Är så trött.

Jag är trött. Så sjukt trött. Min kropp bara skriker nej och jag orkar inte.
Jag får ju typ skylla mig själv för att jag inte tagit medicin sedan flytten. Varför kan jag inte svara på. Det har bara inte blivit så. Men jag känner att jag bara faller längre ner för varje dag. Frustrationen av att vara trött hela tiden är så enorm. Fastän jag sover så blir jag inte pigg. Jag måste sitta på föreläsningarna och hålla mig vaken. Men det är nog det jobbigaste som finns. Man vill bara sova men man kan verkligen inte. Den känslan är ingen höjdare. Har hamnat i en ond spiral och det går bara nerför.
 
att vara så trött att man inte orkar någonting, men ändå måste tvinga sig. det är ett helvete.
 

Onsdag

Shit! Det är redan mörkt ute! Galet!
Kom hem från skolan för en timme sedan ungefär. Har legat med huvudet på Fredriks bröst och bara lyssnat på hans hjärta. Man känner sig lite som ett barn igen. Men det är grymt mysigt. Trygghetskänsla.
Ska ska det lagas lite mat och sedan blir det gymmet. Kommer sova gott inatt. Är trött redan nu liksom.
Imorgon blir det plugg för hela slanten.
Redovisningen gick bra idag tror jag för dom som ville veta ! :)

Plugg&Matlagning

 
Japp. Det är vad jag gör för stunden. Fredrik sitter vid datorn och kollar på något klipp som vanligt. Den datorn är igång 24/7. Jag skojar inte. Den är igång om natten. Skjut mig.
 
Har en hel del att läsa ikväll och kolla igenom inför redovisningen imorgon. Kommer bli en tråkig kväll. Det känner jag på mig. Typ bud på att ta på min pyjamas och bara läsa tills jag somnar. Ganska gött ändå nu när jag tänker efter.

En sak som jag bara måste tipsa om är LOKA's nya smak som heter vintersmak. Något i den stilen heter den. Den smakar äppel och kanel och är supergod! Ett bättre alternativ till cola, om man nu känner för något bubbligt.
 
Nu ska jag titta till maten. Blev fisk och potatis. Fredrik har inte så mycket att säga till om, det är ju trots allt jag som lagar det. Och allt jag lagar brukar bli jättegott! ;)
 

Typ ledig dag

Godmorgon godmorgon!
Vaknade för en timme sedan, men har legat i sängen ett bra tag med Fredrik. Det är så mysigt att vakna tillsammans och prata på morgonen. Ligga kvar under det varma täcket när det är kallt i rummet.
 
Senare idag ska jag till skolan och gå igenom det vi ska redovisa imorgon med gruppen. Det kommer inte ta så lång tid (max 2h) så man kan säga att jag typ är ledig idag. Så vad ska jag hitta på då? Jo, jag hade tänkt att jag skulle städa lite här hemma. Överraska Fredrik med en städad lägenhet när han kommer hem.
Ska också klura ut vad vi ska äta idag. Det lutar åt fisk, potatis och grönsaker. Ja det får det bli!
 
Nu kurrar min mage som attan så ska ta och fixa lite frukost! 
 
Ha en fin tisdag!

asics gel volt 33

Mina nya bebisar

tiden bara rinner iväg

Kan inte riktigt förstå att det redan är 26/11. Det är måndag. En ny vecka. Veckor går så sjukt snabbt nu. Är det för man blir äldre? Eller kanske för att man pluggar och jobbar och alltid är på språng? Snart är det december. Och det är ju inget annat än sjukt. December. Julmånaden. Födelsedagsmånaden. Nyårsmånaden. Snömånaden. Jo, jag gillar december.
Nog om det. Idag har jag varit på en föreläsning och sedan träffat min grupp. Vi ska ha seminarium på onsdag, så det var lite förberedelser. Vi ska också sitta imorgon en stund (är egentligen ledig, buhu) hahha, sen när skriver jag buhu?
Fredrik, jag och Calle ska åka till gymmet i eftermiddag och träna. Vill också till badhuset (det ingår ju i gymkortet) idag, och typ bara leka och slappna av. Men vi får se om jag får med mig pojkarna på den idéen.
 
Nu ska jag se vad man kan önska sig i julklapp/födelsedagspresent. Det är ju snart dags!
 
Här är en bild på mig som jag tog i morse
 
pusspuss

Confetti time!

söndag

Söndag morgon och jag sitter på skolan. Sitter och pluggar Case med min grupp. Vi ska analysera olika case i Organisation och ledarskap. Inte det roligaste att göra på en söndag, men det ska ju göras. Ganska mysigt ändå. lite.
 
 

gym

 
Det är så skönt att känna att det är dags. Det känns helt rätt!!
Klapp på axeln till mig och Fredrik för vår nya livsstil

morgonpanik och nya människor

måndag, ny vecka!
 
