i nässjö

Jag sitter just nu i Ottos fina lägenhet. Vi har precis ätit och ni sitter vi och pratar lite. resan hit gick bra. satt på tåget och var kissig hela vägen och mot slutet höll jag på att somna. men men , jag är framme. imorgon ska vi åka till eksjö.
ha det bra

Godmorgon

Såhär ligger det till. Jag ska ta nästa tåg till Nässjö. Där blir jag hämtad av Otto (förhoppningsvis), sen ska vi hitta på något idag. Imorgon ska jag åka till Dindar. Det gick inte idag för att hans familj skulle vara där och lite så.

När jag ändå bor hos Otto så ska jag passa på att hitta på massa roliga saker med henne. Tar med mig min kamera och lite så.

Denna helg kommer bli en helg med väldigt blandade känslor.

bild på mig någon dag för att ge er något med färg idag

vrak

Imorgon åker jag till Nässjö. Lämnar min packning hos Otto snabbt. Sen åker jag direkt till Eksjö sjukhus för att hälsa på Dindar.

Så min hjärna är offline och och är ett vrak. Var goda och ha överseende med det, tack.

avundsjuka

jag lever ett liv där jag alltid är avundsjuk. avundsjuk på dom som är smalare och finare än mig. avundsjuk på dom som reser och upplever världen med deras familj. avundsjuk på dom som inte har några problem. avundsjuk på dom med pengar. alltid avundsjuk på någon. jag vill slippa det. kanske tillochmed vill att någon ska vara lite avundsjuk på mig.

avundsjuka får mig att bli tjurig, bitter, ledsen, och alla andra negativa känslor. Fan för avundsjuka!

kalla mig sjuk, men jag tänker såhär. min hjärna.

sdkl

hejhej!

jag är sjukt trött och på dåligt humör nu. imorgon ska jag jobba för första gången. hoppas det går bra och att jag inte slår sönder något värdefullt. det hade ju varit fantastiskt.

ska sova nu kanske. kanske inte. vet inte.

hejdå

fångade ögonblick

Fredrik myser med Pivo. Hon är helt besatt av honom. Jag skojjar inte. så fort han kommer in genom dörren så springer hon dit och spinner, mjauar och vill bli gosad med. så fort han sätter sig i soffan så är hon där och gosar.

 

Alla dagar då jag sover hemma så kommer Pivo på morgonen och ska gosa. alltid in under täcket också. Hon är så gosig och jag tror faktiskt mina katter saknar mig när jag inte är hemma för jag får samma behandling som Fredrik när han kommer. dom är för söta!



Här har vi en klassiker på Pjuske. Han är den ordentliga katten i huset. Han går inte på borden när det är mat där. Han sitter på stolen vid bordet och äter från bordet som människor. Egentligen brukar han ta maten med tassen och sen när på stolen, men denna gången åt han direkt från bordet. VISST ÄR HAN UNDERBART SÖT!?

My i dagens dag

han älskar mig




snorig

Godmorgon!

Idag blev jag väckt av ett sms från min söta pojkvän. saknar att inte vakna upp med honom :/ men men. han är just nu och jobbar. jag ska egentligen vara i skolan nu, men eftersom jag nästan precis vaknat och eftersom min näsa rinner som attan så tror jag att jag ska ta mig dit senare. har lite frågor om min prakik och så. får se hur det blir.

idag är det fredag. ahah, skulle skriva fredag men skev fredrik. jag saknar honom. iaf. fredag idag. vet inte riktigt vad som händer. ska nog in till stan och kolla efter "julklappar". sen ikväll så ska vi alla äta våfflor och bara ha det mysigt. jag hoppas hoppas hoppas fredrik kommer och äter våfflor med oss :) imorgon ska vi till jacob och jenny och jason och så kommer vi hem på söndagen. vilket innebär att jag kanske inte hinner träffa Otto :/ hoppas det kan gå ihop på något sätt. vill ha en liten matildaottosson-dos.

