sista mars

Denna dag var varit så otroligt seg! Vädret har varit mysigt (grått och regnigt och bara helt mysigt) och man har gått i skolan och längtat hem till soffan och bara mysa. Hittade på lite småbus då och då :p t.ex. tog jag smygfotto på Ottosson. Men nu i efterhand ser jag att dom inte alls blev bra :/ FAIL .


SER NI HENNE ? Maahhahaha busfrö


Halvdöda på håltimmen :)

Nu är det plugg som gäller. TAGGA TAGGA TAGGA !

usch...


tisdagstråk

jag har tråkigt, så jag tänkte berätta om min helg :)

hejsan hoppsan den var visst på fel håll. Men iaf. I lördags var jag först hemma med Jacob och Jenny och drack vin, sen gick vi in till stan och ägde stället :) Mahaha, fett kul va det. Taxi hem, trots att jag protesterade xD gaaalet kul. träffade massa nya homies me :)

Söndag tror jag bäst kan beskrivas med denna bild :


DEEEEEEGDAG

Sen måndag var som alla andra måndagar, plugg plugg plugg.



Ungefär så har de senaste dagarna sett ut. :)

happy times

Kom typ hem från stan för ett tag sen. Hade jätte trevligt med Ottosson :D Vi drack frapino och bara gick runt och kollade på människor och saker . underbart.

Bilder från dagen :)

Bus i skolan med Ottosson


In till stan med Sara och vara packåsna när hon skulle testa grejer. Sen tillbaka till skolan för att vänta på Ottosson.


Hur söt är kvinnan inte liksom !? :)


påväg till stan :)


Söte sak


Frapino :) <3

Sammafattat kan jag säga att det varit en underbar dag :) TACK OTTOSSON <3

fredag

Kom till skolan och fick nyheten att vi varken har fysiklab eller historia. Alltså bara projekt. Och eftersom jag är klart med mitt projektarbete sen lång tid tillbaka så har jag gjort massa annat. ska snart skriva labbrapport med tjejerna, måste bara ha mat först. Kan inte koncentrera mig. åt inte frukost, så jag får väl skylla mig själv.

Sen efter skolan så ska jag in till stan med Ottosson :) det ska bli kul. Har inte träffat henne på fritiden på typ evigheter! skoj skoj.

Vad händer ikväll folket?

blivande boknörd?

Litteraturvetenskap. Trevligt trevligt. Eller?

Wohoo

Är fortfarande uppe och svävar bland moln :D

STUDENTEN SNART


dålig bild men det får ni leva med tills jag kan ta en lite finare bild då jag inte ser ut som bajs.

vår

Såna dagar som idag får en att inse att det är nära nu.
Första riktiga vårdagen. Jag svettades nästan när jag gick med min skinjacka och halsduk på stan idag. Eller, tillsj ag tog av mig fetinghalsduken. Det är så sjukt härligt att våren är här nu. Hoppas bara den är här för att stanna!

Som jag nog sa innan så har studentmössorna kommit :D Ska lägga upp bild sen, men jag är riktigt nöjd med den. Den är som jag ville och storleken är perfekt.

Fysikprovet är avklarat, och just nu känner jag mig fri som en fågel.

ordet jag söker just nu : UNDERBART

LYCKA

Nationellt prov i fysik b avklarat! hur jävla gött är inte det !? :o

Sen direkt efter provet får man reda på att studentmössorna har kommit. Så hämtar man ut de och allt stämmer och nu känner jag att slutet är nära!

OHHHYEAAAH, LYCKA JUST NU .

solen skiner förresten också och jag har äckligt hår

bibblan

nu går jag till bibblan för att plugga ännu mer fysik.

peace.

avundsjuk

Ja, jag är avundsjuk. På allt och alla känns det som.

Jag är avundsjuk på alla som är lyckliga just nu.
Jag är avundsjuk på alla som har kärlek i form av omtänksam pojkvän.
Jag är avundsjuk på alla som är smala.
Jag är avundsjuk på alla som är bruna.
Jag är avundsjuk på alla som har ett naturligt vackert utseende, utan smink.
Jag är avundsjuk på alla som har snyggt hår utan att göra något med det.
Jag är avundsjuk på alla som har pengar.
Jag är avundsjuk på alla som inte bryr sig om vad andra tycker.
Jag är avundsjuk på alla som kan resa.
Jag är avundsjuk på alla som kan allt, utan att ens behöva plugga.
Jag är avundsjuk på alla som kan göra precis vad de vill.
Jag är avundsjuk på alla som vet vad dom ska göra efter studenten.


