måla måla måla



Midjan ser supersmal ut för jag tog bilden ur en viss vinkel. sorry för det. hhaha. Men den har jag gjort ikväll. vad tycker ni?

helgen i bilder

I fredags var jag på en föreläsning som var helt underbart intressant för en gångs skull ;) Nä , men det var riktigt intressant. Sen gick jag till ahlbecks  för att se om Fredrik var där eftersom 3 höll på att krångla så jag inte kunde kontakta honom. jag stod utanför vilket var perfekt. han berättade att han klarade teoriprovet = My hoppar av glädje och får tårar i ögonen. känslig? javisst! Sen bjud jag honom på lunch och därefter åkte vi hem till Dala. Vi skulle vara barnvakt åt Pontus, hans 8 åriga lillebror som är fullproppad med massa energi. beställde pizza och lekte kurragömma, spelade fia med knuff (JAG VANN!) Dagen därpå vaknade vi och Fredrik skulle ut och hjälpa till med hästarna. Jag låg kvar i sängen som den latmask jag bland är på morgonen. skönt. Vi kom hem till Halmstad  på kvällen. blev lite svårt att fixa skjuts in till stan. Väl hemma gjorde vi pannkakor. fy va gott det var.
idag är det söndag och första advent. Vilket innebär julskyltning och pannkaksbollar! :) och julmust. måste bara säga att innan tyckte jag inte om julmust, men nu tycker jag det är gott helt plötsligt. konstigt. gott.

Här kommer lite bilder från Dala:


Hundarna: den helvita är Morris. Vit/svarta är Henke. Vit/bruna är Olga. SÖTA ELLER VAD!?


Pontus klappar Emil. Häst alltså om ni inte fattade det ;)


Hinder på hästbana typ. :)


Häst :)

på med masken



Nu ska masken på . jag ska in till stan. usch. men det ska bli skoj. kommer ju liksom inte gråta på stan. det är bra.

HEJDÅ

hej fetto

vilken jävla kass start på dagen. vaknade upp. "allt var bara en dröm". men så var det inte. fan. dags att klä på dig. hej fetto sa spegeln och alla mina klädesplagg. Ja men dra åt helvete då da.

Inte nog med att jag tappar håret, jag ska bli ett jävla fetto också. oattraktiv, ohja.

ni som läser måste tycka att jag är helt jävla dum i huvudet som svär och ser negativt på det mesta. men nu är det så. lev med det.

fan, jag är otrevlig nu. förlåt. jag vet inte vad jag ska göra. vet inte ens vad jag gör.

ska in till stan och lämna tillbaka två tröjor jag köpte igår. jag är för fet för dem idag så jag vill inte ha dom. fetto fetto fetto går på repeat i mitt huvud. kul. 

förlåt för mitt otroligt otrevliga inlägg.  

-.

tom. jag är helt tom.

ansiktet är svullet. fan. jag borde inte skriva här nu. hon söker uppmärksamhet är eran tanke. det kanske jag gör. jag vet inte längre. jag vet inte vad jag gör.

jag kan säga såhär. jag hatar cancer. jag hatar döden. jag hatar alkohol. jag hatar otrevliga människor. jag hatar att tappa håret. jag hatar skuldkänslor. känns som jag hatar allt.

ansiktet är svullet. ögonen är röda. jag skakar fortfarande. min tröja är blöt. mitt smink är borta. jag har hämtat andan igen. Fan. det är allt jag kan säga just nu. fan. Det är så jävla orättvist att jag inte vet vad jag ska göra.

Jag gråter varje dag. varje jävla dag. går till toan för att gråta hemma hos fredrik. står i duschen och gråter om morgonen. det bästa är när det regnar. då tänker jag att då är det ingen som märker det.

mamma och pappa vet inget. dom vet inte hur jag mår. känns hemskt att dom kanske kommer läsa min blogg, har ju hänt tidigare. och läser det här. kul. kommer dom ens göra något? "det kommer gå över" . hmm..

usch, rop på uppmärksamhet . nej fan jag ska inte bry mig om vad ni tänker. fan . jag vet inte.


detta är ingenting jämfört med andra värre problem som andra har.

.

tänk va snabbt allt kan vända











...

good day

vaknade med min älskling vid min sida. skickade iväg honom till hans körlektion. åt frukost i min säng. kollar ut. det är fortfarande snö ute. underbart mysigt. kollade mitt konto. cash på kontot. Inte jättemycket, men ändå cash.

Blir det bättre än såhär?