Jag hoppas att ni alla har sovit bra, det har inte jag, men ändå. nu ska jag kolla om pengar har rullat in på mitt konto. hoppas :) har massa räkningar att betala så vill bara få det gjort.

Ha en bra dag!

buttache. det finns inte. men headache finns. om det nu stavas så.

nej nu har jag ont i rumpan. har suttit här ett bra tag nu. har fixat ny header för er som inte ser det ;) vad tycker ni ? nu ska jag ner och vara lite social . mormor och morfar är ju här. sen blir det sängen och imon är det fredag. ska nog till skolan, men problemet är att jag inte vet när. lagom kul.

Vad tycker ni om headern? kände att jag ville ha lite färg eftersom min vardag börjar fyllas med färg.

jag vill vara lycklig

Hade egentligen tänkt skriva massa tankar nu. men sen kom jag på vilka som läser min blogg, så jag tror jag håller mig på mattan så jag inte säger för mycket. eller kanske inte. jag vet inte. mina problem och känslor kanske inte räknas som problem eller "sånt som tynger" när man tänker på det faktum att andra har det så jävla mycket sämre än vad jag har. detta kanske ses som rop på uppmärksamhet eller "åh kolla va synd det är om mig". men ärligt talat. jag vill inte att ni ska tycka synd om mig. jag är van vid att prioritera bort mina egna tankar och känslor. van vid att ingen tycker synd om mig, kan känslan kanske beskrivas som. det kanske inte är sant. men det kan kännas så. jag vet inte ens vart jag vill komma med detta. jag vill att ni ska förstå. men jag tvivlar på att ni skulle förstå.
jag är en sån människa som tar andras problem. eller, det kanske var fel sätt att uttrycka mig. jag är en sån som tar på mig skit. om man har en liten debatt så är jag den som lägger mig. för att göra den andra parten nöjd. jag blir ledsen. om vi är ett gäng som ska göra något. sen så kommer det på tal om bio. nej säger min hjärna. hela min kropp skriker nej. jag vill hellre fika. jag säger att jag hellre vill fika. en gång. fyra ord. jag vill fika istället. men ingen lyssnar könns det som. jag kan inte stå på mig. dom som känner mig sen mellanstadiet kanske inte alls har sett mig som den tysta tjejen som bara följer med. men det var jag. vi var ett gäng på 4-5 tjejer på högstadiet. och jag var den tysta som bara följde med. fick inte riktigt fram min vilja. ibland gjorde jag. men oftast inte känns det som. leva i skuggan. ja, det vet jag hur det känns. i min familj när det är julafton eller någon annan högtid då alla är samlade kan jag också känna mig ignorerad. eller, i skuggan kanske är rätt ord. jag känner mig bortprioriterad. inte den mest lyckiga känslan ska ni veta. osynlig bland min egna familj.
min bästa kompis är, om jag får säga det själv, en av dom snyggaste människorna jag vet. hon är social. hon utstrålar något som jag inte har. vet inte om det är självsäkerhet eller vad det är. men hon syns. hon lyser. hon är så fin. min bästis. och jag känner att jag lever i hennes skugga. jag säger inte att hon snor strålkastaren eller något. hon är ju bara sig själv och det är det som är det fina. hon är sig själv och hon lyser som det starkaste stjärnan. och om hon strålar så, så finns det bara skugga kvar för mig. och det är mitt egna fel. ingen annans. jag kanske också kan stråla. lysa upp ett helt rum som hon kan. men jag kan inte. jag vet inte hur man gör. det är främmande. om man alltid levt på ett sätt, då är det väldigt svårt att leva på ett annat sätt. som man aldrig levt tidigare. jag vet inte hur man står på sig. jag vet inte hur man kollar sig i spegeln och känner att man är snygg eller okej som man är. jag ser mig själv som en person som har världens bästa insida. jag är den mest omtänksamma och empatiska människa jag känner. jag lyssnar och hjälper andra så fort dom ber om det. ibland när dom inte ber om det, när jag bara känner av det. jag är den som hjälper. varför kan jag inte hjälpa mig själv då. jag skulle må så himla mycket bättre om jag bara tyckte om mig själv. om jag kan stå på mig själv. säga vad jag verkligen tycker. säga nej. jag kan säga nej nu. men jag kan inte bli av med den ångesten som kommer efter ett nej. jag har ångest. ångest för när jag säger emot någon. när jag säger nej. när jag gör någon lite lite besviken. mycket ångest. jag har ångest för det jag äter. men jag slutar ändå inte äta. ont cirkel där med maten. hur kommer detta sluta tänker jag. kommer jag någonsin känna mig nöjd och lycklig. nöjd med mig själv och mina beslut. ingen ångest. ingen stress. bara vara nöjd och lycklig. när ska det komma till mig? mitt liv hade varit så mycket lättare då. jag vill kunna tänka annorlunda. jovisst. det går att uppnå. men vägen dit är så svår. riktigt jävla elak väg jag måste gå. full av gropar och hinder. någon gång kommer jag nå målet. det är min dröm. ett liv utan ångest. ett liv fullt av lycka och att jag är nöjd.

