greyhound

Swedish House Maffia


 på ett silverfat, varsågod !

deadmau5

Man kan göra sin egna Deadmau5 mask. eller grej liksom. Och ha på den. När man går ut och festar. KUNG!!


words.


Hittad på google.

2012.03.24

Hejsan!

Är på strålande humör, trots mina vredesutbrott innan idag.
Jag och Fredrik gick in till stan innan. Gick runt lite. Bestämde oss för en grej.
Belöningen kommer bli najs.
Vi gick sen till mamma och pappa. Fick mamma att köra oss till StadiumOutlet. Köpte lite grejer, bl.a. rosa vattenflaska.
Nu är jag hemma och ska städa och fixa. Fredrik åkte för att jobba lite(eller besöker sin älskarinna :O, jag menar. vem jobbar på en lördag. haha skojjar).

Sen ska jag laga kyckling med massa grönt och couscous och hemmagjord tzatsiki

Ha det bra!

dagens dag

idag har jag tvättat sen 14.00 . sen när sista tvätten skulle hämtas fick jag galet ont i magen så Fredrik fick hämta de. så hr haft ont i perioder nu. mådde bra så åkte för atthandla. kom hem med två par skor så jag är.nöjd :) hoppad bara magen blir bra snart. ganska jobbigt att få en våg av smärta och springa på toa blä ! men nu blir de mys

Titanium

Gick någon sorts uppenbarelse för någon dag sen. Kan inte berätta vad som hände. Men efteråt gick jag hem. Med musik i lurarna. Titanium för att vara exakt. Och jag bara kände. Jag är så jävla mycket mer värd. Och jag är stark. Jag ska inte trampas på mer. Jag ska inte bli överkörd. Ingen ska krossa mina drömmar.

Så jag gick hem och var rak i ryggen. Kollade inte ner i marken längre. Självsäkra steg. Hårda steg.



snygga

jag har snygga vänner. peace måste uppdatera innnan otto

count on me

Update

Haaallå brudar (antar att det mest är brudar som läser)

Nu har jag varit på Tillväxtdagen då va. Snacka lite med Högskolan och så. HAHA hände en rolig grej. Kunde inte sluta skratta.

Efter det gick jag och en från kursen in till stan eftersom hon skulle köpa grejer till hennes mamma som fylde år. Gick där med henne och vips så var Hanna där. Snackade lite om måndag och så. Kommer bli fett najs. Kaffe med kräm typ.

Gick också in på Tinzimara eftersom jag visste dom nya väskorna hade kommit in. Alltså, jag skulle kunna döda för dom. Otroligt fina!

Skulle gå hem. Satte på musik i hörlurarna (sommar/vår/bligladav-musik) och gick och njöt av solen. Gick förbi regnbågen som vanligt och ser Erika stå där. Snackade lite med henne tills hon fick kunder. åh, söt tjej alltså :)

Nu är jag hemma och ska städa och diska. Och ta upp fläskfile ur frysen. ska bli god fredagsmat idag!

Bjuder på ännu en pussbild för att jag är så glad och för att jag älskar allt och alla idag! :)



Puss på er!

nu drar jag!

2012.03.16

Godmorgon!

Fredag idag! Bästa dagen på veckan enligt mig. tror jag.

Idag ska jag på tillväxtmässan eller vad det heter som är i Arenahallen.
Ska ta med CV pch Personligt brev och se om jag kan hitta något roligt sommarjobb eller timanställning.
Har ju planer på att plugga till höst ;)

Nu måste jag fixa mig.

BTW Fixade cykeln igår hos mamma och pappa. hoppas hoppas hoppas den funkar nu. luften åker ju ut. pallar inte cykla och typ komma fram och vara tomat utan syre.

Ombyggnad

Som ni ser händer det lite här.

Kände att jg ville ha en ny header. så det blev det!

Kom gärna med åsikter.

Strong

studier

japp. tror jag har bestämt mig för ett program på högskolan nu.

Bygg- och fastighetsekonom

där har vi det.


sedan vidare utbildning till mäklare. här i Halmstad.



Vad tror ni ?

fixad




Haha. Pussbild

2012.03.15

Godmorgon!


Torsdag idag. Egentligen är jag ledig idag, men jag har ett möte inbokat 10.30. Så inte ledig idag inte! Och direkt efter ska jag till pappa så han kan fixa min cykel. Har inte punka, men på något sätt så kommer luften ur däcken under bara några timmar.

Igår var jag ensam hemma. Inte riktigt det jag hade hoppats i och med det var vår månadsdag. Hade hoppats på lite mys. men men. Sånt är livet :)

Nu ska jag ta och sminka mig lite. har katastrof hår. Blir fettigt så sjukt snabbt så jag försöker gå typ en vecka utan att tvätta det, men det är svårt att ta ett steg utanför dörren när det är så fettigt. usch. Men idag ska jag gå ut såhär. Imorgon innan kursen kommer jag nog tvätta det. hatar verkligen ha fettigt hår. och man kan ju inte sitta där på kursen och ha en mössa på sig. keps kanske är mer ok. ska se om jag har något keps :)


ha det bra sålänge!