Idag ska jag försöka få med mamma på stan. shopping. Jag vill ha grejer. jag tycker jag förtjänar att köpa lite saker till migsjälv

Imon ska jag nog träffa Hanna och Jessie. Blir kanske stan då med. Åh, jag kommer bli fattig på nolltid. MEN JAG BRYR MIG INTE. jag blir så glad av nya fina saker. material girl? mjo ibland.

hur söt är inte denna underbara kille?

hm, fel av mig

Det var fel av mig, förra inlägget. texten. det var rätt, men jag ska inte bara skriva det.

Nu tänker jag skriva om något som gör mig glad och det kan dessa bilder beskriva.





Jag skriver endast ord. ingen saga.

hanna som är på bilderna såklart, alla mina underbara vänner, sommar, snygga människor (gör mig även ledsen, lite, ni vet, avundsjuka), snygga kläder, fina saker, fina bilder, ta bilder med en bra kamera, snö, kärlek, skratt, shopping, gråta. ja gråta gör mig glad. efter man gråtit känns allt mycket lättare.

äsch, jag vet inte vad jag snackar om.finns mycket som gör mig glad.

Jag önskar jag var glad, jag önskar jag hade lust till mer. svårt att se vänner frusterade och man vill så mycket, men har ändå ingen lust till något annat än det man brukar göra. jag hatar det. en vän till mig har det nog också svårt med dagens situation. det gör ont i mig att det är så, men det som gör mer ont är att jag inte kan göra något, bara för att jag inte är glad och inte har lust att hitta på något. jag vill, men orkar inte. jag börjar snart gråta. shit, jag gråter. igen. det gör jag ofta. men nu är det för att jag känner mig som en dålig vän. det gör så ont i mig.jag önskar jag kunde lägga allt som tynger ner mig längst ner i min garderob och att det aldrig kommer fram som alla mina andra saker som ligger där. 

förlåt

fel . ja, fel. wrong på engelska

jag mår inte bra. så jag lägger upp några bilder.



åkt på förkylning

igår åkte jag och Fredrik hem till hans mamma på landet. Riktigt härligt att komma bort från Halmstad ett tag faktiskt. Det var underbart :) eftersom jag började 1300 idag sov vi också över där. Fredrik skulle ut och jobba på morgonen. ta ut hästar till alla hagar och plocka bajs :) haha. han luktade häst när han kom tillbaka . gnägg. åh va jag älskar den killen alltså.

sen var det hem vid 1200 och sen cykla till skolan. där satt vi typ bara och snackade hela tiden. trevligt. det känns bra att ha en rutin igen. roliga människor också. det gillar jag. det bästa är att jag måste inte prata. jag kan sitta tyst på rasten och bara dricka min kopp varma choklad och bara glo på ingenting. eller så kan jag sitta och delta aktivt i en konversation. det är så soft. och att få pengar för detta. bingo!

nu sitter jag här. tryck för höger öra, lite smått snuvig och ganska tungt huvud. tror jag tyvärr åkt på en förkylning. jag som inte skulle bli förkyld. ska nog dricka soppa, tända ljus och kolla på tecknat och sen äta lite godis om vi har för det känns alltid bättre efter lite tecknat. jag gillar tecknat. nej. älskar.

jag vill ta hand om mig själv idag. det ska jag göra. fotbad, dusch, peeling, hårinpackning, ansiktsmask, fuktkrämer hit och dit. lukta gott. lent hår.

fast nu tänker jag. ingen tv. ingen el. bara tända ljus och en bok och mig själv. kanske lite lugn musik från spotify.
Kanye West- Runaway. den är bra. jag gillar den.

usch, nu har jag ont i huvudet.

jag ska gråta ikväll. det har blivit en vana nu typ. så tragiskt. jag är tragisk. jag är olycklig. samtidigt som jag är lycklig. jag fattar inte. kan inte förklara. svårt.

försök inte förstå, ni kommer inte förstå. men ändå försök att förstå. snälla. jag måste hitta mig själv. mitt lyckliga jag. vara lycklig hela tiden.

när man var liten. det var bra då

på jakt

Idag är jag ledig och jag ska spendera tiden med mamma och leta ställe där jag ska fixa håret så att det blir som min naturliga färg. Är trött på att vara beroende av att färga om håret hela tiden. Så nu blir jag blondie igen snart. För att visa hur det var innan ska jag lägga upp en bild på hur det var tidigare :)



Det är min naturliga färg. Vill ha det ungefär såhär hade jag tänkt mig.