Jag är inte allt det, jag har inte allt det. Jag är My och jag är avundsjuk.
Men jag är jag.

snokat i mammas kläder igen

ni vet att jag sa att jag skulle plugga fysik. det går inte så bra. Har precis gått igenom mammas jeansgrejer och det slutade med att jag hittade en skön jeansskjorta. It is a keeper! :D Anledningen till att jag letade efter jeansskjorta är faktiskt för att Ottosson har visat hur snyggt det kan vara med jeansskjorta, så självklart vill jag också testa de :) Skulle egentligen vilja ha en aningen ljusare, men får nöja mig med denna tills vidare. 
 
Bekvämt, enkelt och snyggt att dra över ett linne :)

ge mig

Hittade denna skönhet för några dagar sedan på Hm. Den är så grymt snygg att jag nästan börjar dregla :o

GE MIG DEN

sjuk

och uttråkad är vad jag är just nu! Klockan är runt 10 och alla är i skolan. Här sitter jag, ensam med en huvudvärk som inte är att leka med och ont i kroppen. egentligen borde jag typ dricka vatten non-stop, men gör jag det? Nej, för jag är inte törstig. Om jag bara hade varit normal och druckit på dagarna hade jag sluppit detta.

Igår bokade jag tid hos studie- och yrkesvägledaren. Ska dit imorgon klockan 8. Har funderat lite på det här med plugga vidare, men klumpen i magen är fortfarande stor och tårarna är nära. Vad ska man göra liksom? Detta är så grymt skrämmande att jag undviker att tänka på det.

Dagen idag ska jag ägna åt fysikplugg och annat plugg, men mest fysikplugg. Kommer säkert fler inlägg under dagen, så håll ögonen öppna. :)

whoop

Sitter just nu i skolan och upptäcker att vi typ ska ha projektarbete hela dagen. Jag som är färdig med mitt får göra lite annat . lagom kul. Detta kunde jag göra hemma :/ Men men , skitsamma. får göra det bästa av situationen.

Sen måste jag bara säga att vissa människor är helt dumma huvudet. fattar inte hur vissa tänker. Säger bara såhär: SKYLL DIG SJÄLV. Det är du som förlorar på de

new jeans + våfflor = söndag

new jeans is the shit! Speciellt när man inte betalar :) Mahahah. Jag var verkligen i behov av nya jeans. Och nu har jag det. Jag gillar dom, vet inte vad ni tycker, men det är inte ni som ska ha på er dom :) Så det så! :D

Sen måste jag också bara säga att vi varit ute och letat efter våffeljärn hela dagen typ :O Så nu har vi äntligen köpt ett nytt och jag åt våfflor innan . Sjuuukt gott, men fy så mätt man blir av de! Två våfflor och jag ligger i soffan och klagar på magsmärtor .



Ful bild kanske, men för er som glömt hur de ser ut :P Haha

musik just nu

musik som just nu spelas flitigt hemma hos mig är

Almost lover - A fine frenzy
The story - Brandy Carlile
Prettiest friend- Jason Mraz
Massa Regina Spektor såklart


Jag vet att detta är lugn och lite sorglig musik, men jag känner att det behövs nu. Dagarna är gråa, snön är inte helt borta, solen tittar nästan aldrig fram längre, och regn kommer allt oftare. Stanna inne med myskläder och musik är så najs just nu. Jag röstar på mysdagar! :)

Otto är bra

hennes kommentar :

jag gillar läsningen! kommer sitta här en del ikväll så fler inlägg är heeelt okej! :D du kanske skulle vilja skriva lite om mode i sommar, och typ, vad du ska göra efter studenten och så. Din blogg är jättebra!!

hihihihihi (låtsas att jag är en anonym läsare)


Hon är söt hon :) hah gillar henne :) Nä men seriöst nu va. Fler inlägg kan jag nog skriva. Skriva om mode i sommar. hmm , jag kan säga vad jag troligen kommer ha på mig mycket av i sommar. och vilka färger.