Dagen började redan vid 07.00 när jag vaknade och fick panik för andra sidan av sängen var tom. Gick upp och såg att Fredrik låg med kudde och täcke i soffan och sov. Han hade inte kunnat sova inatt så han hade gått och lagt sig i soffan. När jag vaknade fattade jag verkligen noll, men sen när jag vaknat och tvingat Fredrik att lova att inte lämna mig ensam i sängen sådär igen, så föll allt på plats och jag kunde börja njuta av min morgon, som jag visste skulle bli en lång och mysig morgon!
Satte mig och åt frukost och därefter så tog jag min ipad, la mig under täcket (det var fortfarande varmt under täcket, UNDERBART) och tittade på ett avsnitt av Project Runway Sverige på TV3 Play. Måste bara säga att dessa tv-apparna är jättebra! Speciellt om man har Ipad så det blir en lite större skärm. Häromdagen satt jag i köket och tittade på Stalkers (HEMSKT) medans jag åt lunch.
Klockan 10 hade jag föreläsning sen. Husbyggnad 2. Inte världens roligaste kurs, och läraren vi har är inte pedagogisk alls och jag känner inte att jag lär mig något på hans föreläsningar. Tyvärr är det så. Han berättar och har ppt som han visar. Men inget fastnar. Inget! Väldigt frusterande faktiskt.
Efter det så träffade jag min grupp som jag ska arbeta med i Organisation och ledarskap. Vi ska bl.a. analysera 3 case och redovisa dom och sen parallelt med det göra ett projektarbete tillsammans. Min grupp var bra. Kändes liksom bra direkt fastän jag aldrig pratat med dom tidigare. Vi satt två timmar och gick igenom vad vi skulle göra och när och sånt.
Nu ikväll så ska jag läsa igenom och förbereda mig för onsdag då vi ska sätta oss och börja skriva. Ska läsa om IKEA och Ingvar Kamprad.
 

Lampa

Vår nya lampa i vardagsrummet! Bilden är tagen snett nerifrån

Nov. 08, 2012

Ikväll kör jag på naturliga ögon och mörka läppar. Plommon/röd-aktig färg!

Nu ska jag till stan för att sen gå på möte med jobbet!

Kök

Trots att det inte är färdigt i något av rummen här hemma så gillar jag att försöka få de så fint som möjligt för stunden.

Här har jag bara satt ett ljus och lite så för att få lite mer hemma-känsla.

Nov. 08, 2012

Nov. 08, 2012

Godmorgon! Jag och Fredrik sov länge idag och vaknade för en timme sedan kanske. Känns bra att jag äntligen kan sova i lägenheten. Så skönt att sova länge!
Nu sitter Fredrik på föreläsning, och jag i min pyjamas i soffan. Lyssnar på diskmaskinen som diskar för fullt. Den är verkligen bra att ha. Sån lyx liksom. Att slippa disks är typ de bästa. Nästa grej är att se om vi kan installera en tvättmaskin här också. Då j*vlar snackar vi lyx!!
Idag ska jag städa lite här hemma och sen kl 18.00 ska jag på möte på Lagerhaus. Ska prata om julen och så har vi fått nya tjejer som ska jobba med oss. Så det ska bli spännande! Vi ska också äta lite och kanske ta ett glas vin efteråt. Älskar verkligen mitt jobb och mina kollegor!

Hittade denna bilden för ett tag sen och tyckte den var så rolig och sann så jag delar med mig av den.

Ha en fin torsdag!

Vanilj

 
Jag tycker att det kan vara svårt att hitta ett bra doftljus som luktar vanilj. Tycker vanilj är så gott, men så svårt att hitta just rätt vaniljdoft.
Yankee Candle har ju vanilj och i vanliga fall hade jag köpt Yankee, men jag tycker deras vanilj är för söt. Så man mår nästan illa som man kan göra om man ätit mycket tårta eller bakelse. Man blir mätt och nästintill äcklad.
Men häromdagen åkte jag och Fredrik till Rusta för att kolla på matta. Så såg jag att dom sålde doftljus, så jag tänkte ge detta en chans. Och gissa om jag är nöjd!? Perfekt vaniljdoft och i precis lagom mängd. IKEAs doftljus har en tendens att inte lukta när det är tänt och sen lukta när man släcker det. Men 49:- för detta ljus som är ganska så stort och som luktar helt underbart. Lätt värt det! Dom hade också kanel och andra dofter, så eftersom denna doften var mitt i prick så kanske kanel är lika ljuvlig. Tänkte att ha kanel till julen, för att komma i den rätta stämningen. Inte för jag har några problem med det, men för att höja det ytterliggare.
 
Längtar till vi har fått det fint här hemma så jag kan visa bilder. Har massa nytt och en julstjärna som är stor och helt underbar som jag bara måste visa er!
 

Klocka

Mysmorgon

Godmorgon! 
 
Jag har varit vaken ett bra tag nu. Sitter i en ny pyjamas framför tvn. Älskar mina morgonar! 
Klockan 11 ska jag jobba på mitt älskade jobb! Såg förresten på blogg.se startsidan att det fanns reklam från Lagerhaus! Lite farsdag-grejer. Spana in de vettja! Vi har förresten fått in massa fint och mysigt till jul! Komsi komsi, jobbar 11-17 idag. 
 
Angående lägenheten så har det inte kommit upp bilder pga vi inte är färdiga ännu. I köket har vi tex en sån energisparlampa som bara hänger, inte det vackraste precis! Men vi har fått upp gardiner vid varje fönster! Det är ju ett steg i rätt riktning. 
 
Nu ska jag ta och äta frukost så jag inte glömmer det! Ha en fin onsdag!

SMOKEY EYES, NUDE LIPS