Jag vet inte riktigt om jag känner mig nöjd med detta inlägg. ville tömma min hjärna. dock var detta bara en hundradel kanske. jag känner mig olycklig i mig själv. jag är så lycklig när jag är med min underbara pojkvän, eller mina fina vänner, men så fort jag är i en grupp (mer än två) så är jag i skuggan. inte alltid. det är min känsla oftast. och jag kan inte skylla på någon annan än mig själv. jobbigt läge.

details

Eftersom internet är så segt så får ni bara en bild.

fråga

Vad sägs om att få en rundvisning på mitt rum ? Skulle ni tycka om det? Haha, det är inte mycket att se. Men jag tänkte att vissa kanske tycker det är intressant. Ska se om jag kan bädda sängen lite snabbt och ta lite bilder.

Jag älskar dig

UT OCH SPRINGA

pipipipipipipip

lockar, eller vågor. whatevah







Har ni någon favoritbild?

heej

Idag var jag uppe med tuppen. Kan dock bero på att jag gick och la mig 20.30. Men riktigt skönt att vakna tidigt. har hunnit med så otroligt mycket! städat rummet, kollat tv, fixat mig, och massa mer. klockan är bara snart 13.30. fan. måste fördriva tiden. haha, får se vad jag hittar på.

idag är Fredrik sjuk, den stackarn :/ hoppas han klarar sig hemma ensam idag, utan min hjälp. Ibland känner jag mig som en hemmafru som lagar mat åt honom och så. Fast det är lugnt, jag trivs ;)

Funderar på att ta lite egopics. KANSKE.om jag känner mig fin. Det är så jävla svårt att känna sig fet när man känner sig fet. Har gått upp massa i vikt. Jag som trodde det där med att man går upp av att ha pojkvän var en myt. MEN ICKE! Det ska bort! ut och springa, ut och springa! Ät en gurka! ut och springa. Hahah . usch, det är verkligen HEMSKT att känna sig fet. man kanske inte är det, men känslan är inte kul.

Ikväll kommer mormor och morfar :) och imon ska vi äta våfflor , så jag hoppas min pojke är frisk så han får ta del av det.

På lördag ska vi alla hem till Jacob för att fira julafton! :D

måndag

Vaknade för inte så längesen. har ont i magen och tror att den snart spricker! inte så jätte skönt. Kan inte heller gå på toa för att Fredrik är där och tar en evighet på sig. Tänk om min urinblåsa spricker! Får hoppas att min mage känns bättre efter jag kissat. Haha, jag pratar om kiss på bloggen.

bara det jag skulle säga :)

buuup

Häj

kära dagbok. haha, hej jag är åtta år.