Jag kommer välja tunna, lätta tunikor, lite transparenta i söta, lite "klena" färger. Puderrosa, mjuk mintfärg, beige, vit. Och för att inte se ut som en söt muffins kommer jag självklart ha skinnjackan och ett par tuffa solbrillor. Jeansshortsen kommer hänga med i sommar med. Sandaler med remmar , gladiatorskor, ballerina, höga skor, jaa Sommarskor helt enkelt. håret kommer nog vara mer avslappnat, en liten tunn fläta på varsin sida, som ett hårband typ, eller bara nersläppt med lite naturliga lockar. vet inte alls om detta anses vara mode, men det är nog det som jag kommer gå med i sommar.
Och på tal om sommar så hitade jag och Layla en underbart söt klänning på Store, för endast 160 pix! Sjukt söt var den.


Ursäkta att jag har kläderna på under, men jag orkade inte ta av mig de :P Enkel och söt klänning. Lätt att matcha med smycken och liknande :)

DETTA INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS IGÅR KVÄLL, MEN INTERNET VAR CP SÅ DET KOMMER NU ISTÄLLET. SORRY

Myspys

Med ny halsduk som jag köpt av Sara Yasin :) Hon köpte den på Zara i Göteborg, men använder den aldrig så hon sålde den till mig :) Använder den typ hela tiden. Hur mysig som helst!



Heejhallå

det var längesen jag skrev här och jag känner att för Ottossons skull ska jag skriva lite eftersom hon är en mycket trogen läsare, haha :)

Idag har jag varit i slöinge och besökt Anita, en god vän till vår familj :) Hon är alltid lika pigg och glad. Sen har jag kollat mycket på tv. The city på MTV såklart :)

Vad har hänt på senaste tiden?

Hmm, jag har haft utvecklingssamtal med min mentor själv för första gången nu när jag är 18 :) Det gick riktigt bra. Skolan går bra för mig nu känner jag. Fick också tillbaka ett historiaprov och fick bättre resultat än väntat, å när det gäller skolan svävar jag på moln. :) Nationella prov i fysik b och svenska snart. Men fysiken känns brao ch min lärare säger att jag inte alls ska oroa mig för svenskan eftersom jag tydligen skriver allt på en mycket hög nivå och bla bla bla.

Jag och Layla har varit på eurostop och påväg ditt satt vi och åt jordgubbar :) sjukt gott var det.


Årets första jordgubbe :)


favorit outfiten nu förtiden. söndriga jeans med spets under, knähöga stövlar, body från monki, transparent tunika, skinjacka, halsduk och väska. Jag gillar det :) Bara solbrillorna som fattas.


JUST DET, får inte glömma att nämna studenttävlingen som var i torsdags. Det var skattjakt och de vi skulle hitta var:
- bhar
- kondomer
- uppblåsbara saker
- elvispar

Haha, skitkul var det :D Vi gick till ungdomsmottagningen för att få tag på så många gratis kondomer som möjligt och sen offrade vi våra bhar . haha. äventyr.


Axel gillade bharna tror jag xD

blö

letar just nu efter ställen där man kan sälja sina gamla mobiler och tjäna lite cash. kan behöva det just nu. :) envirofone.se kollade jag nyss, men ska se om det finns andra ställen :) Har ni tips, säg till då :)


jag är trött, utmattad och seg. vill lägga mig ner och bara gråta. Nej, jag vill ha en kram. en lång gosig kram med någon som luktar gott och som kramar bra. inte en sån snabb klen kram. Det ska vara en lång, nära och härlig kram. KAN JAG FÅ DET?


donate a hug, please?

Hemma igen

Mamma har nya jeans :) Och jag hittade faktiskt nya solbrillor. Köpte inte dom för jag hade plånboken med mig, men mina pengar var hemma. SMART . Haha, tog foto och ska gå och köpa dom imon tror jag. Om ni misstycker, säg till innan det är försent :O



Ursäkta den ganska dåliga bilden, men jag står ju faktiskt och tar kort på mig själv öppet i en affär :O
50 pix för dessa underbaringar som man kan gömma sig bakom och glo på folket på utan att dom märker det. Go for it eller ignorera? 50 PIX :D

Inatt

smsade jag i sömnen. :o haha, kollade mina skickade sms och har inget som helst minne av att jag skickat dom smsen . Helt knas :s men men , tur att det inte var så farligt :P Hahah

Hade sovmorgon idag, men blev väckt av SOLEN :) Iväg till skolan för att ha en fysiklektion. Nu är jag hemma igen = Onödig skoldag . 

