Hjälp!




Vad gör man när man fått en låt på hjärnan som man hela tiden sjunger på? Som har ganska opassade sångtext i vissa situationer? FÅ UT MUSIKEN UR MIN HJÄRNA!

jag är verkligen musikberoende

sovaöverilaholm

Tänkte lägga lite bilder från pyjamaspartyt. Haha, mest bilder från sängen, eller aah. Endast bilder från sängen. Haha, jag tänker inte visa alla bilder för tro mig. Det skulle ni inte vilja xD Haha. När vi låg i sängen tänkte vi att det var ett perfekt tillfälle att ta massor med temafoton och sånt, fast det fanns ju vissa som inte ville vara med som typ somnade direkt :S eller låtsatssov. Vettefan vad han gjorde men tyst och stilla var han. Hahaha

 
Why so serious?


Tema: dusch/ta sig på paaaaté


Otto förtjänar en stor bild för hon kunde verkligen inte lyckas hålla sina kläder rena. Först pizza, sen choklad och sen vaniljvisp. Hur fasiken lyckas man? (förlåt Otto) hiihi

   
Tre flickor, en bil, en landväg, daft punk. ohhyeaaah

09.11.29

wow, snacka om onyttighetsdag/kväll igår eller! Det var pyjamasparty hos Pelle och jag tror aldrig jag ätit så mycket onyttigt på en och samma kväll (jo, men ändå). Det som vi gjorde var kolla tv, äta mat, spela xbox (tydligen varvade vi half life 2 :s men är inte säker) äta lite mer, kolla på någon töntig och dålig film om en drake, äta lite mer, spela bilspel, planera den 18e december. Sen var det sängen som gällde! Alla skulle sova i en dubbelsäng och det var ju ganska mysigt. INKL. Wilma och Selma (hund och katt). Fyyy så kul det var i sängen alltså xD (ej att misstolkas) riktigt snygga bilder fick vi också till :) HÄRLIGT!

Jag kommer lägga upp bilder från igår och skriva mer senare för nu hinner jag inte. Nu är det snart dags för att bege sig in till stan och gå på julskyltningen. ÄNTLIGEN ÄR DET OKEJ ATT VARA I JULSTÄMNING! slipper känna mig mobbad xD

09.11.27- kväll

Snabbt och kort inlägg. Har precis ätit med Hanna efter en mycket trevlig dag i stan med Hanna och Sara :) Nu ska vi vidare och kolla på Pelles handbollsmatch och imon är det pyjamasparty!!! :D

09.11.27

Sitter just nu i skolan, men har slutat. Hade bara två lektioner idag. Sköööönt! Vädret är grått, klädseln är svart och trist. Det enda som har färg är mina naglar som är röda. svart, grått och rött. Fina färger :) Okej, nu märks det att jag behöver helg för jag snackar en massa om saker som ingen vill veta.
Nu ska jag skriva färdigt min reflektion, och sedan ska jag ringa Hanna för att senare nog ta en fika eller liknande. mysigt. På tal om mysigt så ska jag troligtvis till Laholm imon på pyjamasparty hos Pelle! Det ska nog bli skoj. Kan behöva något sånt nu känner jag.

jaja, nu måste jag plugga!

09.11.26

malmö igår, gbg idag, laholm på lördag. jag flyyyyger fram. ohyeah!

Seriöst nu, jag är helt sönder. ingen energi, ingen motivation, ingen ork, ingenting. Jag hatar att jag måste säga detta, men jag tror det kommer gå utför nu. jag skulle kunna lägga mig ner här och nu och gråta. jag skojjar inte. jag vill lägga mig under täcket, gråta lite, gosa ner mig och sedan somna och vakna upp som 5 åring igen. Jag orkar inte mer.
Och för att göra allt värre så saknar jag.
jag saknar mina vänner
jag saknar min familj
jag saknar min bror
jag saknar mig själv
jag saknar glädje
jag saknar värme
jag saknar mys
jag saknar kramar
jag saknar tiden då man inte hade något bekymmer i hela världen..
jag saknar allt detta trots att det är nära
det är nära, men ändå långt ifrån

Jag vet inte riktigt hur jag tänker eller vad jag egentligen försöker säga eller hur ni kommer tolka det. Eller, jag säger såhär. Läs det, men tolka ingenting för då blir det säkert bara fel. jag skrev det faktiskt för min skull, inte er. (lät otroligt ego där, men det är så jag känner)



kråkhår och osminkad.

09.11.25

Okej, förlåt mig för dålig uppdatering på sistonde. ni kanske inte tror mig när jag säger att det är internets fel. men det är det! internet har krånglat men nu så funkar det så jag får passa på att skriva nu när jag kan.

