Sminkfri måndag

Idag har jag gått utan smink och fettigt hår. var på möte innan. mitt utseende var det sista jag brydde mig om. Men för att kompensera för min äcklighet innan så fixade jag mina naglar.

Sitter och kollar på olika matbloggar. Har öppnat ögonen för matlagning mer och mer. Gillar prova nytt och känna känslan av att följa receptet slaviskt när det är så nytt. Love it!

Väntar på att mamma ska ringa så vi kan övningsköra igen. Har ännu inte börjat på körskolan, fy på mig! Men känner mig faktiskt mer och mer säker nu. snart så !

Ha det bra!

Ostpaj med tomat

Smärta

För snart två veckor sedan var jag och Fredrik ute och sprang. har ju precis börjat springa typ så vi tar det lite lugnt. Men då så var jag tvungen att avbryta mitt i allt för jag fick så sjukt ont i höger lår. På framsidan. Jag tror det är en överansträning, men grejen är den att det inte har försvunnit ännu. Och jag har inte tränat sen dess. Går till och från det jag ska, inget mer. Är ju van vid att gå, så ser inte det som att anstränga sig riktigt.

Och jag kanske inbillar mig eller så. Men det har typ blivit värre? OM DET FINNS NÅGON DÄR UTE SOM VET NÅGOT OM DETTA, ELLER SOM TYP HAR EN SUPERMORSA SOM KAN ALLT, HÖR AV ER!

Börjar bli orolig.

Sömndag

Idag är det söndag - sömndag. Är sjukt trött i kroppen ídag. Har ont. Dock börjar blåmärkena försvinna lite nu.
Jag ska snart övningsköra med mamma. Vi ska köra till Falkenberg där jag ska hjälpa henne hitta grejer till hemmet. (Dom renoverar hemma). Är lite tjurig för det är så grått ute. 
 

Skriver sällan här. Känner mig ful och äcklig oftast så känner ingen lust. Man vill ju känna sig pigg och fräsch. Men jag är inte ful. Jag bara känner mig som ett monster ibland :)