Nu ska jag snart iväg till eurostop med mamma och försöka hitta jeans till henne. Får se hur det går :P  


Sooooolen skiner :)

klockan är

Snart halv fyra och jag är kvar på skolan. Jag är biologilektion med Hanna och Otto :) Har ändå inget för mig :P

Jag tror vissa här i salen har lite problem med att plugga när jag är här faktiskt. :P MAHAHAHA, undrar om jag blir utslängd snart. kul kul kul

Fick också reda på att Ottosson läser min blogg typ jätteofta. Det är ju typ jättespännande.


HEJ OTTO :D

måndagsmorgon

DÅLIG start måste jag säga. hade ställt klockan till 06.00 för att hinna duscha men som den sömntutan jag är så snoozade jag till klockan 07.00. Stressad som attan hoppa jag in i duschen och när jag kom ut var det att snabbt fixa mig och sedan skynda mig till skolan. Ingen frukost hann jag med :/ Min mage ropar efter mat och jag är trött. Inte okej

musikka

Har ni tråkigt och gillar bra musik så kan ni ju lyssna på Morten Breum - Domestic (feat nik og jay) FET NAJS :D


der findes ingen ord for de ting jeg ku gøre ved dig
Så prøv og fuck med mig nu


Den var låttext, så tro inte jag är värsta porrungen.

 

dagens äventyr

Började hemma då jag öppnade min garderob och tog ut ett par skor jag endast använt en gång, vilket var min 18 års födelsedag. Kände att det var dags för dom att se solljus.

Tog på mina bäbisar och åkte till maxi såhär:


Väl på Maxi blev jag typ överlycklig över att jag fick en av dom nya grejerna på självscanningen. Dom med färgdisplay  :) hahah, tönten som jag är, tog jag självklart foto på de som bevis och som jag stolt kan visa upp för alla.




Kom hem , men där blev man attackerad av katterna som var ovanligt nyfikna. Pivo var påväg in i påsen, antagligen för att jag hade köpt kattmat till henne, men ändå :)


SLUT :)

solen skiner

och jag är glad . Tränade med Layla och Sara innan . Grymt skönt att träna och svettas igen :D Synd bara att man inte har pengar till gymkort. någon som vill sponsra mig? :)

Idag blir det förhoppningsvis något roligt äventyr. Vill typ ut och gå med min nya skinnjacka och solglasögon och bara gå och kolla när snön sakta smälter. Vet inte riktigt. Om ni har förslag på vad jag kan hitta på så är det bara att höra av er. Som ni kanske märkt så har jag min mobil på non-stop så bara messa mig :)

gypsy

imon är det träning som gäller klockan 10.00 . Layla hade en sån "prova-på-att-träna"- grej som hon var snäll att erbjuda mig :) Så det blir träning imon. Skojj :)

Sitter just nu och lyssnar på Shakria - Gypsy. Tycker den är så grymt mysig. får mig att längta till sommaren och värmen på något sätt. Helt underbart. Men sen vänder man blicken mot fönstret och ser snö. Mindre kul .


kommer värmen snart eller?

HJÄLP MIG


så ser ett städat bord ut för mig :)

OM ni ville veta :) men det ville ni säkert inte. Kul att jag sitter här och skriver massa onödiga saker. Kan bero på att jag inte har något att göra så jag sitter och terrar alla som läser min blogg och Dindar, stackarn som är sjuk, som måste stå ut med mina konstigheter över msn .

Sen måste jag fråga en sak, jag köpte en body med grymt snygg rygg från monki för ett ganska bra tag sen. Men har aldrig någonsin använt den. Anledningen till det är att jag inte vet hur jag ska använda den. Den är svart och har djup ryggringning med "snören" över. HJÄLP MIG

fredag

ungefär världens segaste dag kan man nog säga om denna dagen. Men en sak som är positiv är att jag hade min nya skinnjacka för första gången . I like it! Den förra sålde jag till Jenny, min brors flickvän, för den hade visst blivit för stor innan jag ens hann använda den. Denna jag har nu sitter mycket bättre :)


skinnjacka, transparent tunika, svart linne, jeansleggings, converse, halsduk och väska. om ni nu inte ser det själva :)


my favorites <3

Härmapa jag vet

Okej , läste nyss Hanna och Ottos blogg och Hanna hade lagt upp lite bilder. gamla bilder. Kände knappt igen mig själv. gå in och kolla om ni vill . friskhumor.blogg.se :)

En av bilderna :



Nu efterlyser jag lite svar.
Var är bilden tagen?
Hur gamla var vi?
Nya sexställningen eller?

katastrof nr 1 har hänt

Min sladd till mobilen är borta! DEN ÄR BORTA! vilket betyder att jag inte kan lägga upp bilder, eller ladda mobilen. Och överleva utan att ladda upp bilder har jag koll på . Är ganska bra på det med :) Men att leva utan mobil, det går inte. Jag är beroende av min mobil, och går ingenstans utan den. Känner mig naken, exposed, rädd utan den. MOOOOOBIL <3 Okej , katastrofen har inte inträffat ännu, har typ halva batteriet kvar, men bara tanken av att den kan dö snart och inte kan få mer power då är ganska så gråt-framkallande.