Idag har jag vaknat hos Fredrik och sen blivit väckt av ett samtal från mor min. ULLARED.
Har shoppat för lånade pengar. men köpte faktiskt bra grejer! TRÄNINGSKLÄDER! yeaah, jag är på g nu. Gymma med Hanna och springa med FET MUSIK. eller snart. rinnande näsa, men va fan. Snart så!

kan också meddela om att jag kommer jobba om dagarna med start från och med 28 mars! Fixade med alla papper igår. Sprang runt i hela stan hela eftermiddagen igår kändes det som. Men nu är allt fixat. Wiihoo

Mormor och morfar kommer nog i helgen, mys. Vi ska nog ha en dansk julafton eftersom vi inte fick det den 24 december.

Otto kommer också ner i helgen. Träffa henne med :)

Nu ska jag kanske gå hem till Fredrik som förövrigt har lan hemma hos sig. Men ska nog dit och plugga till högskoleprovet. om jag känner mig flitig :)

Mer detaljerat om vad jag köpte i ullared kan jag spara på till nästa gång.

för att påminna er om hur bra den är.

Kalenderflicka ?



jag är en sån människa som planerar ALLT. annars mår jag dåligt. jag gillar spontana saker, men inte pang på direkten. Gillar mest av allt att ha planerat in saker som man kan se fram emot och planera annat på andra dagar. jag är en ordningochreda och planeratjej. Kalendertjej helt enkelt. Ursäkta bilden, och mitt utseende. Ser lite smått sliten ut. egentligen är jag snygg, assnygg. Men inte idag. HAHHAHAH . kul My

tjejen i den stora staden (?)

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Internet här i huset är ju faktiskt näst intill värdelöst.

Kan ju berätta för denna mystiska tjejen i den stora staden att jag nog ska vara hemma i helgerna framöver, om det nu inte är så att mormor och morfar kommer och så ska vi upp till jacob och jenny så dom får se Jason. men annars ska jag nog vara hemma! Känns dock lite konstigt att berätta detta för någon så anonym. känner många tjejer från stora städer :o MEN MEN . kan kalla det för en bloggträff för att låta populär. Haha, nej. töntigt My. vem tror jag att jag är. Hahah.

jag har nyheter människor!

I tisdags ringde mobilen och Tinzimara ringde. Gick in till stan i min underbart snygga outfit som bestod av tajta jeans, vitt linne, blå-vit randig skjorta, mina ray-ban och min kära trench från Fredrik. Det var vårkänslor i hela staden. hade mina papper i min snygga väska och gick in till affären. skaka hand med chefen och prata lite. praktik plus sommarjobb. ganska najs tänkte jag. Det kändes asbra efter mötet som bara ägde rum någon timme efter samtalet. en riktig boost var det. hon hade en mer kvar att intervjua (egentligen två, men har nog redan skrivit om det) och den skulle hon intervjua idag. hon hade sagt att hon skulle ringa tillbaka på fredag så mitt hjärta slog ett extra slag när det ringde idag. "Praktik och sommarjobb. Är du på?" . Heeeell yeah! Haha. jag fick det alltså! Fredrik som fattade vad samtalet handlat om kom och kramade mig hårt när jag lagt på. Yaay! Åh jag blev så glad. FRÅN INGENSTANS. dom bara ringde. Så fett najs! Ska bara fixa med pappersarbetet, sen så rullar det på. då ser ni i Tinzimara i Halmstad.

Och sen känner jag att jag är närmre och närmre att ha valt helt och hållet vad jag ska läsa. Socialpsykologiskt program. Det är något för mig. Försöka förstå människor och hjälpa dom. Det är liksom min grej.

måste leva i nuet och lita på att det löser sig i framtiden. det gör det ju alltid?

Nu måste jag uppmuntra er alla att vara mindre anonyma. Det gäller överallt. På stan, i skolan, på nätet. Ni ska synas, för ni är fina allihopa. Detta kan jag nog själv läsa några gånger själv med. Är ju ganska bra på att gömma mig. MEN, fan tjejer (och killar) ni ska fan skina som solen för ni är fina som ni är.

en bok jag rekommenderar

BDD

Vanligt förekommande är

  • Speglingskontroller
  • Överdriven kroppsvård  och användandet av hudvårdsprodukter(sminkning, krämer, brun-utan-sol, m.m)
  • Söker försäkringar om det egna utseendet från omgivningen
  • Kamouflage, försök att dölja "deffekten" med hjälp av t.ex. mössa, halsduk och andra kläder



Någon som tycker detta passar in på mig? eller kanske passade in på mig för några år sedan?