2012.03.14

Idag är det en månad sen det var alla hjärtans dag. alltså min och Fredriks månadsdag.
Jag hade lurat på en plan ett tag nu och när Fredrik gick på toa igår kväll gjorde jag det. Tog hans mobil, klurade ut hur jag gjorde påminnelser. Och skrev "Jag älskar dig" och gjorde så det kom 15.40 ( då han slutat, men fortfarande är vid hans skåp på jobbet). När han sen kom hem hade jag hoppats på sprudlande (ordval?) glädje och massa kärlek. Men så fick jag luska ut det så han sa " aaa, just det" . Gissa om jag blev besviken. :(

Han är hos sin farfar nu med sina syskon. jag fick inte följa med :( Får hoppas han tar hand om mig sen när han kommer hem och inte går direkt till datorn.

Har verkligen mått konstigt nu på senaste. känner att jag är lite som förr. men har nog kommit underfund med vad det är. är nog så trött och orkeslös att jag har superlätt att bli ledsen och gråta. Är superkänslig nu. och trött. sover alltid på dagen. sover alltid efter jag vaknat en gång. somnar alltid tidigt.

Blöö.


MEN. för att prata om något bra, så vill jag bara nämna att jag för övrigt haft en bra eftermiddag. Efter kursen så gick jag och en annan från kursen in till stan och satte oss vid fontänen på torget och stekte lite. Så otroligt najs väder alltså! Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk bara för att man tror/vill att det ska vara varm och skönt, men så blir man lurad.

Tänkte bjuda på en bild. Fin bild. Typ bästa köpet jag gjort på länge. glasflaska med sånt bra lock. har alltid fyllt en sån i kylskåpet så man alltid har gott kallt vatten (ja, det smakar bättre om man dricker vattnet så)

sol

Update

Hahha . ni kommer ihåg hur jag berättade att vi skulle ut och hitta grejer till hemmet. Just found out. no cash :(

hur hemskt är inte det? ganska. Men måste ju också påpeka att jag varit både på Gekås och Ikea denna månaden. Så lite okej är det.

2012.03.13

Hejhejhallå!

Otto vill jag ska skriva mer så får göra det för att göra henne nöjd ;) hehhe


Idag är det tisdag och det betyder att det precis har varit helg. I helgen övningskörde jag ändå till Jacob och Jenny. Jacob fyllde nämligen hela 26 år i lördags. Grattis grattis Storebror! Fredrik följde med också så det var mysigt. Men tillbaka till det här med att övningsköra. När jag körde så tror jag att vi var i smålandsstenar, kom det en polisbil med blåljus och sirener. Spände vare muskel i kroppen, men klarade det bra. Trodde liksom det var över nu. Men nej. Mellan smålandsstenar och Bredaryd så kom det ytterligare 4 fordon med uttryckning. Alltså, mina nerver! Inte nog med att jag typ får panik bara jag ser en ambulans med blåljus, så kom det när jag övningskörde. och jag är inte den mest erfarna köraren. MEN. Jag överlevde :)

Vädret har varit amazing på senaste. Igår såg jag att det var 10.5 grader I SKUGGAN. Så jag tvingade med Fredrik ut och gå efter hans jobb. Så vi gick in till stan där vi köpte ljus i nya färger. Vi har kommit underfund med att vi ska ha lite mer färg hemma. Så det är vårt mya projekt. Ska ta lite bilder sen så ni får se ;) Har fortfarande lite mer att köpa.

AAAAH. måste berätta. Tror det var i torsdags eller fredags. på morgonen. då sover man. så vaknar man av ett högt duns. alltså, nu pratar vi om att jag sover så alla ljud blir typ 100 gånger högre. Jag nästan ställer mig upp i sängen och av någon anledning gråter för jag blev så rädd. Skrek till Fredrik : "VAD VAR DET? VAD VAR DET?" Han är hur lugn som helst och ställer sig upp, går till väggen vid fönstret och plockar upp gitarren som hade ramlat ner från väggen. Och säger "det var bara gitarren" . SOM OM DET ÄR NORMALT LIKSOM. herreminjesus. gitarren är typ paj nu. Hål i bottnen och spricka längs baksidan.
What a way to start a day!

Fredrik ringde innan för att säga att han kommer hem tidigt. Efter lunchen kommer han hem. Dels för att det inte fanns mycket att göra på jobbet, och dels för att det är fint väder. Så när han kommer hem ska vi åka nånstans och göra något :) Mysigt. Sen kommer Calle också hit bara för att hänga. Kul ! :) Ikväll blir det nog skräckfilm. På tal om skräckfilmer så kom jag och tänka på att man alltid äter något när man tittar film. Och det fick mig att tänka på att när jag var på citygross såg jag chips med . håll i er nu. CHEESE BURGER SMAK! var tvungen att köpa och smaka. Har inte ritkigt kommit underfund med om jag gillar dom eller inte. Men en sak är säkert. Det smakar Cheese and Bacon burger faktiskt. Tycker det är kul med nya chipssmaker. kul med nytt istället för sourcream and onion. Den har jag förresten bytt ut mot sourcream and beanaise chips. om ni nu ville veta.

jaja. Nu har ni läst om min helg med muskelspännande panik och om chips. Ha det bra!

Pusspuss

Grötvik

JAG SKA TILL TURKIET



Såhär glad är jag för att jag ska dit. och är även såhär glad för jag har hittat de perfekta brillorna.