Idag har varit en underbar dag! Vaknade i tid för en gångs skull och cyklade för att möta Sara Y innan vi cyklade till skolan. där stod bussen och väntade på oss 8.15. Vi hoppade på bussen och en lagom lång stund senare var vi i malmö. gick från bussens värme ut i kylan och in där mässan var och shit säger jag bara. så mycket folk det var! Blev typ nertrampad samtidigt som jag blev "uppraggad" av massa universitet och högskolor. Gick runt lite och kände mig mer som en pås hållare än som en människa så gänget som bestod av Layla, Hang, Sandra, Sara Y och jag gick in mot stan för att äta. Jag lovar, jag har aldrig ätit så god mat som vi fick där. Restaurangen hette .. Rose Garden Supreme skulle jag tro. rätta mig om jag har fel. Världens godaste buffé med allt! (okej, inte allt, men MYCKET) självklart var det asiatisk mat vi åt. Det fanns nudlar,ris,alla olika sorters kätt, kycklingspett i sötsur, spett i jordnötssås, friterad kyckling, friterad räka, till och med sushi hade dom på buffén. DOM HADE ALLT OCH ALLT SMAKADE UNDERBART! kan verkligen rekommendera den restaurang. Och det var en ganska het restaurang eller så. Vi kom dit precis när dom öppnade och när vi sen gick var den helt full och det var en låååång kö för att få bord. Iaf, nog snackat om mat.

Därefter åkte vi till ett stort köpcenter som hette entré och vi gick raka vägen till en affär som hette NewYorker. OMAAGAAD, jag avled. Så fina grejer och så billigt !! Om vi hade haft mer tid hade jag lätt blivit fattig och kommit hem med massa kläder och accesoarer. köpte iaf två jättefina armband (enligt mig)

  
Ett av armbanden :) mums



Såhär såg jag ut idag, så om ni såg någon sån här filur springa runt antigen som en påshängare på mässan eller som en galen shopaholic i stan, så var det nog jag...

ååaarrggh

Jag tycker inte om skolan på något sätt just nu alltså. usch och fy på allt man har och göra. Jag varnar er, nu och fram till jul kommer jag vara ganska så upptagen med massa matte D plugg, Kemi B plugg, Historia, svenska ALLT .. så förlåt om jag kanske inte är så pepp och social som jag brukar. Min hjärna har MASSA att tänka på.

men iaf :) Denna dag var väldigt jobbig. vakna sent, stressa, tråkigt väder hela dagen, pluggat ihjäl mig (nästan). Men nu så är det slut. Nu är det kväll, och jag har pluggat färdigt för idag. Dags för en dusch och sedan lite mys innan det är läggdags. mamma och pappa har öppnat en ask paradis där nere så jag funderar på att vara lite smått onyttig och gå ner och sno min favoritpralin :) Den vita i mitten såklart. mums.

Förresten, varför är det så mycket snack om favoritpralin nu ? Alla frågar "vilken är din favoritpralin?" och massa sånt. Har svenska folket fått choklad på hjärnan eller vad är det som händer? Snälla kan någon förklara? Och eftersom alla frågar, vill jag ju självklart också fråga. Vilken är favoritpralinen?

Innan jag går från datorn måste jag bara säga att jag varit i julstämning sedan i somras typ, men det börjar bli ganska så mycket mer nu. Är inte julen och tiden innan helt underbar? mysig julbelysning, julklappshandlande hand i hand med någon man tycker om, glädje, värme och massa god mat. Det är bara synd att man inte har någon speciell att dela det med. Jag har ju självklart mina vänner och familj och jag är nöjd med det. Men, det hade varit mysigt att ha någon i dessa tider.

 

09.11.23

Åååh, så trött man kan vara idag då! Försov mig också, så fick stressa som en gnu på cykeln till skolan. Fast en bra sak är att jag parkerade vid Hannas cykel så den inte stod där och kände sig mobbad. Dagens goda gärning :) Sitter just nu i skolan och har en ganska onödig projektlektion. Min grupp ska åka till Göteborg på torsdag och besöka ett företag, och vi har redan gjort alla förberedelser så jag undrar varför jag stressade hit för i princip sitta framför en dator och halvsova. -.-

egentligen borde jag plugga på massa annat eftersom vi har typ 1000 grejer att göra, men gör jag det? Nej. Kommer jag göra det? troligen, men isf i sista sekunden. Är jag lat när det gäller skolan? absolut!
Är så opepp man kan vara och dessutom mår jag inte bra idag. Känner mig helt febrig och jag vill bara hem och sova och bli ompysslad. Kommer jag att följa trenden och bli sjuk? Det vet man aldrig, men man får hoppas jag inte faller för grupptrycket. Jag har inte tid eller ork att vara sjuk.

hoppas iaf att alla andra mår bra och har kul :)