 

dagens dag

Vet inte riktigt om jag har haft en bra dag eller inte.

jag försov mig till skolan. gick dit och pratade med Helen. kändes bra. var glad. men påväg hem var jag jätteledsen. all prat om framtid får mig så panikslagen. var ledsen. har så sjukt mycket att tänka på nu. överflödigt. fult ord. men iaf. gick hem och åt en macka eller två och sen fick jag ett samtal från Tinzimara i stan. dom ville prata med mig om praktik. detta samtalet kom från ingenstans så jag blev väldigt glad eftersom jag gillar affären och inredning plus att det bara kom liksom. skulle komma när jag kunde. gick dit direkt med mina papper och pratade med dom. väldigt trevliga var de. härlig stämmning liksom. kan se mig jobba där. fick reda på att hon valde mellan 15 tjejer och skulle ringa 4 av dem. hon hade redan pratat med en och så mig idag och bestämt att hon ska prata med en på torsdag. hon sa att hon kände att hon inte behövde ringa den fjärde. kändes bra eftersom hon sa det efter hon träffade mig :) jag hoppas och håller tummarna för detta eftersom den andra praktikplatsen blev ju inte av pga. att kommunen tror det bara är dom kan ge ut praktikplatser till skolor och liknande. medborgarskolan är eget om man säger så , så det vart inte godkänt av kommunen. något sånt. lyssnade inte. haha. har massa annat som snurrar runt i min hjärna just nu.

Nu är jag hos fredrik och vi ska prata om framtid, plugga, lägenhet och lite sånt. sen ska vi nog laga mat och kolla på film.

På torsdag är det någon sorts mässa i arenahallen som jag ska dit på med medborgarskolan och fredrik ska dit med det program han går på så vi ska dit tillsammans. HFAB kommer vara där så vi ska prata med dom också om lägenhet. kanske gör så att jag har lite mindre saker i min hjärna. vet inte. imorgon vet jag inte hur dagen ser ut. antagligen ska jag försöka få allting på plats och sen försöka få min hjärna att slappna av.  kanske läsa en bok eller något. äta choklad. mår dåligt för tillfället.

morgongos med Pivo


Lite bilder på mig och Hanna. totaltassnyggaochnormala

tömmahjärnanlitegranna

Jag funderar på att typ bara skriva ner saker som jag känner. Bara sådär. Random saker som jag känner.

Jag skriver överallt att jag älskar min pojke. oftast får jag inget svar där, i bästa fall så trycker han på gilla-knappen. det är inte riktigt det jag ville ha. jag är en sån som vill visa min kärlek till den jag älskar och jag vill att andra ska se att han älskar mig tillbaka. sån är jag. det stör mig lite. visa mer kärlek!  det gäller alla. vänner, kära, familj. Alla blir glada av att få känna sig älskade, och det är ju inte så jobbigt. ni kan visa er kärlek för er katt, eller mamma, eller vän. en kram kanske?


Sen så är det en sak som jag flippar för. det är att jag ibland inte vill göra saker, men känner mig tvungen. jag mår så dåligt för det. jag vill bara säga ja eller nej till saker och sen inte känna någon ångest. sen vet jag att jag måste lära mig acceptera ja och nej. och ni andra borde också acceptera ja och nej. tror vi alla ibland har lite svårt för det.

Jag har panik angående min framtid. jag vill plugga det socialpsykologiska programmet här i halmstad. men vet inte om jag vill jobba med det sen. alltså vill jag välja detta av intresse. men alla säger att jag borde tänka på framtiden. vad jag vill i framtiden. men seriöst. jag vet ju inte vad jag vill. hur ska jag kunna veta vad jag vill om kanske 5 år? VAD SKA JAG GÖRA?