Nu när jag läser det jag skrivit så låter jag ganska så galen. Och nu inser jag att jag är ganska så jätteberoende av min mobil. Kanske är dags att vänja sig av med att alltid ha mobilen i högsta hugg. Jag menar, världen går ju inte under om man missar ett samtal eller svarar lite sent på ett litet sms.

imon är det fredag och sen är det helg.  läs det högt och lyssna på det magiska ordet. helg . Denna helgen ska jag bara ta det lugnt och bli lite piggare. kan behövas om man säger så. Är ganska så sliten idag och kommer vara det imon med. Men sen är det helg. heeeeeelg. tror jag ska ha filmkväll för mig själv. Ta på mig min SUPERSEXIGA hello kitty pyjamas (röda hotpants med vita prickar på och linne med stor hello kitty, mums på ful-sött), poppa popcorn (efter jag tjatat sönder mamma att åka och hämta de) och sen bara sitta och glo på film efter film. Säg till om ni vill joina. men varning för pyjamashumör :)

Nu är det duschen som gäller, sen blir det tv och sen sängen . Min underbara säng <3

feeeeeeestt

hej jag kom nyss hem frrån festenmnn., det var kul.n ligger med benen i pelles soffa och huvudet på golvet. ganska obekvämt. vi åt nyss nattemat och hanna  klagar på att hon ska ta spruta imon när hon är utklädd. kul att gå till skolan såhär imon. blöbläblå

bjuder på lite fina bilder





onsdagen, festdagen, tröttdagen

Det är onsdag, och idag är det fest. Är man glad eller är man glad? Hade nog varit lite gladare om jag var lite piggare. Jag skulle kunna somna här och nu :/ Så det blir sängen en stund innan jag går till Pelles lägenhet där förfesten ska äga rum. Kommer bli fett kul. 

För er som inte vet är det studentfest idag , med temat : Jorden runt :)
Jag ska vara indian . höhö

skolbilder

Okej , såhär är det. Franska på kattegatt suger. Men har man Hanna så är det okej ändå :) Bjuder på lite bilder som togs på franskalektionen i torsdags om jag inte minns helt fel :P DET ÄR VACKERT SÅ NJUT AV DESSA BILDER









ändrade planer

Det blir ingen film ikväll. Kom ju på att hollywood fruarna kommer på tv ju! Får ju inte missa det ! :O film kan jag kolla på vilken dag som helst xD Men först ska jag kolla på familjen annorlunda eller något annat skojj som går. Måste ju göra något tills det är dags :P Hah, godis blir det också förresten. ååååh, så gott :)

Ont i nacken har jag med. Får gå ner och tigga lite massage av mamma :) Hihi

måndag the studiedag

Kom nyss hem från Göteborg typ. Det var helt okej. Guidningen gick ju lite sisådär. MEN ÄNDÅ. dom kan inte förvänta sig mer när jag gjorde det frivilligt när jag kunde varit hemma och sovit istället :P Men dagen var bra. År asiatisk mat och sen var det speed shopping. Hade bråttom, så det blev många affärer på kort tid. Köpte inget eftersom man har ett visst shoppingförbud. köpte frapino i stressen till bussen som jag satt och mumsade på påväg hem. Alltså säger bara: Frapino in my heart. Spelar ingen roll hur kallt det är ute, frapino är alltid bra! :D

Känner lukten av mat, så antar att jag snart ska äta kvällsmat. Det är ju gott :) Sen blir det film hade jag tänkt. Är sugen på att kolla på någon gammal film med Johnny Depp och Orlando bloom, typ pirates of the caribian. dom är ju ganska så najs i den filmen.