09.11.22

Jag vet att jag borde skämmas för att jag varit så dålig på att skriva de senaste dagarna, men till mitt försvar måste jag säga att vårt internet har varit lite mysko. Men iaf, det får bli en snabbgenomgång på vad som hänt de senaste dagarna.
I torsdags var jag i skolan som vanligt, fast efter skolan var jag på möte med en studie- och yrkesvägledare. Jag skulle på karriärcoaching som förresten är en jättebra grej! En gång i veckan ska man på möte där man tillsammans kommer fram till ens värderingar, intressen, och kunskaper osv och senare i denna process ska man då ha uteslutit vissa utbildningar och yrken som inte passar och förhoppningsvis har man just den vägen man själv ska gå. Jag kan varmt rekommendera att gå på karriärcoaching om man är lite osäker på vad som ska hända i framtiden. Jag har redan lite smått koll nu och när jag började hade jag noll koll.




Fredagen var helt underbar för jag hade nämligen inga lektioner så jag fick en extra lång helg, jag! Hur skönt som helst, dock fick jag inte sovit ut som jag hade planerat, men men. Vem behöver sömn när det är massor annat kul som händer runt omkring? (okej, jag behöver sömn. får inte jag sömn eller mat när jag vill så kan jag bli ganska så tjurig. Hehe, jag tror att en del vet vad jag menar). Jag vaknade ganska tidigt denna dag för jag och mamma skulle in till stan och kolla på balklänningar! woow, jag skulle kunna prova balklänningar hela mitt liv. Det var så himla kul att se så vacker ut och att bli ompysslad av alla i affären som nästan sa åt mig att prova allt dom hade. Riktigt kul var det. Och jag tror till och med jag vet vilken färg klänningen ska vara. Cacao heter den om jag minns rätt. Riktigt fin färg. Jag hade skissat lite innan jag gick och kollade och dom hade faktiskt liknande klänningar, men har dock inte hittat just den som skriker mitt namn. (ursäkta om jag inte skissar så snyggt, haha!)

  

Mamma åkte senare hem och jag mötte Hanna och Otto som hade varit i skolan. Vi gick runt lite och sedan satte vi oss på Roberts Coffee uteservering med mysiga filtar. Vädret var underbart, solen sken trots att det var lite kallt. Perfekt väder att dricka en kopp varm choklad, vilket jag självklart gjorde. Otto drack kaffe latte om jag minns rätt och Hanna en cola. Där satt vi och pratade lite om balklänningar och jag vet inte vad. riktigt mysigt var det! Otto sa att hon kände att hon ville lysa upp vardagen lite med att hitta något fint, men inte för en allt för dyr slant så vi begav oss till Cassels för att där be henne gå in i provrummet så jag och Hanna kunde plocka massa grejer som hon skulle testa. tror att alla tyckte det var kul och det slutade med att Otto köpte likadana leggings som jag och Hanna. riktigt fynd var det med! Och på Ottos ben kan det ju inte bli snyggare. GE MIG DINA BEN, KVINNA!
                                

På kvällen gick jag sms från en kompis som har ett bevakningsteam som står vakt på fester och så. Det visade sig att alla hans festvärdar hade blivit sjuka och han behövde hjälp på kvällen så jag och Hanna ställde upp. Det visade sig faktiskt vara riktigt kul att ha hand om gästlistan och hälsa folk välkomna och så. Fick även förfrågan om jag ville joina bevakningsteamet som festvärd och jag är faktiskt lite sugen. Han frågade självklart också Hanna om hon ville så jag ska prata med henne med.



Lördagen började tidigt med plugg hos Hang. Vi skulle prata om en labbrapport i kemi b som ingen förstod. Jag måste säga att jag är så himla opepp på att plugga och så nu. Är helt utmattad och har ingen riktig motivation. Jag vill bara därifrån, men samtidigt inte. (slippa allt plugg, men behålla sociallivet i skolan). Men snart är det slut, för vi går i tredje ring nu och SNART TAR VI STUDENTEN! vem vill vara etta nu? Hahah

Och denna dagen, söndag, har varit som de flesta söndagar. plugg plugg och mera plugg. Nu ska jag duscha och senare ska jag sitta framför TVn med en kopp varm choklad och ett täcke virat runt mig. Det tycker jag att jag förtjänar efter allt detta plugg ;)

09.11.18


Jag lovar, jag åt nyss så mycket att jag skulle kunna rulla fram. Men gott var det! Innan var jag och Sara och körde lite. Vi åkte och lämnade ett av mina andra shorts till Hang som också behövde shorts till studentfesten. Har folket inte shorts eller vad är det som händer? Men men , sen körde vi på motorvägen, bara för att jag ville se Sara gasa på lite :) Mahah, skojj. Därefter körde vi till Halmstads vackraste gymnasieskola, som även är Halmstads stolthet, Kattegattgymnasiet (nej, jag är inte seriös).  Där snackade vi med Hanna och Otto som hade lektion med någon häxa. Är glad att jag inte har henne som lärare iallafall! Haha.