Jag känner mig som en dålig vän, flickvän, syster och dotter. det är en känsla jag har och nu får ni veta det. jag känner mig dålig. 

Detta är text från mitt huvud. inte riktat mot någon som helst, för jag tänkte inte på någon när jag skrev detta. jag bara skrev. inget mot någon.

Jag mår inte bra nu. var vänliga att acceptera detta. och förresten så går jag inte till psykolog längre.

jag vill ha choklad nu och kanske gråta och bli kramad. har mycket att tänka på nu.

misslyckat inlägg

Äntligen har jag en chans att uppdatera min blogg. vår internet har varit nere i hela huset ett bra tag. ingen stor överraskning där inte.

Har gjort mycket de senaste dagarna. idag var jag t.ex. på min praktikplats och fick träffa barnen och så. väldigt härligt gäng ungar måste jag säga. men när jag skulle cykla hem igen så fick jag ett samtal från min handledare på af som sa att jag inte får denna praktikplats. Bra tajming där liksom eftersom det var idag det var presentation och sånt. aja. får väl bita i det sura äpplet och hålla käften. dock måste jag erkänna att det var också lite av en lättnad eftersom jag var osäker på detta från början plus att nu kan jag fokusera på att bara ta reda på med utbildningar, lägenhet m.m. Ska iaf prata med dom på medborgarskolan imorgon.

Resterande dagar har jag varit med Fredrik, och kan ju tillägga att vi har 10 månader idag. :)
Det får bli en bild här tycker jag.

Sen så har jag varit ute med Hanna . skulle egentligen lägga upp massa bilder nu, MEN , ni kan väl gissa att internet är rövigt.

Ska bli så jävla skönt att slytta hemmifrån. ska bara köpa det bästa av det bästa ( som man nu kan köpa när man är student) och slippa allt krångel. internet är något som man borde ha och som alltid ska fungera. haha, märks det att det är 2000 talet nu och att människan har lite andra saker som dom är beroende än överlevnad och arv?


Sen som en liten parantes kan jag skriva såhär. tolka hur ni vill. kanske inte menar något med det. det är bara en mening som jag har i min hjärna

väljer ni att exkludera mig? om ja, varför?  är det mitt fel? det krävs två. från båda hållen.

bara en tanke. har många såna nu. men men . har ni något att säga. säg det.


.-

jag känner mig som en usel vän. ångest. skuld. ja det är vad som fyller mitt huvud nu.

förstår inte att jag kan leva med mig själv. ena sekunden är jag glad. sen är det något som triggar det. och så brister det nästan. jag känner mig som en usel vän. så är det.

it´s all about the money

när jag får pengar ska jag åka till nässjö. nässjö sjukhus och kanske sova hos matilda ottosson om jag får. jag ska ta med mig b&j glass kanske. en tjejfilm också. lite choklad. och mina öron och mun. men framförallt ska jag till sjukhuset. ta med mig kamera. ta en bild på oss två tillsammans. kanske inte du vill. men jag vill ha fler bilder på oss. om det så bara är din hand och mitt huvud så får det vara så. kanske ta med blommor? tar man med blommor? en present? vet inte.

Dindar Suleiman. Jag saknar dig <3

wow, redan fredag?

Shit hej och hå.

Full fart dessa senaste dagarna. möten hit och dit. posta brev hit och dit. skicka papper till polis och massa sånt. MEN MEN

Idag vaknade jag hos Fredde. Gick till skolan för att få reda på att det inte blev något. kul. gick in till stan och väntade på Fredrik som skulle komma in för att posta ett brev. Spenderade två timmar i stan innan han kom typ. Tur att jag träffade Christel på Gina Tricot. Gick med henne ett tag. Hjälpe henne med att köpa en födelsedagspresent till hennes kompis som fyller 20 snart. Ganska bra och rolig present :)

Träffade Fredrik och vi gjorde allt vi skulle i stan. dock glömde vi vägledningscentrum på arbetsförmedlingen, men det får bli nästa vecka!
Kokade lite ris och värmde på resterna av flygande jacob som vi lagade igår. Vi lagade flygande jacob sent igår kväll, "ja, det är ju Jacobs födelsedag" tänkte jag. Men tror ni jag kom ihåg att ringa honom? nej. kom på det när klockan var alldelss för mycket så det blev inget telefonsamtal med falsk sång. Jag är fan sämst. fy skäms på mig.

