) Blanda stöd med humor så kan det få många att slappna av och inte ta saker som muntlig redovisning så hårt.

Jag tycker om att vara där för mina vänner. Det är vänskap. Man ska ta hand om dom man älskar, för då kommer dom finnas för dig när du behöver det. Äkta vänskap är något som inte alla har, så alla som har det, ta hand om er relation.

8 oktober 2010

Idag vaknade jag och mådde rumpa. Men eftersom jag hade bestämt med Björn och Hanna att fika idag så måste jag försöka vara gladare. Ska ju trots allt träffa Björn som jag typ aldrig träffar. Han är snäll :)

sen ska jag köpa hårfärg och färga håret idag innan det blir kväll och innan jag går till Ch's house för social umgänge med massa härliga människor. Kan vara bra att tänka på något annat faktiskt.


Idag ska bli en bra dag. Det har jag bestämt nu. :)

7 Oktober 2010

Jadu, tänkte att jag skulle skriva här. Men sen ångrade jag mig. Visste inte vad jag skulle skriva. men jag har en del saker att säga.

* Jag köpte en present till min älskling, helt spontant. Känns bra att lägga pengar på honom, trots att det är ont i pengar i min plånbok. Hoppas han gillade den. det var en Levi's T-shirt.
* Jag bakade hans favortitbullar igår när han sov.
* Jag lagade god middag till honom igårkväll.
* Idag var jag på arbetsförmedlingen. Är nu med i jobbgarantin vilket ger en 135 kronor om dagen. mer än inget säger jag då.
* Idag var Fredrik på arbetsförmedlingen. Observera att han skrivit in sig där ganska nyligen. men ändå har han kanske redan ett jobb. AVUNDSJUKA.
* I helgen kanske ett stort gäng ska samlas och vara allmänt sociala. HOPPAS HOPPAS HOPPAS DET BLIR AV
* pappa har åkt till danmark igen. det är nära nu

Nu ska jag städa mitt rum. Det ser ut som jag vet inte vad. hejs

Kanske livet blir bättre när man vet var man ska.
Ken Ring- nu måste vi dra
Vill veta vart jag ska i livet. är avundsjuk på alla som vet det.
Vill leva ett bra liv.
Vara nöjd.
Vara lycklig.
Ni vet, typ ett liv utan problem.

pictures





I'm hooome

hej sverige. har inte så mycket att säga just nu, mer än att jag helst inte vill prata om något som har med den resan att göra.

fick en hel del nya grejer. det kan jag berätta. men inte visa. det vill jag inte nu. men det är fina saker. är glad för alla nya saker.

fredrik är en söt filur. snyggt hår och snyggt leende :) mjaow