Tänkte bjuda på en bild på mig och Sanden (Sara Andersson) och passa på att säga att JAG SAKNAR DIG. Snart ska det bli supermyskväll, du och jag och popcorn och en film. Vad sägs?

ding dong

historiaprovet är avklarat och under helgen har jag inte ägnat en enda liten tanke åt plugg. så jävla gött :) Iaf, i fredags var jag i stan med Hanna. Skojj som vanligt :) Lördag var jag på eurostop med mamma , men Hanna var där samtidigt så det var lite spännande. Köpte en ny skinjacka eftersom den andra är för stor så jag sålde den. Nu har jag en som passar lite bättre. bikerjacka typ, kort modell. Ganska neutral :) . Därefter dom layla hem till mig och vi fixade oss. Hon lånade min svarta klänning med korsning i ryggen och jag lånade hennes ovanligt korta paljettklänning. DEN VAR ASHET :) fan så snygg vi va :) Sen var det iväg till pizzeria för att få i oss näring så vi typ inte slocknade efter en klunk och sen var det hem till Christel där förfesten ägde rum. Otroligt kul var det, och fick t.o.m. träffa christels pojkvän. mycket trevlig kille. Stressade till bussen så vi skulle hinna till The corner innan 11 så vi fick gratis inträde . Träffade massa folk där och hade kul :) Gick dit med en halsduk, kom hem med två :) fast den jag kom hem med luktar typ 100 gånger bättre än min :) MUMS . Iaf, Layla sov hos mig och idag vaknade jag tidigt så jag gick ner och fixade varma frallor och massa gott. frukost på sängen alltså :) hoppas också det uppskattades :D hihuhuha.

Imon är det Göteborg med Sandra, the bartender (haha, fråga mig inte varför, min hjärna lever sitt egna liv. tror det är för att hon passar så bra där. Naturbegåvning liksom. Shit, jag bara babblar på..) iaf, Vi ska guida runt italienare på universeum och sen gå runt på stan :) Ska bli fett skoj, eller hur Sandra? :) du och jag och halva italiten :) och spårvagnarna -.-

Sist vill jag också bara säga att det idag är den 7 mars och jag har inga pengar. Jag har ett shoppingberoende, och nu får jag inte shoppa på två månader. IT SUCKS :( tyck synd om mig :O Mahahahah

studentfest

Temat på nästa studentfest är jorden runt och jag har redan fixat min outfit :D Tror det kommer bli jättebra :D Glömde ta bild när jag testade de, men ska nog visa lite senare :) Annars får ni nöja er med bilder från själva festen :D

Nu är det historiaplugg som gäller

:D

Fy fan va jag är bra. Är nu klar med religionsuppgifterna och romananalysen :) Aawweei :D

Skulle bara säga att jag är bra liksom, SÅ NI VET :D

hyllningstal

Och om någon har någon bra idé om vad man kan skriva ett hyllningstal om , TALK TO ME

Nu skriver jag en lista med saker som jag ska göra. Ni behöver inte bry er om den, det är för min egna del just för att jag har minne som en fisk 0.o

Att göra/plugga på:

Religionsuppgifter
Fysiklabbrapport
Romananalys
Inför historiaprov
Bokrecention, engelska C
Hyllningstal
inför fysik B kursprov


Om jag glömt något så säg gärna till ;)


En lite ny bild, om ni liksom hade glömt hur jag ser ut ;)

sool

Hellow :)

Solen skiner och jag är glad idag. Haha, hade sovmorgon idag men var trött som en gnu ändå . Påväg till skolan halkade Sara, det var lite smått kul. Men ändå inte för man vet ju aldrig om det gör äckligt ont eller om det bara är en klen halkning som inte gör ont alls. Tror inte det var så farligt, men lite skrattade jag. Kan inte låta bli att fnissa lite när hon ena sekunden går bredvid mig och nästa ligger på ryggen på marken. Det första hon sa var typ; usch så äckligt. tänk så många hundar som gått där . :O

Hade fysiklektion. fick ut träningshäfte inför kursprovet i fysik b. Typ sisådär 100 sidor. Äckligt tråkigt, men ändå. Lunchen var som vanligt, fast Ali fick reda på att för mycket smör äcklar mig så han var nära på att slicka på smörkniven för att få mig att spy. Usch, fy och blä.
Nu har jag håltimme och jag somnar snart. Det är sjukt tråkigt, men om en halvtimme slutar dom andra så då blir det nog lite roligare.

Dagens planer: gå hem, ta en huvudvärkstablett och sen sätta igång med pluggandet. INGET LIV DENNA VECKAN.

Är taggad för lördagens utgång :) Fett skojj