Äntligen !

Äntligen har jag bytat design på bloggen. Säg gärna vad ni tycker :)

Åh. Lukten av blöt asfalt efter en varm so...

Åh. Lukten av blöt asfalt efter en varm sommardag är oslagbar. Jag känner doften enda in i huset :)

gråt

Hej jag vill gråta

solig söndag!

Heej ! :D Jag vaknade och var på toppenhumör idag ! Blev väckt av solen som tittade in genom sprickorna i persienerna . Var utvilad och kände att jag skulle prova svälja. det stora testet! ch det var inte så farligt. Jag är på bättringsvägen ! Just nu sitter jag inne och väntar på att Fredrik ska logga in på skype så jag kan prata med honom. Det står att han är inloggad men han svarar inte :/ hmm. Undrar hur länge jag ska vänta . Jag vill faktiskt ut i solen lite och se om jag kan få någon färg. Troligen inte, men det är värt ett försök.

Idag ser jag ut såhär och det är ju lagom somrigt enligt mig :)


Nu ska jag vänta lite mer på Fiddelito, sen ska jag ner på "gården" där papi och broder Jacob håller på att fixa bilarna (BLAND ANNAT CABEN! ;) har sagt att jag kommer sno den i sommar) . Ska försöka tjäna lite pengar och fråga om dom vill betala för att jag typ tvättar dom :O I need cash :)

ha det! peace.

ensam hemma på en lördag


Japp, så är det. Jag är ensam hemma idag. som ni kanske fattar är jag hemma med körtelfeber , men idag har jag varit ovanligt pigg. sov faktiskt också inatt. Det har jag inte gjort på länge. Förrutom ont i halsen så känner jag mig ovanligt pigg och undrar verkligen om det ska vara såhär :S Har heller inte ätit någon som helst värktablett eller något. Jag kör på vatten och sömn :)


Jag idag, ganska fräsh för att ha körtelfeber om jag får säga det själv. Men sen gör smink en hel del. (Nej, jag sminkar mig inte i vanliga fall när jag är sjuk, men ärligt talat, jag hade tråkigt och jag såg ut som jagvetintevad)

Hoppas jag hinner bli frisk till älskling kommer hem. Känner att vi har mycket myys att ta igen :)

körtelfeber

Har inte sovit något inatt, och det första jag gjorde i morse var att gå till doktorn. Där kollade dom i min hals och kände och klämde. Därefter skulle jag ta blodprov, vilket inte var så jättekul med tanke på att jag inte ätit eller duckit eller sovit så det var lite sisådär. Men men , satt och väntade på några snabba svar och fick reda på att massa värden var för låga och att det inte var halsfluss pga detta. De skulle skicka mitt blod (kändes som dom tömde hela mig från blod) till sjukhuset och så skulle de återkomma nu i eftermiddag. Men doktorn sa att det troligen är körtelfeber. KUUUUUUUUL


Jag är så grymt ledsen och Fredrik kommer bli ledsen med :( Detta innebär att jag typ inte får röra honom när han kommit hem från USA . BLÖÖÖÖ :'(

onsdag

Min frukost , som jag ändå typ inte kunde äta. Eftersom jag upptäckte att jag inte kan svälja så kunde jag inte äta mackan och det som är i koppen är soppa. VARM SOPPA. Jag brände mig i munnen och typ fick asont, men eftersom jag var hungrig så tvingade jag mig i allt. Både macka och soppa så nu lider jag i tystnad här hemma :(

Igår var jag på stranden med Christel och därefter på glassbaren :) mycket trevligt och mycket gott :) Dock så upptäckte jag när jag kom hem att Fredrik varit inne på skyp och facebook hela dagen så jag missat honom :( Känner mig äckligt taskig , men det känns så konstigt. Alla andra dagar har jag typ bara varit hemma och inte gjort någonting och just den dagen då jag hittar på något blir jag bestraffad av att ha missat Fredrik :/ Om du ser detta; förlåt älskling :(

Som ni säkert vet har jag köpt en del klackar på sistonde, men nu har jag insett att jag måste ha andra skor också som inte gör mig 12 cm längre. Så jag och mamma gick på jakt efter lååååga skor. Haha, det är faktiskt svårt att gå i en skoaffär och inte kolla på klackarna :o men men .


Skolådan och Pjuske :) Meow

HEELLO FOLKET

Här är jag . Jag lever . Meow. Jag har lust att ge ut en utskällning till någon jag inte vet vem är. Men jag säger bara en sak ; FEGIS !

MEN MEN , fuck you kan man ju säga.

Hmm, vad har jag gjort på sistonde ?



Skakat loss på dansgolvet! Bilden är från Club Moon . Men var också på The Corner där vi ägde sönder strippstången ! :D Meow .

Busat med hanna och blivit matad med godis :)


"åkt bräda" . hahah, gjort så mycket man vågar med en lös knäskål.


Ägt dansgolvet och hela halmstad med mina klackar och moves. btw, mina lår ser äckliga ut på bilden xD Just det, pajade foten också. Trampar man lite snett med 12,5 cm klack är man typ körd. Gick för nära en trottoarkant xD MEN MEN , jag lever :) Jag var HET i mina skor . meow

NU SKA JAG FORTSÄTTA PRATA PÅ SKYPE MED MIN POJKVÄN SOM ÄR UNDERBAR :) ojj, caps där. Pallar inte ändra. ni får leva med det suckers! Mihihi. 

Peace.  

splittrad

Jag känner mig splittrad och ärligt talat vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Att stå mellan två parter är det jobbigaste som finns. Skuldkänslor för att man inte är med ena parten och skuldkänslor om man inte är med andra parten. Vem ska man gå till? Vad ska man göra?

Återigen har jag skuldkänslor och ärligt talat. Det suger. Jag önskar jag kunde klona mig och vara med båda samtidigt.

Jag ber om ursäkt, återigen. Mitt beteende är pinsamt.

Balen 2010

Tänkte visa lite bilder från balen :)


Jag och min baldejt Tomi på röda mattan :)


Söta Matilda!

Jag, Layla, Hang och Erika

Hanna och jag

Jag, Axel, Björn och Petronella

People

Tryck för att få större!

Jag är en liten kaniiiin. Woaaaa balen jus...

Jag är en liten kaniiiin. Woaaaa balen just nu. Fett najs . Otto hälsar a a a a a lalala riba .

new hair





Ding dong here is my new hair :)