Alltså , hon har snyggt hår :O

kärlekssöndag

mahaha, töntig rubrik där ;) Men nu är faktiskt såhär att jag och Fredrik har 6 månader idag. Wiho, fin dag idag då alltså. Sen är det också såhär at jag ska hem till honom idag och träffa hela hans släkt på pappans sida. lite galet. lite mycket nervositet. gaah. 




Tänkte bara säga att jag älskar Fredrik. han är min man och den bästa av dem alla. <3  

scream so loud, gettin fuckin laid

crazy bitch - buckcherry

wooooaaaohohhaohoohh

Hejochhå!
Jag ska strax till Christel på hennes födelsedagsfest. Woho! :)

är helt färdigfixad, väntar bara på att tiden ska gå. Är lite mer taggad nu än jag va innan. lyssnar nu på Mister Cool. Bytade nyss till Soulja boy- hey you there. locnville- sun in my pocket .

tjena mittbena har jag ikväll. får se hur folk reagerar på det. hmm, kommer någon märka skillnad?

ursäkta bilden , men jag ser så "wooaaoaoaaaoaoooh" ut :)

Som ett barn på julafton, men ändå får jag vuxenpoäng

Hahah, först vill jag bara säga att jag inte vet vad som hände runt halv 6 i morse :S det var lite kraazzzzzie.

Hmm, igår köpte jag skor :) eller stövlar. hmm, ni vet vad jag pratar om.


Jag är nöjd. gillar detaljerna!

Idag har jag varit i stan med mamma. var på jakt efter nya vinterjackor till oss båda, men det var bara jag som hittade en :] mahaha. hmm, vet dock inte om jag ska behålla den. tror det, den var mysig :)



Hi, Im eskimo bob. but not bob.

Jaopp. Så är det.

Idag var jag även inne på banken för att skaffa internetbank. (VUXENPOÄNG, enligt mig iaf)
nu ska jag gå in på banken och leka vuxen.


GUN-TOMMY. Aahhhh Shoot me! Waaaaooooh

när inte du mår bra

Jag önskar att jag förstod. För jag har ingen aning nu. När jag ser dig är du glad, men ändå känner jag något. Jag önskar att jag förstod. Jag vill veta, men ändå inte. Jag säger såhär. Om du vill något, så hör av dig.

Jag önskar verkligen att jag förstod.

ändrade planer

haha, jag som sa att jag skulle måla naglarna. nej , jag spelade lite medal of honor istället. hmm. jag önskade faktiskt att jag hade ett xbox. det är sköj .

3 november och det kom som en chock

Hur tråkigt har jag just un på en skala 1-5 ?

svar: 7


VAD FAN SKA JAG GÖRA? Fredrik, den underbara är hos Oscar, dom spelar data. hmm. jag åt spagetti och köttfärssås innan. mätt som en boll är vad jag är. usch. jag vill vara smal . haha. ironiskt. jag tror jag ska måla naglarna nu. och kanske hoppas på att min älskling kommer och räddar kvällen i en supermandräkt (inkl. mantel). drömma går ju. 

Jag hatar reklam på spotify -.-

jag får snart pengar. HAPPY HAPPY HAPPY. och vet ni? för dom pengarna ska jag köpa julklappar! Wiiiho, man kan inte göra annat än att älska julen . julmusik för mina öron. lukten av pepparkakor och lussebullar för min näsa. synen av julpynt för mina ögon. jag älskar det.

BTW. huset vid oss har börjat sätta upp juldekorationerna. ni anar inte. dom vill slakta julen med den belysningen. De kan lysa upp hela halmstad. inte okej.

på g igen?

Är jag på g igen? nja, det vet jag inte riktigt. men jag skulle vilja vara det. känner mig så låg. Men men .

idag var jag och Fredrik på um. mina tankar innan var ju ganska skrämmande, men dem hade stängt/ inte öppet för vårt ärinde. ska dit imorgon istället. nog om detta.

sen var jag hemma och gjorde om på mitt rum (ovanligt ;) ) har numera ingen tv. ska ta bilder någon gång, orkar inte just nu. det är mysigt och fint. tycker jag .

snart ska jag möta fredrik ute, jag hade glömt min mapp från medborgarskolan hos honom så jag ska få den plus att jag ska haffa åt mig några pussar :)

Jag vill vara smal.

Bjuder på lite nyare bilder. de nyaste jag äger för att vara exakt. Konstigt ljus på den sista :S ser röd/brun ut och vi alla vet att jag är B.L.E.K.