.

cupcake

En hel vecka utan uppdatering här! Har faktiskt inte ens tänkt på att skriva här ens. Men nu så!


Fredrik är inte hemma. Han åkte till Skottland i onsdags och kommer inte hem förens måndag. Saknar honom. Har typ problem med att sova utan honom.

Igår var jag och mamma på teater. Jenny spelar ju i den varje år, så det var kul. Trampa inte på min tröskel heter den. Det var genrepet igår och det var riktigt bra. Det var ute i en håla i skogen/landet. En sak som gjorde det hela till en riktigt cool upplevelse var att dom använde eld och hästar och så. Kan verkligen rekommendera den!

Idag bjöd jag hem min mamma och pappa på middag. Riktigt lyckat om jag får säga det själv! Lax med philadelfiaost på serverades med tagliatelle och stuvad spenat. Mums mums mums. Alla tallrikarna var tomma! Därefter ställde jag mig och bakade muffins så dom kunde få något sött till kaffet. Men sen så blev det cupcakes istället! Cholkadmuffins med båd vit och mjölkchoklad-bitar i. Och sen ovanpå var det citronfrosting som jag hade färgat rosa. Anledingen till att det var rosa var dels för att jag bara hade röd hushållsfärg hemma och dels för att strösslet jag skulle ha på var rosa.


Både mamma och pappa var nöjda med kvällen och därmed var jag också nöjd!

Jag ska snart gå till sängen och sätta på ett avsnitt av OC. Ska försöka somna tidigt ikväll så jag är pigg imorgon. Ska ju jobba och vill inte att det blir som i torsdags. Var som en zombie hela dagen. Har ändå inget bättre för mig ikväll så sängen, it is!

Just det! Fick ett ryck innan och storstädade hela lägenheten. Nu är det fräsch och fin! Var bara tvungen att klämma in det.

Hoppas ni har en mysig fredagkväll!