Väl hemma passade jag på att ta det lugnt och även städa min garderob. Jag har insett att jag vill ha en större. Eller snarare, jag behöver en större! Eller så får jag helt enkelt sluta köpa så mycket kläder som jag gör. Men det lär ju knappast hända på 100 år så det får bli en större garderob eller ta över mammas också. Hennes kläder är ju aldrig i garderoben, dom ligger alltid på stolar utanför så i garderoben finns det säkert plats åt mina kläder. På något sätt blev jag lite ledsen sen så jag var negativ om allt, men sen pratade jag med Otto på msn och åkte och köpte Toffifee och sen sken solen igen. Måste bara säga ett tips till alla som läser: Piggelin, Toffifee eller vänner är det som får solen att skina igen fastän det är stormvarning som nu.



Nu är det dags för mig att fixa mig eftersom det är party ikväll! Ska på förfesten till studentfesten. Det ska bli skojj. Detta är dock inte första gången jag är ute och festar mitt i veckan med skola dagen efter, men det händer inte ofta, så det kommer bli en upplevelse och se hur morgondagen i skolan blir.
¨
 

 

09.11.18

Kom nyss hem från skolan och det första jag känner att jag måste göra är att klaga. Klaga på hur otroligt tråkigt och jobbigt det är att cykla hem från skolan när det är grått och när det regnar och för att göra det hela mycket värre är det lunchtid så man måste ta hänsyn till alla andra, eftersom dom inte har någon tanke om att visa hänsyn till en. Fattar folk inte att en cykelbana är en cykelbana? Och lärde sig inte bilisterna att kolla efter cyklister när dom svänger höger i en korsning. Det är grönt samtidigt, men här i denna världen vågar man knappt köra fastän det är grönt pga. dessa billister som bara kör. Nu ska jag inte klaga mer på bilister, eftersom Sara den underbara precis fått sitt körkort och kör som Schumacher körde när han vann sina 7 VM-titlar (okej, kanske inte). Hoppas man kan få åka en sväng med henne sen när hon kommer förbi. Hon ska nämligen låna mina volleybollshorts till studentfesten som är ikväll. Temat är SPORT och jag är så trött på att inte ha fyllt 18 ännu. Det börjar bli jobbigt att inte få ha lika kul som alla andra i klassen. Jag vill också ju! Det är lite orättvist att man inte får gå fastän man går i trean. Jag menar, om det är pga alkoholen så kan dom ju kolla legitimation och sedan sätta en sorts stämpel på dom som inte fyllt 18 ännu så de inte kan köpa något i baren. Men men, känner att det blir lite mycket klagomål så nu pratar vi om skolan istället. Haha!

Skolan idag var lite sisådär. Projekt och sedan två hela timmars fysik. Inte det roligaste, men heller inte det mest seriösa. Nu för tiden är dagarna i skolan inte så seriösa. Jag menar.. Igår var det 4 pers från klassen som var i skolan. Nästa vecka kommer säkert inte bli bättre då jag vet säkert att jag inte kommer vara i skolan minst 2 dagar. Ska till malmö på utbildningsmässa och sen ska jag till Göteborg och besöka Neurosearch AB. Det ska nog bli kul.
Nu skickade Sara ett sms och sa att hon är påväg, får se om hon körde hit eller cyklade. Hoppas hoppas hoppas att hon körde :) Haha.

Första inlägget

Nu är det såhär att jag har skaffat mig en blogg. Min mamma tyckte att jag var duktig på att skriva, och så tyckte hon att jag skulle dela med mig lite av min vardag till alla andra. Jag är helt och hållet nybörjare på att blogga och det kommer nog ta ett tag innan jag förstår allt. Har testat lite på egen hand nu ikväll, men känner att jag behöver lite hjälp. Pratade med Sara innan och hon sa att hon kunde hjälpa mig, tack och lov för det! Vad som kommer skrivas om i denna blogg kan jag inte säga, och om jag skulle säga något, skulle jag nog säga: allt mellan himmel och jord! Ena inlägget kan handla om hur jobbigt det är att vara studerande, andra om hur skönt det är att ligga i  sängen och fördriva tiden med att lyssna på musik eller kanske om hur mysigt det är att prata över en fika, eller köra bil, eller hur härligt det är när man känner att man försvinner in i festandets vimmel. Ja, som ni märker så kommer denna blogg helt enkelt handla om mig och mitt liv. Hur aktiv jag kommer vara, jadu, det vet man aldrig! Det får vi se helt enkelt.




Peace.

Välkommen till min nya blogg!