Nu sitter jag hos Fredrik igen. ska träffa Hanna sen tror jag :) Skööj. Vill höra allt om Tyskland resan och framförallt FEDDE LE GRAND.

Nu blir det chillidill för mår lite knas. Ska gå till Fredrik och tigga om en puss eller två. han ligger i sängen och spelar på hans iphone. den jävla mobilen. eller man kanske ska säga. DOM JÄVLA SPELEN OCH APPARNA SOM TAR MIN POJKVÄN IFRÅN MIG. eller dataspelen. League of legends? Pfft. MINECRAFT? PPPPFFFFTT! Starcraft? bah. CoD. okejdå! men bar om jag får spela också :)

Pusshej mina sötnosar. bjuder på en bild en annan gång. eller så hittar jag en gammal för att fylla ut bloggen med lite bilder. MER BILDER ÅT FOLKET JU

Tisdag

UNDERBAR DAG!

vaknade av att solen lyste. hade en super gosig Fredrik som var så kramig. underbart. äta frukost, ta en dusch och sen åka iväg till Kattegattgymnasiet med Emil där det skulle vara en koncert. Under denna koncert ringer självaste Hanna Larsson och berättat att deras flyg landat i Sverige. Och så ringde hon bara för att berätta att dom skakat hand med FEDDE LE GRAND. Så jag tänkte typ. om du skojar, så häller jag läsk i ditt hår, om du talar sanning så häller jag läsk i ditt hår. Haha, avundsjuk? vem jag? NEEEJDÅ .

JO FÖR FAN . SKIT PÅ ER HANNA OCH OTTO. JAG KOMMER SMEKA ERA HÄNDER. :]

Efter koncerten så fick jag och Fredrik skjuts in till stan av Emil och där shoppade vi :) Fredrik shoppar mycket nuförtiden. MEN VET NI VAD? jag fick en jacka av honom :) så snällt :)<3


Så nu vill jag bara säga att jag älskar mina vänner, alla människor jag känner och min älskling.

Fredrik Paterson, jag älskar dig <3

Ser jag snäll nog ut att få praktik på dagis?



Alltså, jag kan inte gå i linne längre utan att känna mig som en pattlisa. what to do? Nu har jag heller inte på mig ett u-ringat linne. helt vanligt. SKITOCKSÅ. aja, möte var det ja.

pusshej

Måndag

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag iallafall. Vaknade hemma hos Fredrik och fick reda på att jag ska vara på snöstorps skola klockan 10 angående praktikplats.

Blir hämtad kvart i tio så det var bara att slänga på sig kläder och skor och gå hem. Nu har jag precis duschat och ska slänga på lite smink och få lite mat i magen och sen drar jag.


Lyssnar på pretty girl rock med keri hilson och känner mig tjejig. Måste skynda mig lite nu. Kanske lägger upp ett inlägg om eventet i lördags samt lite bilder. måste bara kolla igenom först och se om det blev någon bra. Ha det bra!

Söndag

Åh härliga söndag!

Vaknade hos Fredrik av att solen värmde mitt ansikte. skönt. Sen har vi bara tagit det väldigt lugnt idag.

Nu ska vi snart ta bilen och åka ut till Elgiganten där Fredrik kanske ska köpa en ny filmkamera! spännande.


förresten, så kan jag berätta för er som läser denna blogg att jag är riktigt riktigt riktigt sugen på en mjukglass med sån tuttifrutti strössel på. men inte en stor glass, bara en liten så att man precis blir nöjd :)

lördag

Idag har det varit fint väder med massa plusgrader (massa = 5 )


nu ska jag dra och vara fotograf på event för 16+ där Alex Dee är DJ.

fett! tagga

fredag, underbara fredag

HEJ!

jag är på gott humör idag. känner mig glad.

Vaknade otroligt sent hos fredrik, ungefär kvart i åtta ( fredrik åker till jobbet tio i åtta så han måste slänga ut mig innan) hade en fem minutare på mig att foxa mig. haha, alltså blev det lite mascara på ögonfransarna och läppsyl och sen var det iväg mot högskolan. det var öppet hus. Haha, mamma skickade ett sms i morse och sa att det var halt ute och att jag skulle vara försiktig. vilket jag var när jag cyklade mot högskolan. men så skulle jag parkera cykeln och så fick jag inget fäste under skon när jag skulle stanna så jag gled och halkade med cykeln, in i en annan cykel så att jag fick den över mig. haha , alltså, var jag fast i cykeldjungel. en under mig och en över mig. Hahaha, en tjej kom fram och frågade om jag var okej. jag bara skrattade och sa att det var visst lite halt här. Haha. underbart med snälla och hjälpsamma människor.

gick runt på högskolan i två timmar och samlade på mig massa information. JAG VILL PLUGGA! punktslut.

Nu har jag skickat iväg ett mail åt Fredrik och snart ska jag själv till arbetsförmedlingen. sen runt 3 tiden så ska jag och mamma åka ut och handla lite var det tänkt.

imorgon ska jag vara fotograf på 16+ event som min vän kim (DJ Alex Dee) är med och håller. SKOJSIGT.

paaaazzaraaazzziiii

GAAH )/&=%¤

Jag blir så irriterad!!


Har haft i tankarna länge nu att jag ska äga en vit kavaj. en snygg kavaj. sen går jag in på Kenzas.se och ser att hon har hittat en PERFEKT vit kavaj. fan fan fan. Och bara det att top shop inte ligger i halmstad och att min ekonomi är usel nu bara gör allt så mycket värre. Jag blir så ledsen . men är glad för Kenza att hon hittade den perfekta kavajen!


"kära tomten, kan inte jag få denna kavajen i julklapp i förskott? jag lovar att vara snäll."

hahaha, kolla fötterna



Så kan man ju också se ut. varför står jag så på bilder?

osminkad och mittbena



mahah, rosa kalender i bakgrunden .

torsdag

Hejsan.

dålig uppdatering? eh ja. förlåt för detta.

Jag har haft det bra de senaste dagarna. en dag var jag och fredrik ute på eurostop och stenalyckan och shoppade. bästa dagen typ . Hade väldigt trevligt. Sen på kvällen gick vi hem till niklas och kollade på film och bara tog det lugnt. lyckad dag!


just nu sitter jag här på rummet och tänker på Hanna och Otto. Dom sitter på en flygplats i väntan på att gå på deras flygplan till Tyskland. dom ska hälsa på Lundin. Så roligt med lite äventyr för dom. Tror dom kommer tycka det blir en lyckad resa. jag menar, festa shoppa och gå på karneval i ett annat land. det är inget man gör varje dag.

Idag ska jag till skolan klockan 13. jag är så opepp. typ som om jag vore deprimerad. vill inget. orkar inget. Usch.

Kanske ska ta och lägga upp fler bilder, eller vad säger ni? en outfit bild kanske jag bjuder på idag. om mitt utseende tillåter det.


JUST DET. angående mitt förra inlägg så kan jag säga att jag hade avfärgat håret. så nu är det lite ljusare, brunaktigt med lite inslag av koppar typ. ganska så okej ändå. men längtar tills jag får mitt vanliga mörkblonda hår.

Till sist vill jag bara säga såhär till Otto och Hanna:

HA DET BRA I TYSKLAND OCH FESTA OCH SHOPPA ÅT MIG MED. HA SÅ JÄVLA FUCKING BRA ATT JAG HAR ROLIGA BERÄTTELSER ATT VÄNTA PÅ ;) <3

omg vad har jag gjort

Typ så är det. Har en handduk på huvudet.

fuck fuck fuck